Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Google Pixel topik
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Nem nagyon értem ezt a WiFi hisztériát. Szerintem a HSDPA sokkal több helyen használható. Sőt, saját tapasztalatom szerint ahol van nyitott vagy saját WiFi hálózat, ott van nálam laptop is... Sőt/2, még a laptopom is többet megy HSDPA modemmel, mint az otthonin kívüli WiFi hálózatokon!
-
erdoke
titán
1. oldal: "érintésvezérlet a kijelző"
2. oldal: "Az F700 formájara" "erőltessétek meg magatokat és találjatok ki egy-két újdonságot" <-(szerintem inenn hiányzik egy vessző)
4. oldal: "feljön egy virtuális gombsor, ahol amely telefonbillentyűzet leképezéséből született" "aktuálisan elővarázsolt kontant" "a mezők lefelé gördítse"
5. oldal: "öt kategóriában lehetnek úgymint:" <-(szerintem inenn hiányzik egy vessző)"A széles képernyő miatt lehetőség van furcsa formátumú fotók készítésére is, a hagyományos 3,2 megapixelhez tartozó 2048x1536 pixeles méret mellett használhatunk szokatlan, 2016x1120 képpontos felbontást is."
Nem a széles kijelző, hanem a szenzor lapka oldalaránya vagy felbontása biztosít ilyen lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az F700-at sokan iPhone vetélytársnak kiáltották ki, ám csak annyi közük van egymáshoz, hogy érintésvezérelt a kijelzőjük.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest