- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajonett
tag
Hat ez nagyon szubjektiv, en igazabol egyedul a merete miatt vettem z5c-t (meg anno z3c-t is, de arrol is visszavaltottam moto X 1st gen-re), alapjaraton nekem nagyon nem jon be a sony szoftvere, a kamera app miatt meg egyenesen falhoz csaptam volna neha a telot. Jo keszulek nem vitas de kinek a pap...
Amiben eddig jobban tetszik az A3:
- Fogasra sokkal kenyelmesebb, hiaba nagyobb picit
- Szoftveres finomsagok: Regebben irtoztam a touchwizztol de ez az uj samu felulet nagyon bejon, bar en Nova-val hasznalom minden telom. Meg van egy csomo hasznos cucc, pl temerdek valaszthato tema, testreszabhato egy csomo minden, a sonynal ez kozel sem volt meg csak 3rd party appokkal, az meg ugye eszik.
- Amoled. Ezt nem kell hogy magyarazzam. AOD, meg led hianya sokaknak minusz, nekem baromi nagy plusz
- Az ujjlenyomat olvaso nalam ezerszer jobban mukodik a samun, a sonyn kinlodas volt ki is kapcsoltam.
- Uzemido eddig verhetetlennek tunik, bar az a sonynal sem volt annyira rosszAmiben nem:
-Kamera nyilvan jobb volt a sonyn (bar a szoftver kvara nem), de nappal a samu is nagyon jo fotokat lo.
-Ez most lehet hulyen hangzik de nekem jobban bejonnek a minosegi muanyagok mint az uveg+fem kombo.. A samu picit torekenyebbnek erzodik a kezben. Jo jo "premium" meg minden de emlekszem anno az elso moto Xemre, az nem kicsit volt strapabiro azzal a minosegi gumirozott szeru burkolattal. Ez a mai uvegcipelloknel felejtos. A sonynak jo volt az a muanyag kerete, protektivabb volt, a samu csupasz es torekeny...most igy hirtelen ennyi jut eszembe
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- Intel találgatós topik
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged