- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimbi186
aktív tag
válasz pècsimunkás #2473 üzenetére
Rock,Ugreen,Blitzwolf ezeket a márkákat keresd Aliexpressen.
Bemész a shopjukba Alin és választasz igényed szerint.
Nem tudsz velük mellélőni. Igazi prémium mindegyik fillérekért.
És ha van a termékhez-china post registered air mail-szállításiopció, ez a kínai ajánlott küldemény (ami ugyan nem olcsó 2-4 dollár) akkor akár 2 hét alatt is itt lehet amit rendeltél és az MPL hozza házhoz nem kell a gyökér postásra várni 30 napokat amíg kihozza az értesítőt hogy mehetsz a csomagodért a postára.(Én ha tehetem csak így rendelek,ma megjön az email,hogy itt van az országban ,holnap hozza MPL-es postás, és ha nem vagyok itthon még fel is hív hogy mikor jöhetne legközelebb) -
c64fanhun
tag
válasz pècsimunkás #2473 üzenetére
https://www.aliexpress.com/item/32979627108.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6cad4c4dLu49v3
Ez amit én rendeltem, a két méteres. Még most is csodálkozom, hogy 1000 forintért átviszi a 15 wattot két méteren + világít + minőségre bombajó. Szövet borítású, fém borítású kábelvégek, és még szépen törésgátló is van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest