- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
-
nagyúr
Ezek vannak nálam letiltva. A rekordkísérlet alatt szinte végig wifire voltam kapcsolódva, csak chrome-mal böngésztem, és gmaileztem, fényerő automatán, középre állítva, és végig lakásban használtam, tehát nem volt soha teljes fényerőn. Látszik is a grafikonon, mikor 5% alá esett az akksi, levette a fényerőt teljesen és még onnan legalább 3/4 órát tudtam használni.
Gmail szinkronon kívül semmi más nem fut a háttérben. -
mateus
senior tag
A mobilnet mellett jóval gyorsabban merül mint wifin.
Nekem mikor egész nap wifin voltam egyszer összejött egy 8 órás kijelzőidő.
Amúgy 4-6 óra szokott lenni a körülményektől függően. Programok nincsenek letiltva, lehet az is dobna valamennyit, de amíg így bírja nem fogom piszkálni. -
Probert75
addikt
Én pl. ezeket tiltottam le! És ilyen eredményt tudok elérni akkuidőben. És ha valamit letiltasz, újraindítás után nem fog elindulni.
[ Szerkesztve ]
-
Gausz
aktív tag
Ennyit sikerült netről kihalászni:
"For example, you have a big battery labeled as 2400mAh or 2.4Ah, that means that it can push 2.4A trough your circuit, and discharge in an hour-long period of time. That would be a 1C discharge rate, discharging your battery at the rated capacity current.If your battery supplies 1200mA to a circuit, it would be a 0.5C discharge rate, and it should last for two hours.
Some batteries allow higher discharge rates than 1C, and if you could discharge your battery at 4.8A (2C), it would last for 30 minutes. Some batteries used in RC systems allow very high discharge rates, as 10 or 20C, but this batteries are usually designed to fail rather than leave your plane unpowered in mid-flight, so they're not the safest ones.
When charging, it's basically the same, charging a 2400mAh battery at a maximum current of 1200mA would be a 0.5C charge rate. For safety reasons, most batteries should be charged at between 0.5C and 0.7C."
A gyári 1500mA 0.65C-nek felel meg. Eszerint nem illik 2000mA-val nyomatni.
-
ruskop
senior tag
A készülék csak annyit vesz fel amennyit tud. Az, hogy hány mA-es tök mindegy. Ha a felvételnél alacsonyabb akkor lassabban tölt ha magasabb akkor meg úgy sem enged többet tölteni rá. A lényeg az, hogy 5V-os legyen. Az ne legyen más értékű.
Én így tudom. Valaki majd megerősít vagy rám cáfol.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! TCL 40 NXTPAPER 8GB/256GB Mobiltelefon! Független!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung S21 FE 128GB
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest