Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
horfer84
csendes tag
válasz
zojjektum #6727 üzenetére
User error, az lehetséges, eléggé hibás vagyok. :) A Kréta nekem is fenn van, 3rd party cleanert sosem használok, a memóriából nem törlöm rendszeresen az alkalmazásokat. Nem szemtelem tele a telefont. Legnagyobb eséllyel a Secure Hub és Secure Mail Citrix-es csodák okozzák a gondjaimat. köszi a tippeket és véleményeket.
-
horfer84
csendes tag
Szívből örülök, hogy legtöbbeteknek nincs baja vele, és a fórumot olvasgatva, hasonló álláspontok voltak eddig. Elsősorban e miatt gyanús a dolog. Van egy munkahelyi profil, ahol az appok manuális frissítésre vannak állítva, és kikapcsoltam minden háttérben futást is amennyire lehet, de elképzelhető, hogy az fogja meg ennyire? Citrix Secure Hub van használatban a Secure Mail alkalmazással. Ha visszagondolok, akkor az Android 10 érkezése idején került beállításra az, és lehet, hogy e miatt fogom a 10-re a dolgot? Sajnos az nem opcionális, kellenek azok a beállítások. A secure hub device admin app amúgy.
-
horfer84
csendes tag
Sziasztok! Nem akarok megbántani senkit, aki A50 fan, de én számolok vissza, mikor cserélhetem végre le ezt a telefont. Az Android 10 frissítés óta tapasztalom leginkább azt, hogy akadozik, nehézkes, eléggé fájdalmas így használni. 2019-ben a Xiaomi Redmi note 5-ről tértem át, mert annak beégett a kijelzője. Ennek a kijelzője nagyon jó. Mást nem tudok jelenleg felhozni pozitívumként. Nem értem, miért nem pörgős a rendszer, nem olyan rossz a hardver alatta. Volt 2x factory reset is, semmit nem segített. Hasonló cipőben van más is, vagy mindenkinek hasít, mint az álom? Tudom, hogy hivatalosan hová kell pozícionálni a telefont, de a családban ennél papíron gyengébb Huawei és Xiaomi telefonok is megbízhatóbban működnek. Kijelző idő rendben van, semmi nincs a háttérben, ami lefolytaná. Nagyon csalódott vagyok, hogy a 2 éves hűségemből még egy év hátra van. Csak egy tapasztalt, vélemény volt ez, nem várok sem hideget, sem meleget érte. Köszönöm, szép napot mindenkinek.
-
horfer84
csendes tag
-
horfer84
csendes tag
Nincs leírásom, de megmondom, én hogyan csináltam. Vedd figyelembe, hogy ezt csak az én amatőr műveletem volt, nem vagyok pro, és lehetnek benne kérdőjelek.
1. Odin Odin3_v3.14.1-at használtam.
2. Drivereket nem tettem fel külön, de fenn vana Smart Switch program a gépen.
3. Samfirm 0.3.6 programmal szedtem le a TMH-s drivert. Ott ezeket adod meg: Model: SM-A505FN, Region: TMH. Alatta az AUTO-t bepipálod. (Fontos, a Visual C++ 2008 és 2015-öt is fel kellett tennem mellé). Aztán download gomb. Ha végzett Decrypt gomb
.
4.Telefon kikapcs, USB kábel előkészítve, bedugva csak a gépbe. Lenyomva tartod a telefonon a volume fel és le gombot, és úgy dugod be a kábelt a telóba. Előjön a download menü, és hangerő fel után készen áll a telefon.5. Odin megnyit, és egyesével betöltöd a megfelelő helyekre a file-okat: CSC_OMC_ODX_A505FNODX4BTC8_CL18306686_QB30070135_REV00_user_low_ship.tar.md5
HOME_CSC_OMC_ODX_A505FNODX4BTC8_CL18306686_QB30070135_REV00_user_low_ship.tar.md5
CP_A505FXXU4BTC2_CP15305144_CL18098116_QB29660574_REV00_user_low_ship.tar.md5
AP_A505FNXXU4BTC9_CL18098116_QB30088087_REV00_user_low_ship_meta_OS10.tar.md5
BL_A505FNXXU4BTC9_CL18098116_QB30088087_REV00_user_low_ship.tar.md56. Start és vársz és nem húzod le a gépről, és nekem azóta sokkal használhatóbb a telefon.
-
horfer84
csendes tag
Hasonló hibák voltak nálam is. Szerintem összességében gyorsabb volt a telefon a 9-es Droiddal. Én leszedtem samfirm-el a teljes telepítő csomagát a TMH ROM-nak, és feltoltam rá Odinnal. Nem csináltam FR-t. Kicsit jobb lett, több hiba is megszűnt, mint az ujjlenyomat gondja, vagy az értesítő sáv nehézségei. Ez csak egy tipp és mindenféle profizmustól mentes mókolás a részemről. Sok szerencsét.
-
horfer84
csendes tag
-
horfer84
csendes tag
-
horfer84
csendes tag
válasz
pulyka jocó #5530 üzenetére
Én személy szerint a lengyel romot tettem fel.
CSC-t is megváltoztatta, de flash-eltem AP-t, BL-t, CP-t és CSC-t. Garanciában nem vagyok biztos, hogy ugrik. Anno egy Samu J5-ön szintén a lengyel ROM volt használatban, gariztatni kellett, és újra flash-elve kaptam vissza már a telekomos magyar androiddal. Senki nem kérdezett anno semmit, bár lehet csak szerencsém volt. -
horfer84
csendes tag
válasz
#53876480 #150 üzenetére
Szia!
Én egy hete használom. Nem tapasztaltam, hogy jobb-vagy rosszabb lenne a térerő, mint az előző Xiaomi Redmi Note 5 vagy Sam J5. Nincs panaszom, sem wifi sem Bluetooth téren. Sőt, a Bluetooth kapcsolatok talán meg stabilabbak is mint az előző készülékeknél, értem ez alatt a Gear órámmal és az autómmal való kommunikációt.
Ez az én eddigi véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest