Hirdetés
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tghwinner
csendes tag
Június 13.-án váltottam telefont, Galaxy A52 5G lett a választás. Könnyű volt az átállás, 1-2 dolog változott a One UI-on, de szerencsére lehetett "butítani". Nagy a telefon, de ezt elengedem. De most nem ezzel kapcsolatosan jelzek vissza. Édesanyám használja az általam nyugdíjazott A8 2018-at. A telefon méretével nincs gondja, ennél nagyobbat nem tudna egy kézzel használni. Volt, amit meg kellett szoknia a TouchWiz után, de 1 hét után már belakta a telefont. Sokat játszik rajta fejtörőkkel, de nem tudta lemeríteni a telefont 1 nap alatt. Itt látszik az, hogy mennyire másabb az én felhasználási szokásaim. Nekem már kezdett kevés lenni, 2 SIM kártyával és folyamatos aktív mobil és wifi hálózati kapcsolattal. Előfordul, hogy 1 percre kezembe veszem a telefont, jól eső érzések fognak el. Még mindig jó telefon, alap feladatokra még mindig tökéletes. Nehéz bevallani, de kevés volt az aksi kapacitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT (független)(bontatlan)(1év)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest