Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz
tghwinner #557 üzenetére
Nem is értem mi ez a tepsi méret és miért nem lehet kisebbet csinálni a többi mellé. A Pixel 5,7" volt és tökéletes méret. Még egy ilyen 6"-es telefon is tökéletes lenne. A zsebemből is konkrétan kilóg ez a teló
Én 120 Hz-en tolom, így szokott meglenni az 5-6 óra kijelző idő az én szokásaimmal. 60Hz-en, sötét móddal, AOD nélkül tényleg brutál lehet. Nálam az AOD 10%-ot szokott enni, de egész nap mellettem van, jó csak rápillantani és látni mindent. Másfél napig bőven elmegy, szerencsére munkahelyemen tudom tölteni, ha úgy merül le. Feleségem A71-esének 25W-os gyorstöltőjével nagyon hamar felküldi, de azt csak akkor használom, ha gyorsan kell tölteni, mert alacsonyon van és menni kell valahova. Így van, vannak azért apró dolgok, amibe bele lehetne kötni, de amire én használom, arra minden szempontból megfelel. + Számomra nagyon jó dolog, hogy amíg feleségem A71-én nem tudtam sehogy sem előhozni a google discovert a kezdőképernyőtől balra, neki csak a Samsung Free-t lehet oda beállítani, nálam választani lehet a kettő közül. Ugyanaz a Launcher verzió, ugyanaz a One UI. De mindegy, ő meg van nélküle, én meg már hozzászoktam a Pixelen
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az 5G-vel felvértezett A52 nem sokban tér el a 4G-s verziótól, de nem csak azért érheti meg a felárat, mert már az ötödik generációs hálózatokon is működik.
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest