- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Mercutio_ #15309 üzenetére
Ha engem kérdezel.....
2 napja töltöttem, de ma megkínoztam az aksit, pipacsmező mellett megálltam, vagy 20 fotó készült. Még 14 nap van hátra szerinte. Ez nagyjából igaz.
Amikor Prohardverre regisztráltam, (2003 azt hiszem) poén volt a nick nevem, mert amit akartam, foglalt volt. Sajnos már 60 fele tekerve, ősz fejjel, ifjabb kollégáktól élőben megkapom a titulust..Ez úgy jön ide, hogy én nem nyomom egész nap, napokig rá sem nézek sokszor. Nem telefonálgatok, csak ha fontos, engem is akkor hív a család. Így szoktuk meg, akkor szocializálódtam, mikor vezetékes telefon is kiváltság volt. Ezt szoktam meg, eszem ágában sincs felhívni az asszonyt hogy van, valami fontos kérdés felmerül, ha telefonálunk. Feltöltőkártyáról nem megy el egy hónapban 500ft szerintem.
Néha használok mobilnetet, néha fotózgatok, de valahova leteszem energiatakarékos módban, előfordul hogy napokig ott van, hozzá sincs nyúlva. Asszony udvarról hozta be minap, napokig ott volt.
Nem szivatás, nekem így tényleg kb. két hétig megy.Röhögöm, kollégák jönnek melóba, keresik a töltőt. Na jó, le se teszik, nyomják egész nap.
Nem vettem észre én változást, bár ma mérges voltam, hogy lassú a fotózás. Aztán rájöttem hogy user error, bekapcsolva maradt a vaku, végigvillogattam a pipacsmezőt. Nem rossz képeket lő amúgy szerintem. Répcelak-Dénesfa közti rét 2 órával ezelőtt. Ha belefér, megmutatom.Google fotókkal kis szaturáció és kontraszt rátéve, de nem sok változás van az automatán kiköpött jpg-hez képest. Ez a sok piros megbolondítja sokszor az automatikát, a zöldek néha nagyon fakók, szinte szürkések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tenisz topic
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged