- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godfather
aktív tag
válasz
Burt1793 #1421 üzenetére
kb a harmadik hozzászólásod ebben a topicban egyből a 930 fikázásáról szólt, addig itt szó se volt 930-ról, egy darab 735 bukkant fel. De nem baj, ha itt folytatod azt, amit a 930 topikban csináltál, az nem zavar, mert legalább ott nem nyomod a témát.
Inkább tegyük félre ezt a témát, és maradjunk az A5-nél.
Nálam pl a gyári zenelejátszó majdnem jól működik, akkor dob egy hátast, ha előadók szerinti rendezésre állítom. Akkor közli, hogy a zenék leállt. Kezdetektől ilyen, nem tudom, mi okozza.
-
Godfather
aktív tag
válasz
Burt1793 #1406 üzenetére
Eddig jól bírja a kiképzést, egyszer dobtam el, akkor lepattant kicsit a kijelző mellet a keretről a festék, meg megnyomódott az átellenes sarokban. Azt nem tudom, hogy hogy? Lehet, kétszer ejtettem le?
A hátlapon nincs komoly karc, csak amit zsebben hordva, asztalra rakva összeszed. Február óta van meg, napi használatban rendesen. Tok nincs, sose volt, nem is kell. 930-on sincs. -
Godfather
aktív tag
válasz
Burt1793 #1403 üzenetére
O.K.
Mint írtam, nálam nem jelentkeztek ezek a hibák. Vagy nem vettem észre? Fene tudja, lehet, öregszem. Az, hogy Neked ezek megvannak, megint más. És ha rendesen elolvastad volna, írtam is, hogy nálam! nincsenek ilyen hibák, míg másoknál előfordul. Tehát nem azt mondtam, hogy nem mondasz igazat, csak azt szerettem volna jelezni, hogy nem minden fekete-fehér. Erre Te meg azt mondod, semmi nem igaz abból amit leírtam. Ez elég vicces, és érdekes egyéniségre utal. Mindegy, nem rontom itt tovább a wp-vel a topikot.
Eddig se ez volt a célom, de úgy nekem estetek.
-
Godfather
aktív tag
válasz
Alpachino #1401 üzenetére
7.62mm.
Nyilván tudom, kinek a javára.
Szerintem egy fórum lényege, hogy mindenki leírhassa a saját véleményét, tapasztalatait, és ne a mások véleményét mantrázza végtelenségig.
De mint említettem, benne volt az választható opciókban, tehát rá lehetett bökni.
Ha a külseje alapján kéne választani, valszeg én is az a5-öt venném le a polcról a 735 ellenében. Szép telefon. De hogy jobb-e? Na, ezen lehet vitatkozni. Aminek meg semmi értelme, max sok sör mellet. -
Godfather
aktív tag
válasz
Burt1793 #1399 üzenetére
Itt mondjuk a 735 vs. a5 a téma. Valóigaz, amit leírsz a 930-ról, az egyeseknél valós hibák. Nekem viszont ilyen hibák nem jelentkeztek még. Jó a mikrofon, nem esik szét a telefon, a böngészés is megy rendesen, zenelejátszóban még nem vettem észre a bugot, nem áll el a kijelzö, pedig kb első napos vétel volt. az a5 is melegszik, ha terhelem, a frissítés valóban lassan jön, de jön, és talán gyorsabban, mint a Samsungnál. Mikor jelent meg a lollipop? Tavaly valamikor? És most kapta meg a teló? wp-nél talán kicsit gyorsabban mennek a dolgok. Facebook, és messenger app kb ugyanolyan szar mindkét platformon, viszont szerintem a mail része sokkal jobb wp-n. Ott pl nem látom, hogy ha elforgatom a telót, újra töltene a tartalmat. Ja, és mire betölti egyáltalán a leveleket, arra is néha 10mp-t kell várni. WP-n azonnal megjelenik.
Végtelen vita lenne ez, ha belekezdenénk.
De tessék, leírom, én miket tapasztaltam az a5-el, ami engem zavar:
-Lassú a fényérzékelő. kiveszem a zsebemből, és 5-6 mp, mire felveszi a fényerőt. Addig nem látom, ki keres.
-Nem túl jó a telefonálás minősége. amikor ezt a telefont kezdtem használni, mindenki azt kérdezte, új telefonom van-e, mert szarul hallanak, visszhangzik.
-Hívás kezdeményezésnél elég sokáig semmi nem történik, néha azt hiszem, nem is nyomtam meg a hívás gombot.
-A gyári billentyűzet egy kalap kaka, a szótár is gyenge benne. swiftkey-t próbáltam, az se jött be. (szubjektív vélemény)
-Nincs kameragomb, a hangerő szabályzó a feloldóval szemben. rendszeresen egyszerre nyomom meg, így vagy lezár, vagy hangerőt állít. (ez nyilván egyéni bénaság)
-A közelség érzékelő vagy működik, vagy nem.
-A névjegyzék, ha a tárcsázóból nyitom meg, az általam beállított módon mutatja a neveket. Ha a hívásnaplóba megyek, ott meg fordítva. Lehet, be lehet állítani valahol, de én még nem találtam meg
-A GPS elég gyenge a 930-hoz képest.Hirtelen ennyi jut eszembe. Ezekkel együtt lehet élni, de ha választhatok egy szerintem jobb alternatívát, akkor nyilván azt fogom választani. De ezek mind szubjektív dolgok.
És megemlítem, nem csak a wp-fanok elvakultak.
remélem, érted a célzást.
-
Godfather
aktív tag
válasz
Alpachino #1387 üzenetére
Nyilván. De opcióként felmerült, tehát nemcsak bedobtam.
Fentebb megemlítettem az anyaghasználatot az a5 javára, de ha ezt leszámítjuk, nem sok különbség marad. Sebességre biztos nem lesz különbség.
Viszont a 735re akkor veszel új hátlapot, amikor akarsz, az a5 meg bírja, amig bírja. -
Godfather
aktív tag
válasz
speti1991 #1385 üzenetére
Nekem az a5 mellet van egy lumia 930. meg elötte egy 925. 735 nem volt, de egyesek szerint a735 kb ugyanazt a sebességet tudja, mint a 925. És az se volt lassú,
Anyaghasználatban az a5 nyilván jobb, mint a 735. Kijelző kb ugyanaz, amoled, felbontás, méret saccperkb.
Igaz, nekem a wp felé húz a szívem, android csak kényszerből van.
Nem egy rossz telefon az a5, meg kell hagyni, de számomra van pár értelmezhetetlen hülyesége, ami miatt sosem fogom megszeretni. Plusz a frissítések is kétesélyesek ezen a platformon. Pl nemrég kapta csak meg a lollipopot, abból se a legújabbat, és kérdéses, hogy lesz-e még érdemi frissítés rá. A 735re pedig még jó ideig érkeznek a friss dolgok. Igaz, zárt a rendszer, nem lehet szétmókolni, de igazából nem is kell.
Azt hiszem, én egyedül nem foglak meggyőzni, nem is akarlak, csak ha már felvetetted, mint lehetséges alternatívát, gondoltam, bedobom.Ja, Burt-re ne hallgass.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó újdonsága Snapdragon 410-zel, fém házzal és HD felbontású kijelzővel hódítana a középkategóriában, csak az árat nem sikerült eltalálni.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest