- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az csak a látszat, hogy 1 ujjlenyomat képét alakítja ki többszöri rátétellel. Már az A3-mal is meg tudtam csinálni, hogy 1 mintában több ujjat is mentettem (ráadásul az még home gombba épített szenzor volt, kb. dupla olyan gyors, mint az A41, de talán még az A52s-től is gyorsabb volt, pedig 5 éves technika).
-
sxxorp
őstag
Azért írtam azt, mert arról van tapasztalatom, és tudom, hogy az akkori Samsung kategória-üdvöske ebben sokkal sz*rabb volt.
Hidd el az előző telón, az Mi 9 SE-n én is arra mentem rá, hogy csak a jobb hüvelykem kétszer is rögzítettem - jó, de ott több, 5 lehetőség is volt! Itt meg a kis indiai csávó kétmarokra fogta az A52(s)-t és váltva masszírozta a szenzort
Most oldogattam párszor:
- icipicit lehetne gyorsabb, és
- kicsit túl lent van a legergonomikusabb érzéshez képest a szenzor, de
- 20-ból 1-szer ha tévesztett a 2 ujjlenyomatként rögzített 4 különböző ujjra (ott is lehet, hogy picit én nyúltam mellé.
Teljesen élhető. -
sxxorp
őstag
A xiaomi Mi 9 SE elég korai képviselője volt a képernyő alatti ujjlnenyomatolvasóknak. Egész jól sikerült a mai napig jól funkcionál, és az A52s-sé is van legalább olyan jó, teljesen élhető.
Linkeltek itt egy video-t az ujjlenyomatolvasó 'gyorsításáról', és a pár trükk után még paszentosabb lett.
- Ami pl. nem tetszett, hogy 3 ujj rögzíthető, én sokszor hüvelykkel, vagy ha le van téve mutató ujjal oldom fel a képernyőt- bármelyik kézzel. Na, baromira jól működik az a trükk, hogy fogja az ember az első lehetőséget - és mindkét hüvelykujját rögzíti felváltva tapicskolva az ujjbegy minél változatosabb felületeit, majd ugyanez a 2. opciónál a mutatóujjra! Így a szűkös 3-ból még meg is maradt egy opció, és elvileg hamarabb megtalálja a megfelelőtDe ha atombiztos akarsz lenni egy ujjat többször is rögzíthetsz.
- Érdemes kikapcsolni az ujjlenyomat animációját.
- Az ikonját is csak akkor kérem, ha felébresztem az AOD-ot, de maga az ujjlenyomat-szenzor mindig aktív.
Más nem ugrik be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TV antenna és jelerősítés
- Formula-1
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest