- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Népszerű hajlíthatók telepíthetik a One UI 8-at
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
DrKapocs #10316 üzenetére
Pont ezt akartam a múltkor írni, ha nem lenne ilyen telefonom és most akarnék vásárolni, biztos letennék róla, ezt a főrumot olvasva, hogy mennyi hiba van.
Közben meg nálam pl hibátlan. És nagyon meg vagyok elégedve vele, kellemesen csalódtam a Samsungban.
Korábban Xiaomim volt, és utáltam a Samsungokat, hogy nem tetszik, nekem sose lesz.
Biztos Xiaomi lesz újra.
Aztán Samsung lett és nagyon bevált én biztos mindenkinek ajánlanám.
A szupergyors töltés elég gyors, de még azt se ajánlott szerintem rendszeresen használni.
Nekem is elmenne két napig, de én direkt töltőre rakom sokszor napközben, hogy ne a töltési ciklusokat használjam.
Sokkal jobb az aksinak a normál töltés, nekem nem hiányzik a Xiaomi 120 wattos töltése. -
válasz
fejben; egyszerűen újabbra vágyik
Ó, ezt én is érzékelem magamon. Aztán amikor néha körbenézek, hogy mi lehetne szebb-jobb-újabb, mindig oda lyukadok ki, hogy "és mit csinálnál vele, te hülye".
Sokkal drágábban lehetne előrelépni, hogy sose használjam ki... Ez meg nekem is elmegy legalább két napig egy töltéssel, két simmel, mindenféle anomáliák nélkül. -
gerner1
nagyúr
válasz
" (Esetenként már-már gyanús egyes kommentek állandó károgó stílusa, aminek célja a telefon egyértelmű lehúzása... nem lehet, hogy ezen nickek célja az erkölcsi avultatás gyorsítása? Kis összeesküvés elmélet...) "
Egyetértek. Azon túl, hogy az ember nem nyer egy ilyennel semmit, ahogy a másik véggel sem veszít .. - a multireget használók nem nagyon ügyelnek arra, hogy ne lehessen felismerni, hogy mely más nick alól posztoltak korábban ...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest