- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
Na, én azt írtam volna korábbi tapasztalataim alapján: többször próbálkoztam Gcam-mel, pár esetben talán valamivel szebb volt a kép, főleg éjszaka, mikor alig fotózok, sokszor nem, viszont soha nem működött rendesen minden funkció, és igazán nem érte meg a vesződséget, kikopott a használatból pár hét után.
De becsülettel nekifogtam a topiknak. Majd itt nevettem fel, miután gondosan végigolvastam az egész, valahol lenyűgözően aprólékos, valahol marginális előnyökért orbitálisan feleslegesen időt pazarló kommenthalmazt: "Yes, the differences are very small", amit te is említettél

Az derült ki, hogy az A52s-en a Gcam-et működésre bírni nehezebb eddigi telefonjaimnál, miközben az elérhető előnyök marginálisabbak (pár speciális esetre korlátozódnak), mert alapból jobban fotóz azoknál

Hab a tortára: az egész szál egy korábbi Gcam-verzió hosszas elemezgetése, az is több konfiggal, majd a végén felbukkan valaki egy alig említett verzióval asztrofotózáshoz, ami a topikban legalább felkeltette az érdeklődésem, erre egy friss hozzászólás jön egy harmadikról, ami mindent felülír: akárcsak a régi szép ROM-olós időkben
-
válasz
pinnacle
üzenetére
Az utolsó hozzászólásban már a 8.4-es appot javasolja, ti ezt használjátok?
Tudtok vmi jó leírást/tutorialt a gcam használatáról? Csillió beállítás van benne, tizedéről sincs fogalmam, mit csinálhat, miket tud egyáltalán. Próbáltam utána guglizni, youtube-on is kerestem, de csak egész régi, vagy haszontalan dolgokat találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Revolut
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Firmware letöltése

Dr Bubo