- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár napja úgy összetörtem a telefont, mint ha kalapáccsal vágtam volna rá a kijelzőre (megbotlottam futás közben, és kirepült a zsebemből, egyenesen a betonra), semmi fényt nem ad ki (nekem semmi bajom, az egyik csuklóm picit kékes, de nem feltűnő, nem fáj).
Rendeltem egy másik ugyan ilyet, megkímélt használt állapotban, viszont úgy emlékszem, hogy valaki lejegyzeteltetett velem valami fontos dolgot, amit a törött telefon, ha jól rémlik, Samsung Notes app-ba írtam be jegyzetként. Viszont sajnos ködös a memóriám, és nem emlékszem mit jegyzeteltem (de a két dolog összefügg, mert normál esetben még telefont sem törtem össze soha).
Most rákötöttem egy PC-re, aminek egyszer engedélyeztem már a hozzáférést a tárhelyhez (ujjlenyomattal feloldottam előtte a telefont) és látom a file-okat, de nem találom a Notes app hova menti a jegyzeteket. A Galaxy A3 (2017)\Phone\Android\data\com.samsung.android.app.notes nem nyert, ott csak egy 0 byte file van. Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest