Éjjel-nappal ügyfélszolgálat

A Samsung kibővítette az ügyfélszolgálat elérhetőségének idejét. Technikailag bármikor rendelkezésre állnak. Kivéve ünnepnapokon.

Hirdetés

Kovács Gábor, a Samsung ügyfélszolgálati megoldások üzletágának vezetője szerint az okostelefonok már önmagukon túlmutatva életünk szerves részét képzik (Így van.) munkaidőben és azon kívül egyaránt, ezért elengedhetetlennek tartjuk, hogy minden pillanatban, akár az éjszakai órákban is vásárlóink rendelkezésére álljunk, ha kérdésük merülne fel mobileszközeikkel kapcsolatban. Mert ugye mikor adódna elő valami fennakadás, ha nem olyankor, amikor maximum az internet tart nyitva és kis szerencsével nem egy vak vezet világtalant szituációba csöppenünk a problémánkkal.

De a segítség mindig elérhető!
De a segítség mindig elérhető!

A Murphy ugyan nem tért ki rá, hogy mikor fog elromlani, ami elromolhat, de az esetek többségében a dolgok nincsenek tekintettel arra, hogy munkaidőben legyenek szívesek problémákat okozni. A Samsung ügyfélszolgálatát mostantól a nap huszonnégy órájában elérhetik a felhasználók mindenféle ügyes-bajos dolgaikkal, ez alól csak az ünnepnapok képeznek kivételt. A segítség a 06-80-SAMSUNG (06-80-726-7864) ingyenesen hívható számon érhető el.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés