Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
Sziasztok!
Láttam pár választ ezzel kapcsolatban itt, de feltenném a kérdést. Ha szabadon választhatnátok eközött és a Huawei P10 között, melyiket vennétek? Jelenleg Samsung A5 (2016) telóm van, ezzel elégedett vagyok.
Ami fontos számomra:
- Bár szeretek mókolni, azért legyen megbízható. Nem fogom kinyitni a bootloadert és nem akarok fimware-t cserélni. (Akkor sem ha amúgy képes vagyok rá)
- Sokat fényképezek, de ha egy picit jobb az A5-nél, akkor már nekem jó.
- Egy teljes napot (szinte minden körülmény között) bírjon ki. Az A5-ön nem ritka, hogy reggeltől estig már nem bírja ki.
- Sok memóriazabáló programom van (FB, FB Ads, Page Manager, 2 e-mail kliens, teljes Google paletta) szeretném, hogy 2 évig ne lassuljon be (nagyon).Ami egyelőre nagyon idehúz az az IP68-as szabvány és az az tapasztalat, hogy az A5-öm egyszerűen csak megy. Mindig. Nem volt váratlan leállás, nincs újraindulás, nem dobja el a telefont, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged