- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Napfénysüti #92 üzenetére
igen de ez sokat elárul:
onedownside: the casing. Everyone, including us, were convinced that the Galaxy S III was using a plastic case
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
a jelen cikkben szereplő Core Plus dual sim verzióját Trend 3 néven kell keresni, de a Trend Lite-ot Fresh, a sima Trend-et Ace II X, a Trend Plus valójában az S DuoS 2 egykártyás verziója, és létezik még Trend II DuoS és ugyanez egykártyás kivitelben, na meg van sima Core, Core Advanced és Core LTE is.
hát ezen síroka középső fizikai, a két szélső érintős. Nagy meglepetésre ez utóbbiaknak nincs világítása, elképzelni sem tudom, hogy hagyták ezt ki belőle. fényszabályzó és állapotjelző LED sajnos nincs
ezek miért maradnak ki? filléres tételek. de arra sem jók, hogy arra játsszon a samu, hogy a hiányuk miatt páran magasabb kategóriás készüléket vesznek. mert ha valakinek megfelel a tudás, akkor inkább benyeli ezt a hiányt. nem értem.Extra szoftverekről szívesen írnék, de ezúttal igen szűkmarkúnak bizonyultak a mérnökök.
Ez szerintem pozitívum.
-------A vas nem tetszik, visszalépés. Főleg a kevesebb ram miatt húzom a szám. A kamera egész jó képeket lő viszont. A tesztvideó linkje most is lemaradt.
Egész kellemes készülék lenne, de az utolsó oldalon leírt ár miatt mégsem jó ajánlat.4: Hat azert muanyag es muanyag kozott van kulonbseg felso kategoriaba kicsit jobb minosegu anyagokat hasznalnak
Ebben én nem vagyok biztos (márkán belül). Szerintem egy S4 háza semmivel nem jobb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az átlagos igényekhez készült a Core Plus, aminek különösebb negatívumok nélkül meg is felel, csak elég drágán.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest