- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mozgóképen a második trifold
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Futottam egy kört a debreceni samsung szervizben.Megnézték a telómat (igaz,nézegették pár percig mire észrevették a jelenséget) és az van hogy természetesen kicserélik a kijelzőt ha kérem. Sajnos ezzel jár,mert a keret rá van aplikálva a kijelzőre gyárilag. Kihozott a srác a műhelyükből egy törött kijelzőt illetve annak a gyári csere darabját is kibontotta nekem és mutatta hogy néz ki az egész,kezembe is adta nézzem meg stb. Szóval ez a műanyag keret rá van szerelve gyárilag a kijelzőre,keret mögött van a ragasztó csík,és a keret kialakítása is olyan,hogy hosszanti irányban kialakított bepattanó szerű rögzítést képző kis fülek vannak,ez miatt érződik a horpadásos jelenség a telefon oldalán.A keret mögött van a ragasztó csík ami a szigetelést is biztosítja. Nekem úgy tűnt hogy a műanyag keret különálló alkatrész.
A lényeg hogy kicserélik a kijelzőt de semmi garancia hogy az új gyári kijelzőn a keret nem fog megint mozogni.De... mondom ha már ott vagyok akkor megnézem az ott kiállított készülékeket illetve átmentem a média márktba (szomszéd üzlet) és ott is végig nyomkodtam az összes kiállított A52 telót. 9 készülékből 7-nek mozgott a kerete.
Viszont azért azt el kell mondani hogy nekem nem eltörve van a keret vagyis annak a rögzítő pöcke,nem recseg ropog,tényleg csak tized milimétereket mozog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- DJI topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Objektívek topikja
- Motoros topic
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest