- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crow
tag
válasz
Trooper82 #2933 üzenetére
Yettelnél (meglévő előfizuhoz vásárolva) hálózati zár nélkül (azaz kártyafüggetlenül) forgalmazzák az A52S-t, ugye?
(Az megvan, hogy maga a ROM "normál", XEH változat náluk, hiszen szolgáltatóiból csak a TMH létezik itthon. Engem viszont kifejezetten a hálózati zár állapota érdekelne.) -
válasz
Trooper82 #2933 üzenetére
Köszönöm az infót
.
Más: aki polarizált napszemüveget használ meg tudná nézni, hogy állítva, vagy fektetve látszik jobban a kijelző, ha ilyen napszemüvegen keresztül nézi?
Tettem üvegfóliát a kijelzőre és nem tudom, hogy anélkül is minden zölden látszódna-e polarizált napszemüvegen keresztül állított helyzetben, vagy sem.
Vízszintesen jó, viszont autóban állítva szoktam használni a készüléket és napszemüvegben nem túl jó.
Ha az üveg okozza (elvileg nem okozhatná, de már találkoztam olyan üveggel, ami valahogy megváltoztatta a polarizáció irányát), akkor megpróbálom valami márkásabbra lecserélni, de ha nem, akkor feleslegesen nem szedném fel.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest