Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
Hi,
amennyiben a ti telefonotok is belassul néha, akkor javaslom a wipe cache törlést.
Semmilyen adat vagy beállítás nem törlődik!
Ez egy bevált dolog, a régebbi Samsung telefonokon gyakran kellett alkalmazni, s nekem most az A41-nél is eljött az ideje.Az én telefonom esetében bevált, azóta gördülékenyebben fut a rendszer.
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!! Wipe cache törlés
Kikapcsolt állapotban:
- power és vol+ egyszerre tartósan nyomvatart,
- vol+ vol- al lehet lépegetni le/fel,
- wipe cache sorra léptetni / majd a power gomb egyszeri megnyomásával elfogad / yes / power megnyomása / néhány másodperc alatt végez,
- vol+ vol- al kiválasztani a rendszer indítását, majd power egyszeri megnyomásával elfogad,
- más soron állva ne nyomd meg a powert, csak a wipe cache, és a rendszer indítása azaz reboot system-nél.alább egy kép, kb ehhez hasonló menüt fogtok látni (nem saját kép, és nem A41)
-
Acef
addikt
válasz
PirosHello #239 üzenetére
Én most vettem az Edigital-tól 2db más tip Sams. telefont és ők is csak saját garjegyet adtak 24hónapot írnak rajta
Az edigital és az emag egy cég, s valamiért nem eredeti samsungos garjegyet adnak.
Érdekes ... Külföldi beszerzés lenne? -
Acef
addikt
Az Always on nincs bekapcsolva.
Tökéletes a dupla kopp + minta a feloldáshoz, vagy az értesítések ellenőrzéséhez.Sötét módban használom
Fejlesztőiben 0,5-re állítottam az animációk tempóját (megnyitáshoz kopogtatni kell a build számot ...)
Tiltva/törölve néhány általam nem használt alkalmazás,
-
Acef
addikt
Szia,
Reggel vettem le töltőről
Alabb az akkuhasználat (jenleg 37%-on van)
Az ujjlenyomat olvasó nem jött be, lassú,nem mindig érzékel ... A dologhoz tartozik, hogy fólia van rajta, anélkül lehet, hogy jól működik.
A telefon sebességével nincs gond, pedig egy Sams. S9-et váltott, de semmi extra lagg vagy lassulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma „Csak” 6,1"-es panel? Lassan már ez is ritkaságszámba megy, és a Samsung egész apró házba tuszkolta bele. Kár, hogy a hardver is elaprózza.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest