Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolya1973
aktív tag
Azt hol tudom beállítani,hogyha hívnak akkor csak a teljes képernyős hívásfogadás jelenjen meg a felugró ablak az nem.Most nekem mindkettő megjelenik egyszerre.
-
zolya1973
aktív tag
válasz
Arnold83 #1346 üzenetére
Köszönöm, közbe megtaláltam. De most inkább hanyagolom ennek a készüléknek a használatát. Felbosszant. Az újlenyomat egy kész káosz. A közelségérzékelő ritka gagyi egy valami. Visszamentem inkább a Velvethez. Azt nem lehet beállítani, hogy ha fogadják a hívásom akkor rezdüljön egyet?
-
nicu71
addikt
Csajok, megjött a majusi biztonsági folt, töltsétek 😉
-
Kispotter
tag
válasz
stewe780 #1342 üzenetére
Egy Isten vagy. Telekom Chatbe el is intéztem.
Azt hittem nem fogom tudni ezt elintézni, de sikerült. Igaz most nem jelenik meg a VOLTE ikon az óra mellet 20 asnál ott volt, de nem is érdekel legalább nem foglalja a helyet ott..
Még egy kérdés 20 asnál 4G+ volt az óra mellett telekomnál csak 4G van és lassabb is jóval. Gyanítom valami beállítás hiba lesz.. Sim profilnál vagy hol lehet állítani a netes dolgokat talán hozzáférési pontok néven fut. Nem tudsz esetleg segíteni mit, hogyan állítsak be, hogy működjön? 20 as küldött annak idején egy sms-t amiben minden benne volt és automatán beállt minden, de a telekom nem nagyon küldi.. Vagy ha van netem akkor minden stimmel és ilyen a telekom?
-
stewe780
őstag
válasz
Kispotter #1341 üzenetére
Szolgáltatónál kérni kell. Egyedül a Telekom ilyen
, a többi szolgáltató alap megadja, de a Telekomnál kérni kell. Nincsen semmi plusz költsége, de akkor is meg kell rendelni. Nem értem, hogy miért, de a mai napig nem alapértelmezett. Én is futottam vele pár kört, most már működik szépen. Nem tudom milyen listában nincs a teló, nem kell megmondani milyen telefonod van, szolgáltatást kérsz és kész. Működni fog!
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Eddig yettel szolgáltatónál voltam most mentem át telekomhoz újra vissza, mert sokkal olcsóbban jövök ki mint bármelyikkel és itt van csak multi sim ami nekem hatalmas szempont volt. Viszont egy valaminek nem néztem utána. A telekomban nem megy a VOLTE.. nincs a telo a listában és gondolom nem is lesz.. Nagyon hiányzik nekem ez nem másért sokat beszélek és kell a net beszélgetés alatt is.. és most ügxe nincs. Van valami trükk erre, hogy menjen?Roppant elkeseredett lettem..
-
stewe780
őstag
Nem tudom volt-e már, Telekomosra is tölthető a OneUI 4.1.
Most nem tudom mi mulasztotta el, de régen a felső értesítéseket jobbra vagy balra kicsit eltolva megjelent egy fogaskerék, ahol az adott alkalmazás jelzésihez ugrottam. Nagyon jó volt, mert egyből meg is mutatta, melyik típusú jelzése aktív. Ez már egyáltalán nincs, vagy csak máshogy lehet előcsalni?
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
Arnold83 #1335 üzenetére
Gondolom fent van nálad is az utolsó április frissítés is a OneUI 4.1-el...
Ez érdekes, hogy van akinél működik... Beállításokon pedig nem változtattam semmit.
Lényeg, hogy jelezték a Samsung felé is (tele a samsung community oldal a hasonló hibajelzésekkel) , reméljük lesz rá megoldás.
-
Arnold83
csendes tag
válasz
darthsmoke #1333 üzenetére
Fura, nálam frissül. Az előbb néztem rá és kb. egy pillanatig látszott is, ahogy újrarendeződnek az ikonok.
-
t.imi
addikt
válasz
#42308056 #1330 üzenetére
Mik vannak
Ezek szerint létezik hardveres is. Illetve szoftveres. Fogalmam sem volt róla
Évek óta nem követem a fejlődést, működjön, és ne kelljen már 3k-t felköhögni, mert az vicc.
Kis pénz, kis foci. 20fe-be lehet már belefért.Ezt úgy oldom meg, hogy megnyomom a lezár gombot. Ha, az a neve. Képernyő halott x idő után, pár mp beszélgetésnél még feléled.
Fogtam, és kivettem a pipát a képernyő bekapcs két érintéssel elől.
Lezárni tudom dupla koppal.
Kopkopkop eddig jó. -
Aby_2014
aktív tag
Tapasztalt valaki olyat az utolsó frissítés óta, hogy a legutóbbi alkalmazások lista nem frissül.
Ez valami beállítás miatt nem megy most, vagy a frissítés kavar be? -
t.imi
addikt
..és valóban! Ha céges teló van előtte, ˇ~85% semmi gond.
Ezekre külön figyelni elég szánalmas ebben az árkategóriában, mondjuk belépő szinten is. Szerintem.#1321 donhellner, ha minta + ujjlenyomat mellet is előfordul, ez majd a világvége.
Minta mellett sem érteném, de ujjlenyomatot hogyan?
Nem szoktam magára hagyni mhelyen, otthon meg nyugton van hagyva. Emiatt mellőzöm e biztonsági lehetőségeket. -
donhellner
tag
Nálam az ujjlenyomat is és a minta-védelem is be van állítva. Lehet ezért is jön elő kevésbé ez a zsebben felébredés.
Az ujjlenyomatot meg is értem, hogy A72-n nem használod. Borzalmasan működött nálam, alig ismerte fel pedig mindenféle trükköt kipróbáltam.
Most A52s-t használok, annál sokkal jobban működik az ujjlenyomat olvasás. -
t.imi
addikt
válasz
donhellner #1319 üzenetére
Semmi. Utálom
Dupla kopp v oldal gomb.
Bár utóbbi időben gondoltam rá ezek miatt -
t.imi
addikt
válasz
donhellner #1317 üzenetére
Kikapcs. Értesítés jön, SMS, messenger, ugyanúgy tárva nyitva minden. Olyan alkalmazások, nem is tudtam a létezésükről
Értesítéseket letiltom, ha nem ébreszti fel a kijelzőt talán....
Mókás ez ebben a formában. -
donhellner
tag
Igen!
Korábban többen írták, hogy ha nem volt bekapcsolva, akkor érdekes módon nem jelentkeztek azok a tünetek, amiket Te is említettél. Én is ezt tapasztaltam, hogy ha nem volt aktív a funkció, akkor kevésbé voltak furcsa történések a zsebemben
Próbáld ki, hát ha beválik. -
t.imi
addikt
válasz
donhellner #1315 üzenetére
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Utóbbi időben, frissítés előtt is előfordul, hogy magától felold a képernyőzár. AOD be van kapcsolva.
Alkalmazások nyílnak, felhívok valakit.
Hetekig semmi, ma pl 1x alkalommal.
Ugyanaz a nadrág, s20e társaságában van.
Védelem a feloldás (?) ellen, remélem jól írom be van kapcsolva.
Alkalmazás, hívás indítás után megjelenik meg a lakat 1-10 mp-el. -
Reaper
őstag
Ez a legnagyobb gondom ezzel a telóval, de annyira idegesít, hogy már elkezdtem keresni az utódját. A másik ez a közelség érzékelő, home office, headseten telefonálok, de csak kikapcsolja a nyomorult képet, pedig már kb minden át van állítva, hogy ne tegye. Aztán amikor gyorsan le kéne vennem a mute-ot, akkor várhatok, amíg felébred. Idióta megoldás.
-
Arnold83
csendes tag
Próbáld meg a memóriában tartani, talán úgy gyorsabban elindul. A legutóbbi alkalmazások felületen a program ikonjára "kattintva" válaszd az "Alkalmazás zárolása" lehetőséget. Így a RAM-ban marad gyorsítótárazott folyamatként. Egyébként egy idő után kilövi onnan és akkor valóban iszonyat lassan tölt be a fényképező.
-
youngboy
senior tag
válasz
#42308056 #1300 üzenetére
Lehrt, nem kellett volna.
Android 12-vel is jött már 1-2 érdekes dolog, amit a kisebb frissítések sem oldották meg.
De ez a One UI 4.1 nagyon furcsa dolgokat csinál.
Alapból időnként döcög. De nem görgetésnél, hanem pl. alkalmazás váltásnál.
Egyébként viszonylag normális a működés, de néha gondol egyet és ledöglik. Akadozik teljesen, mintha elfogyna a memória vagy kevés lenne a vas vagy valami lezabálná az erőforrásokat. Pl nem tudtam felvenni egy hívást, mert csak csengett, de a kijelző alig kapcsolt be. Majd már bőven letették, mire összeszedte magát. Addig szinte semmit nem lehetett vele csinálni. Alig reagált valamire.Sokszor a tanács az, hogy gyári beállítás frissítés után, de én ilyet már nem is tudom, hány éve nem csináltam mert minden OK volt frissítés után is.
Amit átállítottam, az a virtuális memória mérete. Ezt még megpróbálom visszaállítani, hátha ez a gond. Bár nem szabadna, hogy ez legyen.
-
silver10
aktív tag
Tényleg csak a fotós képességek miatt érte meg a márka cserét. A fő cél az is volt a multimédiás tepsi vásárlásnál. Semmi kedvem magasztalni a korábbi MI telómat, de ha ilyen pocsék lett volna a fingerprint azon, -pedig Samsung Amoled kijelzője van annak is- soha többé nem nézek a „Muhar' márkára, az biztos. Ehhez képest még jó néhány dolgot vettem belőle megelégedésemre. A frissítésekkel pedig abszolut nem javul. Asszonyé ugyanez.
-
stewe780
őstag
A legkisebb sugárzással rendelkező modellek listáján 6. helyen a telefonunk: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Politika
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest