Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Godfather #1407 üzenetére
A 930-at sose ejtettem le, remélem ezt se fogom.
Most már telefonáltam párat, azt veszem észre, hogy mivel mindig LTE-n van a mobil, sokkal jobb a másik fél hangja a hangszóróban és eddig senki se panaszkodott az én hangomra, ezzel nem lesz gond. Már csak a gps érdekel, majd megyek egy karikát. A 930-cal úgyis próbáltam, hogy mobilnet is be volt kapcsolva, de akkor is elvesztette a jelet néha, az elég idegesítő. Megyek 200 km-t biciklivel, 30-as átlaggal és akkor 20 km-t elfelejt a telefon... Persze, nem sporteszköz, de ezek multifunkció eszközök már, erre is szeretném használni.
-
Burt1793
veterán
válasz
Godfather #1404 üzenetére
Amiket írtál pont azok miatt vettem az A5-öt, engem nem zavar, ha WP-zel itt tegnap óta droidos az elődleges mobilom, ha a sportstracker ezen is szar, akkor mérges leszek. S5, S2 sose vesztett jelet, a 930 azért néha elvesztette és egyenes vonallal kötötte össze a két ismert pontot.
Az A5-ön hogy bírja a keret, hátlap a kiképzést? Én nem szeretnék tokot rakni rá, a 930-on sincs (két sarka sérült meg, az is akkor, amikor biciklis táskában volt, bebújtatós bőrtokban, sajna az A5 abban egy kicsit lötyög, mert jóval vékonyabb).
-
Burt1793
veterán
válasz
Godfather #1400 üzenetére
Sajnos sírva olvastam amit írtál, egyik pont sem igaz. Itt van mellettem a 930 a wp-vel. Ha nem nézzük a szar összeszerelési minőséget, akkor is itt van minden a wp hibájából, amit próbálsz elkenni, de értsd már meg, hogy 1 évig használtam azt a szart minden nap. Köszönöm.
Hogy tudsz olyat mondani, hogy az appok ugyanúgy működnek? A messenger folyton töltöget a 930-on, email semmivel sem rosszabb az A5-ön, cserébe még mellékletet is lehet küldeni. Frissítést a 930 nagyon-nagyon lassan kapta, az A5 tegnap óta van meg, 5.0.2-vel kaptam, nem is várok frissítést, mert nincs hibája a 930-cal ellentétben. A gps a 930-nál nem volt olyan jó, sportstracker többször is vesztett jelet, hidd el nekem, sokat biciklizem, nem csak hobbiból gps-ezek. Az A5-öt még nem próbáltam, remélem nem lesz vele gond, a jobb térerőt látva bízhatok is benne. A 930-on is 5-6 másodperc mire vak sötétben leveszi a fényerőt, addig kiégeti a szemem. A gyári billentyűzet lehet, hogy szar, én az Anysoftkeyboardot használom minden droidos eszközön, alapból kint vannak az ékezetes betűk, ezt vártam a 930-hoz, sokáig nem lesz még. Kameragomb tényleg nincs, én sokat nem kameráztam a 930-cal sem, de sajnos sokszor csak a fókuszálási funkció működött a 930 gombjával, nagyon erősen kell nyomni a második, azaz az exponálási funkcióhoz.Nem vagyok android fan, éppen ezért próbáltam megszeretni a 930-at, ami nagyon tetszik külsőre, de nem tudtam, pedig én nem vagyok nagy multimédiás felhasználó, tehát nem is kell S6, elég az A5, ez is simán bír mindent akadás nélkül. A 930 ehhez képest akadozik, itt van mellettem, illetve ismerem. Ha előtted is ott van a két telefon, nem tudom, hogy miért állítasz mást, de nem is érdekel, örülök, hogy megvettem az A5-öt, nekem erre van szükségem. Meggyőződésem, hogy a 930 is ugyanilyen jó telefon, ha kihangosítás nélküli telefonálásra és emailezésre használod. Minden másban jobb már az A5 is. A melegedést meg ne emlegesd. Rakd fel a solitaire nevű microsotos kártyajátékot a 930-ra és játssz le vele egy egyszerű pasziánszt, aztán mérd le azt a 60 fokot a keretről.
Remélem, hogy javul majd a rendszer és, hogy még egyszer nem adnak ki ilyen hibás telefont, mint a 930. Az A5-re tegnap raktam fel a programjaimat, alig merül a 930-hoz képest és ha ezt hívod melegedésnek, akkor nem tudom, hogy miről beszélsz a 930 esetében.
Légy szíves többet ne dicsérd a 930-at, mert kidobom az ablakon mérgemben és ez amúgy sem az a topik (mindig ezzel jöttek azoknak a 930 topikban, akik már eladták a telefont, én még nem adtam el, hogy nyilvánosan szidhassam).
(#1402) Godfather: Ha Budapesten vagy, beszéljünk meg egy időpontot egy kocsmai vitára, meglátod, hogy nem vagyok droidfan és, hogy miről beszélek.
-
Alpachino
veterán
válasz
Godfather #1400 üzenetére
"735. Kijelző kb ugyanaz, amoled, felbontás, méret saccperkb."
5" vs 4.7"..találd ki kinek a javára
De egyébként sem tudom, hogy miért erőlteted azt a fapados középszerű 735-öt ebben a topicban
Ezzel az erővel bármely hasonló tudású telót ide hozhatad volna az A5 "ellen"
Mint korábban említettem a két teló nem egy ligában játszik. Bár, hogy csűröd csavarod és támasztod alá a te szubjektív megítéléseiddel
Nálam már az első ponton megbukik a 735, az pedig nem más,mint a gagyi, műanyag, üres tejfölös dobozokból újrahasznosított hátlap és külső
innentől kezdve, úgy vagyok vele mint a rozsdás autóval a piacon. Otthagyom.
-
Burt1793
veterán
válasz
Godfather #1396 üzenetére
Pont, hogy hallgathat rám, a 930 nem gyorsabb, sőt... melegszik, szétesik, frissítés nagyon lassan jön, az se csinál semmit. Kellett fél év, hogy kijavítsák a zenelejátszó bugot. Most beszart a mikrofon, sokaknál eláll a kijelző, az aksi szarul bírja, a programok nagyrésze használhatatlan az androidhoz képest. Ott van pl a facebook vagy a messengere (wp-n nem lehet a messengerrel telefonálni...), ott van a böngésző, most komolyan azt mered állítani, hogy a 930 megközelíti böngészésben az a5-öt? Egy évig használtam a 930-at, nem értem, hogy miért akarsz meghazudtolni, biztos te is belátod ezeket a dolgokat. Arról nem is beszélve, hogy a 930 20 ezer forinttal többe kerül a boltokban, mint az A5.
Szégyen az a telefon, de lehet, hogy a 735 nem rossz, a WP se használhatatlan annyira, de messze nem android (nekem azért nagyjából megfelelt a wp is, de undorítóan sok kompromisszumot kellett kötni).
Mindegy, abbahagyom, mert tudom, hogy a WP fanok elvakultak egy kicsit valamiért. -
speti1991
csendes tag
válasz
Godfather #1384 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Abszolút nem ragaszkodom az androidhoz. Igazából két éve vettem egy Ace 3-t, csak sajnos ellopták, nekem persze tovább kellett fizetnem, úgyhogy már nagyon vártam, hogy újra a saját telefonomra költhessem a pénzem
szívesen kipróbálom a WP-t is.
Ami miatt eddig hátrasoroltam a Nokiát, az a hátsó kamera. 6.7 Mp nem kevés? Persze elhiszem, hogy azzal is lehet király képeket lőni, ha a szoftver olyan
Megnéztem több tesztet is, mindenhol az volt a konklúzió, hogy szép képek, na de azért nagyítani nem nagyon érdemes, este meg el-elcsúszik.
Mi a véleményed?
Felüdítő a válaszod, a nokia a felsoroltak közül a legolcsóbb, szóval ha az tényleg f@sza kis telefon, akkor minden további nélkül megveszem azt
Üdv,
Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Milyen program, ami...?
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest