- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Árháborút indít a DeepSeek az AI-szektorban
- Mobil flották
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
válasz
zolikaDB #1194 üzenetére
Nekem kicsit csalódás volt a A7 2018, elsőre.. főleg az aksi amivel nem vagyok barátságban, második a fényképező. Minden telefont ezt is szokni kell és már kezdem kapisgálni mivel lehet növelni az aksi nem túl szerencsés méretét. Nekem előtte J7 2017 volt azzal nagyon jól elvoltam csak a 16Gb belső ami nagyon kevés. Na de kérem a Samsung az tudja mivel kell szivatni az embereket
ennek veretes hagyománya van és igazából a felső szegmens felé terelgetés az egyetlen oka.
Ami A7 felé kedvez a normális és még kezelhető méret, kedvező ára. Gondolom látod itt nincs komolyabb hiba A50 - 70 azért ott a vételi gyengeség az jelentkezik rendesen. Képeknél vicc A7 és A50 hatul u.a kamera van. Ami nekem előny az előlapi led lámpa vagy villanó ja és engem nem érdekel a felső káva szélessége ez egy divat baromság.
Nekem a legfontosabb a dual Sim + Micro sd ezt jelenleg egyetlen gyártó tudja és azért néha jack csatlakozó sem hátrány
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest