Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Én sajnos(vagy nem sajnos, ez most mindegy) nem ismertem eddig a telót, gondoltam jól elolvasom a tesztet.
Először mikor megláttam, iszonyatosan megtetszett(most is nagyon bejön) viszont mikor megláttam, hogy mikori a teszt... =/Kicsit olyan érzésem van, hogy sokkal többet szeretne vállalni ez a telefon, mint amit valójában tud. Kicsit bénácskának tűnik az egész a videó alapján és amilyet hibákat leírtak a tesztben, elég elrettentő.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Én azt szeretném megkérdezni tőletek h a kamera tényleg olyn rossz képet csinél vagy eléggé tűrhető minőséget? -
Mela Kehes
addikt
A QWERTY billentyűzetet a naptárban is lehet használni, vagy csak sms-nél?
-
Claurnis
csendes tag
Hello! Én ma vettem egy ilyen telefont, nagyon tetszik...
a billentyűzete azért tetszett, mert ettől nem egy "tucat" telefon.. sztem
nem okos telefon, de ami van benne, nekem elegendő, úgy h csak ajánlani tudom mindenkinek
-
-
yoee
csendes tag
Sziasztok !
Nem tudtok segíteni, lehet-e függetleníteni ezt a készüléket ?yoee
-
Hypnotic
csendes tag
Üdv!
Nekem is ilyen telóm van.
Tud valaki hozzá progikat vagy játékokat? És nem tudjátok hogy tudnám távirányítóként használni? (ha persze lehet)
-
James Bond™
tag
Nézhetne ki így az i900 Omnia...
-
palm treo 75
tag
Amikor csak a giroszkóp sebessége miatt vetekszik az iphoneval
-
nem tudja valaki, hogy a 4gigás memoriakártyát kezeli a telefon??
üdv! -
Dodó design
csendes tag
Sziasztok!
Sokan kérdezték, hogy mennyi is lesz telefon ára.
110 ezer körül van,de szerintem nem olyan sok ezért a telóért!
Mindenki fikázza pl. a kamerát,de minek kell 3 mega pixelnél több, nem vagyunk mi profi fotósok(tisztelet a kivételnek) Persze, hogy nem ez a legjobb telefon, de mit várunk a samsungtól...Iphone ellenfélnek kevés, de kezdetnek nem rossz. a QUETRY bill. is jó dolog szerintem, mert a taperálós történet nem mindenkinek jön be, csak ha buszon szenvedsz. Az mondjuk gázos hogy halk a zenelejátszó, de ha az kell, vegyél mp4et.
A kinézete amúgy rendben van(kivétel a hátulja, de azt meg ki nézi)! -
AMD Power
titán
Érdekes egy kis teszt. Le is húzzák rendesen.
-
csiküzz
csendes tag
meg most figyeltem hogy a walkmanos fülhalgatosokhoz hasonlo fülhalgatot kapunk.
olyat mint az I450-hez. -
csiküzz
csendes tag
jo de azért meg szokták emliteni hogy nincs benne rádio!
-
-
csiküzz
csendes tag
most figyelem hogy nincs benne rádio!
pedig ez sehova nem volt leirva -
Breadley
csendes tag
Kedves f700 tulajdonosok !
Tervezek én is egy ilyen készüléket venni, de Magyarországon Vodafonnál csak kéket tudnak hozni, feketét nem. ( legalábbis én ezt vettem ki a beszélgetésekből telefonon )
Olyan kérésem lenne hogy akinek ilyen van az linkelne pár képet róla ? Amik interneten vannak azokat már láttam, elsősorban az érdekelne hogy normális megvilágitásban az eleje és a háta milyen szinű, hatású. Jelentős különbség annak a kis gombnak a kivételével van a kettő között ?
Köszönöm -
SAVOLIZSOLT
csendes tag
Sziasztok!
Egy felvetés a kijelző alsó gombjainak néha nehézkes reagálására.
Úgy vettem észre, hogy nem feltétlenül a kijelző érzékenységével van gond mert néha az alsó gombok érintésekor rezeg és hangjelzést is ad (tehát érzékel), csak nem adja a kívánt funkciót. Szerintem ez szoftveres gond lehet, ami elvileg egy Firmware frissítéssel megoldható.
Ezzel kapcsolatos a kérdésem, próbált már valaki frissíteni? Ha igen honnan lehet új Firmware-t leszedni, és hogyan hajtható ez végre? Esetleg tud valaki egy módszert, amivel megnézhető a telefonban lévő szoftver verziószáma?
Üdv: Zsolt -
SAVOLIZSOLT
csendes tag
Most, hogy belegondoltam a Samsung attól óv, hogy ha a csöndben hirtelen hangosan megszólal a telefon ne kapjak szívrohamot
-
SAVOLIZSOLT
csendes tag
legiaap!
Köszi a gyors választ! Megnyugodtam
Apropó, nem tudja valaki, hogy át lehet e állítani a gyorsbillentyűket, és csak én nem vettem észre?
Üdv: Zsolt -
legiaap
félisten
válasz
SAVOLIZSOLT #96 üzenetére
Ez nem csak az F700-nál van így. Így volt nekem az eddigi Samsungjaimmal is.
-
SAVOLIZSOLT
csendes tag
Tisztelt F700 Tulajdonosok!
Kérlek nézzétek meg, hogy nálatok is úgy működik-e, mint nálam. Ha a telefonprofilok testreszabásánál kiválasztom, hogy a csengetés módja DALLAM legyen, akkor beérkező híváskor az első 1-2 másodperc mindig halkabban (kb 2-es hangerőn) hallható, majd ezek után hirtelen felerősödik a beállított hangerőre. (ez nem olyan mint az erősödő beállítás, ahol egyenletesen, hosszabb idő alatt hangosodik fel). Az érdekes, hogy ha REZGÉS, MAJD DALLAM opciót választom, akkor a 3 rezgés után azonnal a beállított hangerőn csörög, nem halkabban az elején. Ez így normális, másnál is az első 1-2 másodperc halkabban indul a DALLAM beállítás esetén is?
Bocs, ha kicsit hosszú voltam! A válaszokat köszönöm!
Szép napot Mindenkinek: Zsolt -
AS
félisten
Uj szinben a F700 ( igy szebb)
-
AS
félisten
Rosszul kezeltétek a telot,.. az görditösáv nem azért van hogy azt tapizzuk az csak jelzi hogy lehet lefelé menni, elég csak lefelé húzogatni az újunka a menün.
-
legiaap
félisten
Kapható függetlenül is:[link]
-
ZoZa™
senior tag
AS linkjén megnéztem a kezelésről a videót.. Röhejes, hogy néha 4-5x kellett megnyomni valamit hogy reagáljon..
Amúgy 87.000Ft a Vodánál.
-
AS
félisten
Vodánál pedig ,karácsonykor vagy előtt ,pár nappal.
-
nbk
aktív tag
hali,
nem tudjátok mikor és hol lehet kapni? vodánál nincs raktáron
-
AS
félisten
Hát itt működik az iphone szerü görgetés meg minden más is.
Tetszik a Video cime is :
linkÉs szép képeket is készít nem ugy mint a tesztben, de ugye tudjátok az örök mondást?
Tesztből soha ne itélkez csak ha te kipróbáltad. -
AS
félisten
F700 al készült kép:
Mégis szuper az optika..
link -
1010
őstag
és a videó lejátszás
az kimaradt a teszből -
rumos14
nagyúr
huh, csak boltban, de próbáltam a p990 gombsorát, de annyira egyben van az egész, túl "homogén", hogy nekem nem volt kényelmes. a hasonló méretű Samsung i600 viszont tökéletesen megfelel.
p990-en is van gondolom T9, "ékezetessé teszi" az anélkül beírt szavakat. bár lehet hogy az árvíztűrő tükörfúrógép nem menne elsőre -
ZoZa™
senior tag
Lehet kiröhögtök, de semmin sem irtam eddig gyorsabban, mint a P990i alsó qwerty gombsorán.
-
legiaap
félisten
válasz
bolondember #72 üzenetére
De ha igaza van
-
bolondember
MODERÁTOR
Zoza, AS, zérjuk le a vitát azzal, h nekem van a legnagyobb farkam, oks?
-
AS
félisten
P2 többet tud mint az Ipod touch és olcsóbb is. WIFI vel nem sokra mész mert Itunes zene bolthoz lesz ami magyarosságon nincs... ( Iphone is ezért jön később hozzánk)
P2 ben van Bt 2.0 és RDS Fm rádió mig ipod toucban nincs, P2 ben testre lehet szabni menüt. Kezelő felület hasonló több lehetőség van p2 nél. Betűtípus állítás stb.
P2 höz lehet kapni stereo BT hangfalt amivel normális minőségben lehet halhatni a zenéket de még telefonal is párosítható kihangositonak!
P2 külföldön már kapható ipodtouc még nem
Ipodtouch kicsit gyorsabb , de csak egy picivel.
De mind 2 készülék nagyon jó már mennek a háborúk az adott fórumokon és sosincs vége. -
ZoZa™
senior tag
Most ugyanilyen alapon az iPod touch lejáccó meg mellé egy U100 és máris ugyanott tartok. Akkor én vezetek a Wifi-vel és a kezelőfelülettel.
Szerintem is várjunk meg még néhány tesztet vagy akár hogy megjelenjen a kütyü. -
AS
félisten
Lesz ám több teszt is azok is leirják hogy milyen volt a F700.
Amit irsz az is azt igazolja hogy Samsungnak minden kategoriában van készüléke.
I600 az más kategória igen. Jön már az Utodja I780 ami már mindent tud.
Samsungnak már csak 1 rést kell betömnie Symbian telok piacát ami már úton van.
F700 telefon részről széné alázza az iphonet . Multimédia részről nem.
Vodafone Internet telefonja ( ugy is reklámozza majd)
WIFI kihagyása logikus vodafone nem örült meg hogy ingyen lopják a netjét.
Ott HSDPA ami egyre jobb lefedettséggel bir hazánkban is külföldön meg főleg.
Persze pénzbe kerül de annyira már nem drága.
Nem WIFI nem volt benne alapbol sem, azt windows mobile készülékeibe rakja a Samsungunk és P szériába ( Orangenel már kapható a p260 silder WIFI ve)
irják bennfentesek hogy készül a F900 ami már Amerikai piacra is menni fog:
F900: 5 megapixels ( ez volt eredetileg a f700 is de G széria miatt kivették 5 megapixels modult..
XEON vakuval, nagyobb felbontású kijelzővel , WIFI vel ( wifi amerika miat,
Hogy ez mikor a jo isten sem tudja de nyár közepénél elöbb biztos nem.
És akkor jön Nokia Iphone kllonja is… ( ami egyesek szerint pofátlanul hasonlít az iphon
ra és még kijelző és akkora..
Na most sok infót írtam. -
rumos14
nagyúr
AS leborulok a tudásod előtt, de nemrég még azt hangoztattad, hogy ez az F700 brutálisan lealázza az iphone-t... hát nem így lett.
nem lehet, hogy csak a voda-s változatból hagyták ki a wifi-t? gondolom pár hónapig voda exkluzív lesz (kár érte)
amúgy vanSamu bácsinak egy i600-a, amit van szerencsém használni, nos, ez nem egy hype-olt divattermék, _szar_ kamerával, kisebb, nem érintős képernyővel, de full qwerty-vel, ami meglepően nagyon jól használható, wifi-vel, bővíthető oprendszerrel, igen jó áron. szóval vannak még szerencsére nekem való, nagy tudású és használható ketyerék is. -
AS
félisten
F700 nak jó ára lesz 400 Euro (100000 ft) Pradahoz képest super ár.) ha minden igaz függetlenül ami nem most lesz mert egyenlőre Vodafone exluziv.....
Mondjuk menü ugyan csak voda függő... -
AS
félisten
Multimédiás kütyü , nincs benne telefon funkcio, de nem baj mert igy nem kérnek horor pént mint a telokért ugyanis a 8 GB os P2 ára csak 65 - 63 ezer FT lesz.
föleg video és zene lejátszásra készült
Kijelzőben is széné veri a f700 at:- 4 -8- GB flash memória
- 3.0"-os, 480 x 272 (16:9,) pixeles érintőképernyő (ez a legjobb része)
- 30 képkockát jelenít meg másodpercenként DVD filmformátumban és 16:9 képernyőaránnyal
-MP3, WMA WMW, MP4 ,
- BT 2.0
100 x 52 x 9,9 (mm) 85 gramm ( ehet képest f700 egy monstrum)
- 35 óra zene-, 5 óra videó lejátszás egy feltöltéssel
FM rádió, szövegnéző, Ébresztő, több menü tipus, Dupla stereo BT támogatás ( egyszere 2 BT eszközt is tud kezelni!
