- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ancsako
tag
Igen, szerintem az ügyfélszolgálaton nagyon sok múlik! Nyúzni kellett volna a témát! Megrendeled, érte mégy, legfeljebb nem veszed át, ha nem stimmel!
Én is rákérdeztem, hogy ha nem klappol minden, és nem akarom teljes áron megvenni, akkor mi van? Azt mondta, hogy akkor nem veszem át! Jogomban áll elállni a megrendeléstől!
-
ancsako
tag
Regisztrálod a készüléked a samsungon, ahol kapsz tőlük +12 hó garit. Ha prémium kategóriás a készülék, jár hozzá a Prémium Assistance szolgáltatás, mely keretén belül ha bibis a teló, akkor érte mennek-szervizelik-visszahozzák. Mindezt akár 24 órán belül, ha elég közel vagy.
Ha távolabb, akkor is hamar megy, kb 3 nap. Nyilván nem az a terv, hogy szervizbe jöjjön menjen a készülék, ám én így jártam az S4 minivel, és jó hogy nem Te mászkálsz a pénzedért, hanem házhoz jönnek.
-
ancsako
tag
Én megtettem!
Megrendeltem, nem engedte a kuponkódot, mondván: csak készleten lévő termékre. Itt fel is hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol is megkérdeztem, hogy ha teljes áron rendelek, megjön 4-e előtt, átvételnél érvényesíthetem a kuponom? Válasz: igen!
Így is történt, tehát nem elméletről beszélek! Megrendeltem teljes áron, átvettem kuponnal. -
Georgie1224
tag
4-es 6-os villamoson ülve 6 műholdra tudott csatlakozni.
Az előző ace 3-am valószínűleg a műanyag kivitel miatt jobban talált jelet.Vonaton is teszteltem Bp-Szeged vonal-on, ott az ace 3 kb 21-22 műholból 18-19-et "látott.
Az A3 viszont 10-12t "csak".A villamoson mért maximum azért nem mérvadó, mert sokat árnyékol maga a jármű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hová lett 1000 mAh?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest