Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nekem kicsit csalódás volt a A7 2018, elsőre.. főleg az aksi amivel nem vagyok barátságban, második a fényképező. Minden telefont ezt is szokni kell és már kezdem kapisgálni mivel lehet növelni az aksi nem túl szerencsés méretét. Nekem előtte J7 2017 volt azzal nagyon jól elvoltam csak a 16Gb belső ami nagyon kevés. Na de kérem a Samsung az tudja mivel kell szivatni az embereket
ennek veretes hagyománya van és igazából a felső szegmens felé terelgetés az egyetlen oka.
Ami A7 felé kedvez a normális és még kezelhető méret, kedvező ára. Gondolom látod itt nincs komolyabb hiba A50 - 70 azért ott a vételi gyengeség az jelentkezik rendesen. Képeknél vicc A7 és A50 hatul u.a kamera van. Ami nekem előny az előlapi led lámpa vagy villanó ja és engem nem érdekel a felső káva szélessége ez egy divat baromság.
Nekem a legfontosabb a dual Sim + Micro sd ezt jelenleg egyetlen gyártó tudja és azért néha jack csatlakozó sem hátrány
-
Forestjo
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Az A40 inkább női telefon, mivel jóval kisebb a kijelzője az A7-től is. Nincs benne AoD, hiába AMOLED a kijelző. Prociban is gyengébb. Tehát az A40-et ehhez hasonlítva nem választanám. Más a helyzet az A50-nél, az már nagyobb ennél is, erősebb is teljesítményben, dupla tárkapacitás, stb. Ezek nélkül persze bőven lehet élni (nekem pl. a 64GB is bőven elég), de az igaz, hogy az A50 újabb, a tavalyi gépeknél nyilván előremutatóbb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 3/32GB fehér megkímélt állapot
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- OnePlus 9 Pro 5G 12GB RAM, 256GB tárhely + töltő + kábel + 5 tok
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ennek veretes hagyománya van és igazából a felső szegmens felé terelgetés az egyetlen oka.