- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Befutott a Realme 14 Pro+
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Mercutio_ #15309 üzenetére
Ha engem kérdezel.....
2 napja töltöttem, de ma megkínoztam az aksit, pipacsmező mellett megálltam, vagy 20 fotó készült. Még 14 nap van hátra szerinte. Ez nagyjából igaz.
Amikor Prohardverre regisztráltam, (2003 azt hiszem) poén volt a nick nevem, mert amit akartam, foglalt volt. Sajnos már 60 fele tekerve, ősz fejjel, ifjabb kollégáktól élőben megkapom a titulust..Ez úgy jön ide, hogy én nem nyomom egész nap, napokig rá sem nézek sokszor. Nem telefonálgatok, csak ha fontos, engem is akkor hív a család. Így szoktuk meg, akkor szocializálódtam, mikor vezetékes telefon is kiváltság volt. Ezt szoktam meg, eszem ágában sincs felhívni az asszonyt hogy van, valami fontos kérdés felmerül, ha telefonálunk. Feltöltőkártyáról nem megy el egy hónapban 500ft szerintem.
Néha használok mobilnetet, néha fotózgatok, de valahova leteszem energiatakarékos módban, előfordul hogy napokig ott van, hozzá sincs nyúlva. Asszony udvarról hozta be minap, napokig ott volt.
Nem szivatás, nekem így tényleg kb. két hétig megy.Röhögöm, kollégák jönnek melóba, keresik a töltőt. Na jó, le se teszik, nyomják egész nap.
Nem vettem észre én változást, bár ma mérges voltam, hogy lassú a fotózás. Aztán rájöttem hogy user error, bekapcsolva maradt a vaku, végigvillogattam a pipacsmezőt. Nem rossz képeket lő amúgy szerintem. Répcelak-Dénesfa közti rét 2 órával ezelőtt. Ha belefér, megmutatom.Google fotókkal kis szaturáció és kontraszt rátéve, de nem sok változás van az automatán kiköpött jpg-hez képest. Ez a sok piros megbolondítja sokszor az automatikát, a zöldek néha nagyon fakók, szinte szürkések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest