Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabi98

    tag

    Sziasztok.
    Nos jelenleg már akkucsere utáni tapasztalat megosztással jelentkezem!
    Tegnap délután megérkezett az akku és ismerősömet megkérdezve szerencsémre pont rá is ért,hogy kicserélje.
    18:00 körül mentem hozzá az új akkuval és 19:05-re lett kész a csere szóval időben nem volt kevés,de nézhettem végig a folyamatot és a ragasztott hátlap leszedése volt neki talán a legbonyolultabb feladat. (Csak melegítéssel és tappanccsal való feszítéssel volt hajlandó lejönni!)
    Az új akku belerakása után 53%-ot jelzett töltöttségnek(ez volt 19:00 körül.) Ahogy hazaértem elkezdtem használni normál módban ahogy eddig is és legnagyobb meglepetésemre szerintem mintha picit gyorsabb is lenne a telefon mint eddig(ez lehet hogy az új akku miatt ilyen?) Illetve gondolom még tanulja a dolgokat,de jelenleg 29% a töltöttségem úgy,hogy töltőre csak összerakás után volt rátéve kb. 15mp-re hogy veszi e rendesen a töltést!
    Úgyhogy akinek akkucserére szorul a telefonja bátran tudom neki ajánlani a Kokokka által linkelt Mobilehome-os gyári Samsungot.
    Az enyémben még a gyári Samsung volt mert ezt ismerősöm vissza is adta nekem. (A rajta lévő gyártási idő: 2020.08) úgyhogy még tényleg eredeti lehetett,de már nem volt toppon. :D
    Azt ismerőstől nem kérdeztem,de megteszem itt helyette.
    Ajánlott ilyenkor teljesen lemeríteni majd illetve teljesen feltölteni,vagy felesleges? Illetve az "Akkumulátor Védelem" módot ami 85%ra korlátozza a max töltöttséget érdemes lehet állandóan bekapcsolva hagyni vagy felesleges? Nyílván az akku élettartam megnövelése miatt kérdezem ezeket! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák