Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

válasz Mercutio_ #15309 üzenetére

Ha engem kérdezel.....
    2 napja töltöttem, de ma megkínoztam az aksit, pipacsmező mellett megálltam, vagy 20 fotó készült. Még 14 nap van hátra szerinte. Ez nagyjából igaz.
    Amikor Prohardverre regisztráltam, (2003 azt hiszem) poén volt a nick nevem, mert amit akartam, foglalt volt. Sajnos már 60 fele tekerve, ősz fejjel, ifjabb kollégáktól élőben megkapom a titulust..Ez úgy jön ide, hogy én nem nyomom egész nap, napokig rá sem nézek sokszor. Nem telefonálgatok, csak ha fontos, engem is akkor hív a család. Így szoktuk meg, akkor szocializálódtam, mikor vezetékes telefon is kiváltság volt. Ezt szoktam meg, eszem ágában sincs felhívni az asszonyt hogy van, valami fontos kérdés felmerül, ha telefonálunk. Feltöltőkártyáról nem megy el egy hónapban 500ft szerintem.
    Néha használok mobilnetet, néha fotózgatok, de valahova leteszem energiatakarékos módban, előfordul hogy napokig ott van, hozzá sincs nyúlva. Asszony udvarról hozta be minap, napokig ott volt.
    Nem szivatás, nekem így tényleg kb. két hétig megy. :K Röhögöm, kollégák jönnek melóba, keresik a töltőt. Na jó, le se teszik, nyomják egész nap. :D
    Nem vettem észre én változást, bár ma mérges voltam, hogy lassú a fotózás. Aztán rájöttem hogy user error, bekapcsolva maradt a vaku, végigvillogattam a pipacsmezőt. Nem rossz képeket lő amúgy szerintem. Répcelak-Dénesfa közti rét 2 órával ezelőtt. Ha belefér, megmutatom. :) Google fotókkal kis szaturáció és kontraszt rátéve, de nem sok változás van az automatán kiköpött jpg-hez képest. Ez a sok piros megbolondítja sokszor az automatikát, a zöldek néha nagyon fakók, szinte szürkések. :)

Új hozzászólás Aktív témák