Hirdetés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjelent a Geekbenchen a Samsung Galaxy A37
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
DrKapocs
üzenetére
Pont ezt akartam a múltkor írni, ha nem lenne ilyen telefonom és most akarnék vásárolni, biztos letennék róla, ezt a főrumot olvasva, hogy mennyi hiba van.
Közben meg nálam pl hibátlan. És nagyon meg vagyok elégedve vele, kellemesen csalódtam a Samsungban.
Korábban Xiaomim volt, és utáltam a Samsungokat, hogy nem tetszik, nekem sose lesz.
Biztos Xiaomi lesz újra.
Aztán Samsung lett és nagyon bevált én biztos mindenkinek ajánlanám.
A szupergyors töltés elég gyors, de még azt se ajánlott szerintem rendszeresen használni.
Nekem is elmenne két napig, de én direkt töltőre rakom sokszor napközben, hogy ne a töltési ciklusokat használjam.
Sokkal jobb az aksinak a normál töltés, nekem nem hiányzik a Xiaomi 120 wattos töltése. -
válasz
DrKapocs
üzenetére
fejben; egyszerűen újabbra vágyik
Ó, ezt én is érzékelem magamon. Aztán amikor néha körbenézek, hogy mi lehetne szebb-jobb-újabb, mindig oda lyukadok ki, hogy "és mit csinálnál vele, te hülye".
Sokkal drágábban lehetne előrelépni, hogy sose használjam ki... Ez meg nekem is elmegy legalább két napig egy töltéssel, két simmel, mindenféle anomáliák nélkül. -
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs
üzenetére
" (Esetenként már-már gyanús egyes kommentek állandó károgó stílusa, aminek célja a telefon egyértelmű lehúzása... nem lehet, hogy ezen nickek célja az erkölcsi avultatás gyorsítása? Kis összeesküvés elmélet...) "
Egyetértek. Azon túl, hogy az ember nem nyer egy ilyennel semmit, ahogy a másik véggel sem veszít .. - a multireget használók nem nagyon ügyelnek arra, hogy ne lehessen felismerni, hogy mely más nick alól posztoltak korábban ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Dr Bubo