- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
válasz
zolikaDB #1194 üzenetére
Nekem kicsit csalódás volt a A7 2018, elsőre.. főleg az aksi amivel nem vagyok barátságban, második a fényképező. Minden telefont ezt is szokni kell és már kezdem kapisgálni mivel lehet növelni az aksi nem túl szerencsés méretét. Nekem előtte J7 2017 volt azzal nagyon jól elvoltam csak a 16Gb belső ami nagyon kevés. Na de kérem a Samsung az tudja mivel kell szivatni az embereket
ennek veretes hagyománya van és igazából a felső szegmens felé terelgetés az egyetlen oka.
Ami A7 felé kedvez a normális és még kezelhető méret, kedvező ára. Gondolom látod itt nincs komolyabb hiba A50 - 70 azért ott a vételi gyengeség az jelentkezik rendesen. Képeknél vicc A7 és A50 hatul u.a kamera van. Ami nekem előny az előlapi led lámpa vagy villanó ja és engem nem érdekel a felső káva szélessége ez egy divat baromság.
Nekem a legfontosabb a dual Sim + Micro sd ezt jelenleg egyetlen gyártó tudja és azért néha jack csatlakozó sem hátrány -
Forestjo
senior tag
válasz
zolikaDB #1192 üzenetére
Az A40 inkább női telefon, mivel jóval kisebb a kijelzője az A7-től is. Nincs benne AoD, hiába AMOLED a kijelző. Prociban is gyengébb. Tehát az A40-et ehhez hasonlítva nem választanám. Más a helyzet az A50-nél, az már nagyobb ennél is, erősebb is teljesítményben, dupla tárkapacitás, stb. Ezek nélkül persze bőven lehet élni (nekem pl. a 64GB is bőven elég), de az igaz, hogy az A50 újabb, a tavalyi gépeknél nyilván előremutatóbb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged