Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sludgeboyx
tag
válasz
nrg_52 #12644 üzenetére
Nos tegnap elmentem rákérdezni mi kócos fütyi van már.Nem tudom már kinek volt kellemetlenebb nekik vagy nekem.Szerintem ha meglátnak legszívesebben húznák le a rolót vagy bombariadót csinálnának csak ne kelljen magyarázkodniuk.Hebegés habogás hogy pont ma akartak a központtal egyeztetni és irgum burgum csúnya samsung meg ők átérzik és bla bla...mondom ha már úgy is vásárolok közben nem lehetne telón megérdeklődni a központot mégis mi a rák f*szát csinálnak már?Azt nem lehet csak e-mailben kommunikálnak.21. század egy telefonos cég e-maillel kommunikál bammeg nooooormális Margit?Na mindegy...de ma mindenképpen hívnak és pont és vesszőcske meg felkiáltójel.Hívtak is, hogy még kb 1,5hét amíg készen van.Hirtelen nem tudtam mit is mondjak mert nem erre számítottam.Átszaladt még az agyamon a mi a pék f*szát csinálnak még 2hétig de hirtelen akár a szűz kislány a beavatáson elcsuklott a hangom.Kedves és dekoratív a hosstess hölgy szóval egy potya pillarebegtetés és a gőz máris tovaillant.Utólag gondolkodtam, hogy mi van ha azt mondom nem jó b*zdmeg!K*rvára nem jó.Felhívhatom őket hogy nem szeretnék még 2 hetet várni van erre v.mi jogalapom?Azon is gondolkodtam, hogy feljebb lépek és v.mi központi számot kérek és eléneklem búgó hangon a VHK - Botrányos probléma c. dalát.
https://www.youtube.com/results?search_query=vhk+botr%C3%A1nyos+probl%C3%A9ma
Esetleg ha nem értitek kristály tisztán a szöveget:
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/27370/vagtazo-halottkemek/botranyos-problema-zeneszoveg.html
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest