Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelemendele
csendes tag
Vannak sebességbeli különbségek a felsorolt chipek között? Emlékeim szerint az s7 szériánál az exynos erősebb volt egyes tesztekben mint a qualcomm.
-
petesejt
aktív tag
Amilyen chiphiány lesz itt, fogják még szerelni használt Pentium 1-es procival is....
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
őstag
Engem az jobban érdekelne, hogy milyen kamera setup-ot kap majd? Viszi tovább az S20FE és S21FE egységeit?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
törölt tag
Az S21 FE majdnem akkora pont, mint az S22+, ami igencsak nagy. 74,5mm széles, ami nehezen átérhető egy kézzel már, így kényelmetlen rajta írni (mivel flow/gesture typingot használok). Volt korábban több ilyen széles telefonom is, és nem voltak kényelmesek, mindig öröm volt visszaváltani kicsit kisebbre (keskenyebbre).
-
ujvendeg
tag
Ha az FE lapát méret, pl. a januárban piacra dobott S21 FE 5G - 155.7 mm, 177 g -
akkor a kolléga miként méretezi - és istenemre találomra hozok ide néhány adatot - pl. az alábbi telefonokat?
Xiaomi 11T Pro - 164,1 mm, 204 g
Realme GT2 - 163 mm, 194 g
Vivo IQ00 9 Pro - 164,8 mm, 204 g
Azzal együtt, hogy a kisméretű telefonok híve vagyok, a véletlenszerű példák ezek szerint kertajtó méretűek?
Mert egyébként fentebb még viszonylag szolid méretű telefonokat soroltam. Használom, megfelelő beállítás mellett az S21 FE 5G egy meglepően remek telefon, tapasztalatból mondom, életszerű használatra - és nem szintetikus teszteken mért adatok alapján - jobb, mint az S21. Igaz, én nem játszom rajzolt, animált figurákkal, és ha igazán profi fényképet akarok készíteni, arra ott egy Canon. De az S21 FE-nek nem kell szégyellnie a kamerarendszerét.... Asus Zenfone 8 16GB/256 GB-ról váltottam.....Az lenne az ideális méret számomra, a felszereltségéről nem is szólva, de jóval gyérebb az akkuideje az S21 FE-nél. -
addikt
-
dilajoska1
őstag
Úgy néz ki hogy a D8100 kiegyensúlyozottabb lesz melegedés és játékoknál fps szám szempontjából mint a D9000.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Ricardo
titán
Érdekes lesz a harmadik szereplő belépése. Eddig is elég éles viták voltak hogy az Exynos, vagy Snapdragon verziok jobbak e összességében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPHONE 15 PRO 128GB BLACK - Független
- Újszerű Pixel 8a 128GB , 2 töltési ciklus, 24 hó gari, karcmentes
- Honor Magic 6 Lite 5G 256GB 8+8GB Karc és Kopás mentes állapot Prémium Amoled Kijelző 120Hz!
- Iphone 13 128gb fekete,független
- RedMagic 9S Pro Frost White, Leading Version Makulátlan, 2 év gyári gari.!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest