Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Keret: Igen, a keret lötyögésnek (angolul inkább flexing, bending jött fel) nyomoztam utána, mennyire lehet gyakori probléma. Aki ilyesmit felvetett nem volt olyan topik (reddit, samsung.com), ahol 10-nél több volt az össz-hozzászólásszám. Döntsd el, hogy ez így mennyire szériahiba, ahogy itt nevezik páran... Talán a legtöbbet itt beszéltek róla netszerte, de itt sem sokan. Csapd hozzá még az esetenként laza, akár kieső gombot - de ennél sem álltak sorban a szervizeknél, nem történt visszahívás.
Beszédhangszóró: erre sem én vagyok a legjobb példa, most hallgattam meg kihangosítva max hangerőn. Persze, hogy picit torzított, de semmi 'susogás' a csendes részeken, kivéve FŐTÁV ügyfélszolgálat, mikor kapcsoltak, de inkább a felvétel volt botrányos. Ja, egyelőre ügyfélszolgálatokat tudtam hívni, így még nem zártam le a vizsgálatot; a Yettel, Telekom teljesen jó volt.
5G: főleg Bp-en, néhány vidéki belvárosban van, de egyelőre inkább jövőállóság miatt érdemes 5G-képes telót választani, ha nem <1évre tervezel.
Botorság lenne, ha ezek miatt állnál el a vásárlástól. Egyszerű: ha neten rendeled 14 napod van megvizsgálni, hogy érint-e egyáltalán bármi, vagy mi a valós helyzet. Ahogy a forint és az infláció alakul nem biztos, hogy ilyen képességű telefont tudsz majd venni később.
A mi 2db A52s-ünk problémamentes (kopp-kopp).
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- LED / LCD TV topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen program, ami...?
- Nyaralás topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése