- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
Kapcsolat sebességét kijelezni az akku sorba megolható?
-
A Zéé
addikt
válasz
szenesember #2040 üzenetére
Az-az. Nekem még nem repedt el, szerencsére
-
válasz
Arcanine #2041 üzenetére
Így van, neked kell eldöntened.
linkVan amiben ez, van amiben az jobb.
Én speciel a kompaktsága miatt választottam ezt a telefont, na a Nokiáról semmiképpen sem mondható el, hogy kompakt. A képernyő méretük viszont szinte megegyezik. Az amoled sem utolsó szempont az A40 mellett, ugyanis sokkal szebb a képe, másrészt bár kisebb az akksija a Samunak, viszont az amoled kisebb fogyasztása miatt akár tovább is bírhatja, mint a Nokia egy feltöltéssel. Szoftveresen szerintem fényévekkel jobb a Samu, mind a 9-s android, mind a kezelőfelülete miatt (OneUI). Hardveresen elvileg a nokia jobb, viszont a mindennapi használatban a samuval sincs gond. Nem akad, folyamatos.
A többit, kamerát, stb-t neked kell eldönteni. -
pjen
félisten
Ma reggelre az enyém is csontra lemerült,be sem tudtam kapcsolni.Fél órás gyors töltés,semmi baja.
-
válasz
gyuri2008 #2042 üzenetére
Nekem egyszer sem melegedett csak úgy a zsebemben. Ha ilyen van érdemes egy újraindítást csinálni. Egyébként olvastam nem rég, hogy a google szolgáltatások legutolsó verziója komolyan szívja az akksit több gyártó telefonjánál is. Ezáltal melegednek is. Én ugyan nem tapasztaltam ilyet, de előfordulhat, hogy másnál viszont ez meríti a telefont. Meg kell nézni az akksinál, mi meríti.
-
-
-
gyuri2008
veterán
Nektek is melegszik a telefon fölső része normál tőltés alatt?
Nem gyorstőltést használok.
A másik ma a zsebembe volt délelőtt és meleg volt a telefon hátlapján, ez normális?
Nem forró csak meleg.Volt már ilyen telefonom, de nem emlékszem rá, hogy ott is melegedett volna.
-
Arcanine
tag
Sziasztok,
Nokia 7 plusról érdemes erre váltani?
-
válasz
Biga123 #2032 üzenetére
Wifin kb 250-300 Mbit fel-letöltés. Digis gigabiten, meg persze normális routerrel, Netgear R6400-el, AC-s módban. 4g-n lassabb, mert a telekomos kártyás, ami 30/10 -re korlátozva, a digis meg mikor mi, de max eddig 15/6-t mértem. De ahogy mondtam, ezek a sebességek a szolgáltatók miatt ennyik.
-
-
Biga123
addikt
Mindenkinek ilyen lassú bármiféle adatkapcsolat a telóval?
Wifin, max 50 mbps 4G 10mbps.
Elég botrányos. -
brugo
aktív tag
Mi a véleményetek erről a tokról, ha ilyet használnék akkor ez a kijelzöt is védi és nem kell más koton rá ?
[link] -
ben11
őstag
válasz
szenesember #2027 üzenetére
Tényleg jó program,én is használtam. De az új tokkal nem működött olyan megbízhatóan.
-
szenesember
aktív tag
válasz
gyuri2008 #2014 üzenetére
Én a One hand operation + alkalmazást használom erre a feladatra is. Így nem csak a főképernyőről, vagy a gyorskapcsoló panelről lehet lezárni, hanem bármilyen helyzetben, egyetlen mozdulattal. Jobb megoldás, mint az intelligens képernyőzár, mikor zsebre akarod vágni a telefont. (Beállítottam, hogy a képernyő széléről átlósan fölfelé zárja le a képernyőt, egyenesen húzva "vissza" gomb, egyenesen húzva, hosszan tartva "alkalmazásváltó", átlósan lefelé pedig megnyitja az előző alkalmazást.)
-
törölt tag
Na vettem egy ilyet édesanyámnak. 79 éves, ez az első okostelefonja. Első blikkre szereti, azt mondta, olyan kis aranyos. Kérdés, hogy megtanulja e kezelni. Még nekem is tetszetős kis telefon, kompakt mérettel, remek kijelzővel, és nem utolsó sorban remek üzemidővel.
Ugye ő nem lóg a facebook-on, nem néz filmet rajta, és nem youtube-ozik. Csupán telefinál, videó hívásokat fogad, és internet rádiót hallgat.
Aod hiánya sem zavaró, legalább nem meríti az aksit.
Bátran ajánlom idősebb, és fiatalabb korosztálynak. -
gyuri2008
veterán
Dupla koppos képernyő zár van ezen a készüléken?
-
lumija620
tag
Sziasztok!
FFriss A40 tulaj vagyok, huawei p9-ről váltottam, eddig teljes a megelégedésem! 😊 Rendszer sebességben kicsit jobb is mint a p9, pedig attól gyorsabbnak sosem éreztem szükségét. Teljesen kompakt a cucc, sztem sokat foglalkozhattak vele, nagyon jól optimalizál, mert a "vas" az nem a legerősebb benne ugye. Kamera nekem bőven jó, kijelző kategórián felüli, NFC, jack, legújabb bluetooth!!!! Műanyag hátlap nálam plusz pont, mert könnyebb, kevésbé sérülékenyebb mint az üveg. Összességében nyugodt szívvel ajánlom a telót és áldom az eget, hogy volt önuralmam nemet mondani a nagyon durva marketing nyomásnak és kidobni egy rakat pénzt az ablakon. Bocs, ha hosszú voltam. -
válasz
narumon #2000 üzenetére
Nem tartom valószínünek, hogy ez készülékhiba. Nincs kizárva, hogy valamit pluszban még be kell állítani, esetleg az apn-t kézileg beírni. Nekem Telekom és Digi LTE mindenféle mókolás nélkül működik dualsim módban egymás mellett.
Talán a vodás fórumban kellene érdeklődni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest