- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
válasz
mSchumi87 #287 üzenetére
... és Sanraith köszönöm! Beszéltem a Samsunggal, visszaállitást javasoltak. Megvolt, reggel vettem le fullon, egyelőre nem használjuk, most bal 100 jobb 95 a tok pedig zöld... Most alaposan megtisztítottam, meglátjuk. Max szervizbe megy, ha nem lesz jobb. Köszönöm még egyszer!
-
vicze
félisten
válasz
mSchumi87 #265 üzenetére
Nem, a külső LED a tok töltöttségét mutatja(zöld, narancs, piros), a belső led a "fülesek" töltöttségét(leggyengébbet).
Q nem fogja mutatni a tok töltöttségét, eléggé félreértelmezed a funkciót.
Elve csak azt fogja tudni kijelezi, ami támogatja a FastPair protokollt, amennyiben nem kommunikál a tok, már most az appal, ezután se fog. -
Valkűr
addikt
válasz
mSchumi87 #197 üzenetére
Én azt mondom ne eröltesd a Buds ha már venni akarsz. Ennyit eleve nem adnék erte, es vannak a piacon markásabb vezeteknelkuli fülesek olcsobban jobb minoségben. Igy hogy ingyen kaptuk hasznalom, de sztem eleg hamar merul. Szolni nem szol rosszul, de csak ha kiemelest hasznalsz, alap beallitason kisse fapados a hangja. Kényelmesnek kenyelmes, nem nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az IconX-eknél kedvezőbb árú, vezetékmentes fülhallgató egy folyamatosan bővülő piacra érkezik, így az apró hibái ellenére is jó esélyekkel indul.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Padavan firmware
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest