- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena Összefoglaló   Firmware letöltése Firmware letöltése
 XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
 TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]  Frissítési ütemterv: megszűnt Frissítési ütemterv: megszűnt  
 A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
 Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lindermen senior tag Nekem is fent van a 13, OTA-n ment, még eddig egy wipe cache törlés sem volt és koppkopp minden rendben. Tök jók ezek a kis UI újítások (dehülyén hangzik ez kimondva  ) viszont nekem nagyon hiányzik hogy a zárolt képernyőn legyenek widgetek. Ne kelljen az órára bökni hanem legyen ott alapból. Pl mint most az iOS 16on. Ha akarom kiteszem pl az időjárást, aki meg üresen szereti úgy hagyja. Nem hiszem hogy nagy cucc ezt lefejleszteni. Stock androidon van ilyen? ) viszont nekem nagyon hiányzik hogy a zárolt képernyőn legyenek widgetek. Ne kelljen az órára bökni hanem legyen ott alapból. Pl mint most az iOS 16on. Ha akarom kiteszem pl az időjárást, aki meg üresen szereti úgy hagyja. Nem hiszem hogy nagy cucc ezt lefejleszteni. Stock androidon van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése
Firmware letöltése

) viszont nekem nagyon hiányzik hogy a zárolt képernyőn legyenek widgetek. Ne kelljen az órára bökni hanem legyen ott alapból. Pl mint most az iOS 16on. Ha akarom kiteszem pl az időjárást, aki meg üresen szereti úgy hagyja. Nem hiszem hogy nagy cucc ezt lefejleszteni. Stock androidon van ilyen?
 ) viszont nekem nagyon hiányzik hogy a zárolt képernyőn legyenek widgetek. Ne kelljen az órára bökni hanem legyen ott alapból. Pl mint most az iOS 16on. Ha akarom kiteszem pl az időjárást, aki meg üresen szereti úgy hagyja. Nem hiszem hogy nagy cucc ezt lefejleszteni. Stock androidon van ilyen?  
		 Dr Bubo
 Dr Bubo