HangrögzitöÉs akkor kérdem mért milyen drágak telok ilyen multimédiás kütyüvel szemben? ebe raknának telefon funkciót máris 120 ezer lenne?
És összelehet BT segítségével párosítani a samsungoal jelen esetben U100 al lenne praktikus.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #58 üzenetére
jah, szép nagy karcolásokat, ha magaddal hordod
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Alvin_ti4200 #58 üzenetére
kinek nincsen szeme, legyen szemüvege!
-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember #55 üzenetére
zsebhátizsák?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Alvin_ti4200 #53 üzenetére
És az elfér bármelyik zsebedben?
-
ZoZa™
senior tag
Egy kérdés: ez is ugyanolyan "valódi" érintésvezérelt panelt alkalmaz mint az SE, vagy ugyanúgy más elven müködik, mint az iPhone?
-
Apollyon
Korrektor
A hátoldala tetszik, szép kerek...
Na de ez a fotózás... A wide kép jó ötlet, de nem ellensúlyozza az olajfestményeit..
Elsőre azt hittem giroszkóp van benne mint a SE telókban, de látom nem.
Mert ha már érintőkijelzős, akkor ne kelljen már a billentyűzet is.. -
blueMerle
veterán
válasz
bolondember #10 üzenetére
cserébe minden más adatkommunikációt belesürítettek..
Ez olyan mint ha egy autóra nem tennének szélvédöt. Cserébe viszont kapsz hozzá ingyé +4 gumit. -
DarkByte
addikt
Ez a telefon engem leginkább külsőre fogott meg. Nem tudom, nekem mindig az az érzésem hogy Samsung-ok külsőre elég igényesek, de valahogyan a belső tökéletesség sosem jön össze, valami mindig kimarad. A WiFi nélkül HSDPA megléte mellett szerintem lehet élni, bár az tény hogy nem volna hátrány (persze ha bejönnek a piko HSPA cellákat produkáló routerek akkor ez nem lesz gond egy rakás telefonnal). A menürendszerrel én nem biztos hogy meg tudnék barátkozni, arról meg nem is beszélve hogy ez az alap fekete-kék téma félek nem valami jól látható napfényben.. nameg gyorsan megunnám. A kamera.. komolyan mondom hogy tesóm CXT65-ös Siemens-e kreált ilyen semmilyen elmosott képeket, csak az VGA-ban. A másik rész a csomagolt Java játékok.. egy ilyen mobilnak pont az UI kihasználása volna a nagy dobása, nem ártott volna rá pár látványos de ugyanakkor jól irányítható játék.
Hogy ne csak lehordjam a mobilt.. nagyszerűen megoldották a szövegbevitelt, nagyon ötletes ez a szétcsúsztatva billentyűzettel kényelmesen, de összecsukva is virtuális telefon billentyűzettel való beviteli lehetőség. Valami ilyesmi kellene minden tapicskolós készülékre.
Bárhogyan is, Bog humorérzékét megintcsak kipipálhatom a teszt minősítésénél, sőt volt egy olyan érzésem hogy most rátett egy lapáttal.
-
Scoobyka
addikt
As merre kolbászólsz?
-
m@xsys
senior tag
HÁÁáátt nem is tudom! Szép-szép, DE nincs WiFi.
Ha jó áron lesz, akkor elnéző leszekés megbarátkozunk.
-
elit_hun
őstag
Szép és jó, de 70-80K-nál többet szerintem nem ér, annál meg biztosan drágább lesz
-
Enjoy
addikt
Arról tudunk valamit, h a kártyafüggetlen változat eltér-e lényegesen valamiben a vodafone-ostól?
-
ZoZa™
senior tag
Bár ha azt vesszük, Samsungéknál mindig is jutott a különc dolgokra
-
ZoZa™
senior tag
Az "konkurens" egy PMP telefon funkcióval. Ebben jóval több a "telefon" funkció viszont a multimédia elég gyatra. Bár én nem igy fogalmaznék... Nekem is csak annyi a kommentem hogy nem tudom hova tenni ezt az F700-at.
-
badacsony
őstag
Samsung részéről kezdetnek nem rossz.
-
Meta
tag
hivatalosan még nincs ára ha jól tudom!
Egyébként meg tényleg kicsit furi helye van ennek a telefonnak! Úgy nemigazán tudom megmondani hogy miért is készítették mert ahhoz hogy egy üzletembernek tökéletesen megfeleljen kimaradt jónéhány funkció (tényleg, tesztben nem emlékszem lett volna szó pl office fájlok kezeléséről, de ha elsiklottam volna felette akkor bocsi
), multuimédiás készülékhez képest meg nagyon le van maradva...
-
Irda
csendes tag
mennyibe kerül
-
BenDuo
csendes tag
Ezt ne erőltessük itt, kösz - Bog
[ Módosította: Bog ]
-
Tommer
tag
Hopp! Igaz, ilyen szempontból nem néztem a dolgot! Tényleg! Elvileg nem középiskolásoknak készült a cucc! Bocsi!
( Amúgy ha netalán rám céloztál volna, én saját pézből veszek ilyen kütyüket, telót, meg számtek cuccokat, mivel van rendes munkahelyem, és most jobb is ha visszatérek a munkához, mert ki fog nyírni az irodavezetőm!
Majd visszanézek! )
-
válasz
#16820480 #25 üzenetére
Hasonló, csak alulról nyílna, nem felülről és teljesen hátracsavarható, amikor is belesimulna a hátlapba. meglenne a hagyományos készülék is meg a teljes tapi is. A SE a P999-cel akár meg is csinálhatná ezt, csak a korábbi flip alatt ne qwerty legyen, hanem kijelző, a gombsor pedig teljesen forduljon körbe.
-
erdoke
titán
-
Tommer
tag
Magánvélemény, ami a teszt alapján megfogalmazódott bennem:
Én ezt nem értem! Miért csinálták ezt a telefont? A G600 sokkal erősebb fotó és videó oldalról, kisebb és könnyebb! Mi indokolta ezt a telót, ha nem ez iPone ellenfele? Ennek a telónak nem látom az értelmét! Miért jött létre? Ehelyett inkább G600 –at veszek (vagy vesz az ember).
OK, OK ott a QWERTZ billentyűzet? De minek? Nem írok regényeket, balladákat, vagy a „Háború és béke„ műveket rajta, csak egy nyamvatt (remélem jól írtam) SMS –t.
Ok, nézzük úgy hogy nem az iPone ellenfele, hanem az LG KU990 (Viewty). Hát akkor meg még jobban le van maradva nem csak a G600 –tól hanem a Viewty –tól is, de rendesen és még mindig nem értem a QWERTZ billentyűzetet!Na mindegy! Ez szigorúan csak MAGÁNVÉLEMÉNY! Nem akarok/akartam vitát nyitni, de nálam a teszt alapján ez fogalmazódott meg!
-
joey04
titán
Nem tetszik.Sokkal jobbnak hittem.Ez a kereszt rendszer szerintem elég rossz megoldás,a WiFi hiánya számomra is teljesen érthetetlen egy ilyen készüléknél, a kamera nem tudom hogy lett ilyen ratyi a Samsung álmából felkeltve össze tud dobni 10x ilyen jót...a kijelző felbontása is lehetne azért valamivel nagyobb,.és ebben is vannak olyan hiányosságok telefon funkciók terén mint az iPhoneban még ha nem is olyan sok.
-
Én már úgy várok egy olyan készüléket, ami ugyanígy egy nagy darab kijelző, de a készülék hátsó alsó felét át lehetne fordítani az előlapi részre, amikor is egy hagyományos 12 számgombos (+ kezelőgombok) valódi gombsor jelenik meg, értelemszerűen átparaméterezve a kijelzőt, ekkor hagyományos nyalóka-telefon lenne, egyébként meg érintőképernyős multimédia bikkfakk. Így lehetne mindenre használni egyben, ráadásul visszacsukott billentyűvel harmónikus külseje is lenne. (Ha értenék a koncepciógyártáshoz, tuti megcsinálnám)
-
erdoke
titán
Nem nagyon értem ezt a WiFi hisztériát. Szerintem a HSDPA sokkal több helyen használható. Sőt, saját tapasztalatom szerint ahol van nyitott vagy saját WiFi hálózat, ott van nálam laptop is... Sőt/2, még a laptopom is többet megy HSDPA modemmel, mint az otthonin kívüli WiFi hálózatokon!
-
erdoke
titán
1. oldal: "érintésvezérlet a kijelző"
2. oldal: "Az F700 formájara" "erőltessétek meg magatokat és találjatok ki egy-két újdonságot" <-(szerintem inenn hiányzik egy vessző)
4. oldal: "feljön egy virtuális gombsor, ahol amely telefonbillentyűzet leképezéséből született" "aktuálisan elővarázsolt kontant" "a mezők lefelé gördítse"
5. oldal: "öt kategóriában lehetnek úgymint:" <-(szerintem inenn hiányzik egy vessző)"A széles képernyő miatt lehetőség van furcsa formátumú fotók készítésére is, a hagyományos 3,2 megapixelhez tartozó 2048x1536 pixeles méret mellett használhatunk szokatlan, 2016x1120 képpontos felbontást is."
Nem a széles kijelző, hanem a szenzor lapka oldalaránya vagy felbontása biztosít ilyen lehetőséget.
-
VD
őstag
Csalódás!
Pedig nagyon ott lehetett volna a szeren.
A kamera az hagyján, bár nem értem, ez már rutin lehetett volna a samunak...
De no WIFI? Öcsém ekkora bakit.
Így semmivel sem jobb mint a prada!
Az iPhone-hoz meg kár hasonlítani, köszönő viszonyban nincsenek. Az egy elkúrt telefonos funkciókkal megáldott múltimédiás küytü. Ez megy egy elkúrt multimédás tulajdonságokkal rendelkező telefon.
-
Alvin_ti4200
félisten
As nem mer írni
Szerinte ez fog betenni az iPhone-nak, hát szerintem meg önmagában nézve is hiányos alkotás (csak úgy, mint "vetélytársa")
-
klambi
addikt
hát nemtoom.. a dizájnt az lenyulták de ez mindíg előfordul mindenkivel...
a kamerája meg nekem nem tetszett....
ja meg kezd ezis kicsit olyan iPhone-os lenni, vagy csak én látom így?!... -
papi77
addikt
Bog!a HPM-70-el milyen volt a hangminőség,equalizer hiányában???gondolom +sem közelítette a walkman szintet,még ezzel a headsettel sem.
-
Blaise7
tag
Durva telefon. Az árára leszek még kíváncsi...
-
blueMerle
veterán
Qwerty bill, és nincs wifi.
-
DarkByte
addikt
Hopp egy w960i teszt videó. Lehet most leöltem az egyik meglepetést
Vagy már volt teszt csak én nem vettem észre?
Mindenesetre szomorú hogy van ilyen paraszt mint aki kommentelte máris a videót.
Ezen cikkbe még csak belefutottam, hazaérek és átolvasom rendesen.
Már előre respect a videóért.
-
bolondember
MODERÁTOR
hmm, nem is rossz - az, h egy ilyen cucc három napig elment Nálad, az a nem gyenge...
Kíváncsi vagyok az okosok mennyiért dobják piacra...
és egy kis kötözködés: "csupa móka és kacagás az F700 (mint a törpök élete)" - az eredeti dalban "játék és mese"...
-
papi77
addikt
ezt egyszerűen nem hiszem el,h a Koreaiak nem képesek +oldani azt ,h első érintésre reagáljon a cucc!!!a Pradával is ez a baj!ez nálam kizáró ok,rövid ideig lehet ezzel élni,de egy hónap után szerintem repűlne a kukába...
-
Ste
addikt
a kijelző felbontása lehetett volna nagyobb is szvsz, amúgy kultúrált telefon
-
Khaal
őstag
Videolejátszási képességeit nem teszteltétek? Ekkora kijelzőn már lenne némi értelme is.
-
Dr.Anonymus
addikt
tetszik... a kamera lehetne jobb is... no meg a wifi hol marad???
de király, pláne a teljes billentyűzet miatt, az iphone-nal az a legnagyobb hiány... -
Atombalu
senior tag
Jó, hogy csináltok videót, a qwerty nagyon jónak tunik, de nem tetszik, h olyan kevés adat látható egyszerre a képernyőn, ha mondjuk barangolunk a menüben.
-
Atombalu
senior tag
Nagyon jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az F700-at sokan iPhone vetélytársnak kiáltották ki, ám csak annyi közük van egymáshoz, hogy érintésvezérelt a kijelzőjük.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest