- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABDUL96
tag
Sziasztok nem erre a mobilra hanem pont a következő típúsra lenne problémám mivel barátnőmnek Core LTE telefonja van és vissza akarom frissiteni mert az újabb gyári frissítés miatt a videózásnál nincs hang és 491 es hibát ír ki állandóba a google playben.Odinnal visszatudom frissiteni a telot egy régebbi szoftverre vagyis downgradelni? Elszáll a gyári gari ha ugyanúgy telenoros szoftvert nyomjék rá csak egy régebbi kiadást?
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
Sziasztok egy ismerosomnek van egy ilyen teloja es panaszkodik hogy ugy kifagy neki,ugy latszik mint ha minden ike de nem lehet elerni. Nincs ra valami rom,javitas stb?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
bdani94
tag
sziasztok!
segitséget szeretnék kérni.. nem müködik a kedves készülék bekapcsoló gombja.. mi oka lehet?
és betudom valahogy kapcsolni ?Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
trebór31
csendes tag
Specifikáció résznél kezdek általában, mikor megláttam jót röhögtem. Mi ez valami galaxy s2 mini?
Mert 2011-ben a galaxy s2 többet tudott ennél erre most kihozzák ezt ugyanúgy 2 maggal 4,3 col meg a többi jellemzőt inkább le se írom, ára gondolom egy új galaxy s2 -vel vetekszik ( ha lenne ilyen még).
[ Szerkesztve ]
-
pach-adams
tag
Sziasztok srácok/lányok!
Erre a telefonra van CWM Recovery és valami főzött ROM?
4.2.2-től frisebb Android esetleg?Porból lettél, s majdan porrá leszel :R
-
hue2000
tag
sikerült kösz a válaszokat
Az élet mindig drága
-
-
hue2000
tag
eltűnt a fejlesztői beállítások menü pont valaki tudna segíteni abban hogyan tudom előhozni
Az élet mindig drága
-
muratomi1
senior tag
Nem rossz ez de ennyiért jobb a note, van s2 is igaz ez garis de azért tényleg nem rossz. Vagyis nem volt nekem rossz csak kevés volt a memóriája nekem. De átlagos felhasználásra tökéletes.
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
hue2000
tag
válasz
muratomi1 #168 üzenetére
Én féléve ezt használom és tökéletes villámgyors nem akad meg pöcre indul amúgy én nem tudom olyan közelről nézni hogy lássam a pixleket. 50000-t bőven megér igaz hogy most az alcatel kiadta az idol 2s-t ami négymagos procival 58000 ft-ért vásárolható meg de nekem már volt alcatelem és egy év alatt meghalt rajta minden
[ Szerkesztve ]
Az élet mindig drága
-
hue2000
tag
Most kiadták az Archos 40b-t 35000-ért a core plus meg ötvenezer és sokkal többet tud mint az archos pl: van nfc , az akkumulátor 1800 miliamperes a képernyője nagyobb és több benne a ram meg legalább samsung kell ennél több ????????
Az élet mindig drága
-
d3kk
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek ilyen teloja van és pénteken vette. Erre most minden elõjel nélkül megszűnt működni az erintokepernyo, illetve az érintő gombok sem működnek. Probaltam gyári visszaallitast recoveryn keresztül de nem segített.Valami tipp? Szervizen kívül persze mert megy nemsokára oda is.
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
válasz
lbalog01 #161 üzenetére
Gondolom nem rootolt, mióta csinálja? Azért kérdem, nem e valami letöltött alkalmazás piszkálja, bár ha nem rootolt, kicsi a valószinűsége. Ha tudja nélkülözni a telefont, akkor garancia, újrahúzzák a szoftwert, így elveszik mindem ami rajta volt, egy próbát megér. Sajnos ilyesmi minden gyártónál előfordul
Maine Coon
-
lbalog01
tag
Hali Srácok!
A kolléganőmnek ilyen telója van. panaszkodik, hogy
- napi többször elhallgat a teló: NEM csörög, pedig fel van véve a hang (én is láttam), minden más hang rendben. Ez csak restarttal javul meg.
- Véletlenszerűen elállítódik a rendszeridő vissza a múltba (2013eleje)
- 1-2 perc beszélgetés után rendszeresen (minden 4.-5. beszélgetésnél) szétkapcsol
- Előtte egy L7-e volt, ahhoz képest ez egy olajsütő szerinte...
Valaki hasonlót tapasztalt, esetleg megoldás?
telenoros és kb. 3-4. hónapos
köszi***ROGER***
-
Paul.H
csendes tag
válasz
hugoboss1245 #126 üzenetére
Üdv!
Ebben a készülékben van olyan lehetőség, hogy amiket a Play-ből letöltök egyenesen a memóriakártyára tegye?
Milyen módon vagy milyen beállítással lehet elérni?Régebben belsőre telepített alkalmazás átrakható SD-re?
-
MaciG
addikt
Ilyen microSDXC kártyából lehet 8gb-osta kapni? Mert barátnőm ilyen készüléket akar venni, viszont ha csak ilyen 32 meg 62 gigás kártyák vannak (én gyors googleval ezeket találtam) akkor inkább az xepria L.
BANZAII
-
Lion76
csendes tag
Helló mindenkinek!
Ezt a hibát,tapasztalta valaki a kameránál "...a rögzített videó alsó részén képhiba van..."?
Most szeretnék ilyen telót venni és érdekelne,hogy mennyi esélyem van arra,hogy kifogjak egy ilyen hibával megáldott gépet!
Előre is köszi,a válaszokat!
Üdv! -
Pxs
aktív tag
+1
Hányinger a Samsung hozzáállása..valakitől nagyon komolyan tarthatnak a vetélytársak közül, ha azt hiszik, hogy egyszerre 250 különböző nevű okostelefonnal piacon lenni lehet egyedül nyerő stratégia.
Ez a nevekkel való bűvészkedés nem újdonság a tech világban, pl. régebben a videokártya gyártók elkezdték az ugyanazon szériás, de sokkal ócskább modelleket különböző altípusokkal illetni.
Pl. SE/LE (ahol az LE jelzőből még általában levágta az egyszeri érdeklődő, hogy az gyengébb, de a másikból már nem) vagy az egyik legszebb példa, az Asus 'Magic' sorozatú kártyái (alacsonyabb órajelek, 128 helyett 64-bites memóriabusz és társai).Még ha a Samsung nem is közel ugyanazt a telefont adná ki hatszázadik néven is..piszkosul nagy káoszt okoznak ezzel. Tényleg vannak emberek, akik a név alapján vesznek készüléket és nem a tudása/specifikációi, ár-érték arány alapján ? Úgy fest, hogy igen, különben a gyártók sem trükköznének ezzel..
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
ravebp
senior tag
hello.van egy samsung core plus telenor kartyaval es mobilnettel.de a facebook messenger es a viber is csak akkor csatlakozik amikor a programban vagyok,a hatterben nem jonnek meg az uzik.mi a gond.tud vki segiteni?
Rave
-
atosan
veterán
válasz
Dovloran #150 üzenetére
Ez már több mint egy hetes, de hátha még segít.
Nem kell tölteni több órán át, sokszor az eladók is még ezt mondják, de ezek már nem olyan akksik mint régen. Lemerül, rádugod a töltöre, feltölti és kész (általában 1,5-3 óra alatt meg van).Rusi hozzászólását nem láttam, kezdek vakulni
[ Szerkesztve ]
Maine Coon
-
-
Dovloran
senior tag
Sziasztok!
Olyan sok jó tesztet és hasznos hozzászólást találtam itt, hogy kedvem lett regisztrálni az oldalra!
A jövő hét folyamán veszek egy ilyen telót és a kérdésem az lenne, hogy megéri-e és hogy kell e sok órán keresztül tölteni az első bekapcsolalás előtt? Köszi
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
válasz
königarjen #148 üzenetére
Hardveresen így durvulnak: L7 II, Core Plus, Ace 3 LTE.
L7 II-nek a legalapabb kétmagos processzora van, és 1Gb RAM azért ajánlott (lenne) ma már a droidhoz.
Ha nem olyan fontos a kamera és az LG kezelőfelülete, akkor az Ace 3 a legoptimálisabb választás a három közül.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
königarjen
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek egy ilyen telefont vagy egy LG optimus L7 II-t érdemesebb venni.
Azt olvastam, hogy ennél Ace 3-at érdemesebb..
Köszönöm a válaszokat!Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
válasz
MNorbert92 #144 üzenetére
Ace 3 jobb szerintem. Azt neked kell eldöntened, hogy a jobb kamera miatt bevállalsz-e egy lassabb gépet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz
MNorbert92 #144 üzenetére
Határozottan az Ace 3 LTE éri meg jobban. Erősebb, modernebb és energiatakarékosabb a processzora és a grafikus gyorsítója, több benne a RAM, valamint sokkal kompaktabb mint a Core Plus. Ace 3-nak kicsit kisebb a kijelzője, de kicsit élesebb is a képe, meg az alsó érintőgombjainak van háttérvilágítása. Ja és mint írtad olcsóbb is.
Üdv, pengwin
-
MNorbert92
csendes tag
Szevasztok!
Most ezután a teszt után felmerült bennem a kérdés hogy melyik éri meg jobban? Galaxy Ace3 LTE (44Eft) vagy ez a Core Plus (50Eft) ? Antutu Benchmark szerint Ace3 jobban teljesít, és több ram van az ace3ban mint a core plusban. Ace3 4colos, míg a Core Plus 4.3col
[ Szerkesztve ]
-
hugoboss1245
csendes tag
Ezen a készüléken vajon futna a Miniclipes 8pool játék? Akinek van ilyen telefonja, megtenné nekem hogy egy elindítás erejéig letöltené? Kíváncsi vagyok hogy megy-e rajta, és ha igen, akkor mennyire szaggat, ha szaggat egyáltalán.
Köszi előre is, sokat jelentene!
-
geckowize
őstag
"a Qualcomm-hoz képest gyengébb hardvert tudnám felhozni"
Kétségkívül az igaz, hogy a négymagos Qualcomm Snapdragon 400 elveri ezt a Broadcomot, de szerintem joggal gondoltam, hogy a határozott névelő - és a Moto G meg sem említése - miatt az SGCore Qualcomm rettenetéről van szó.
-
válasz
geckowize #137 üzenetére
Antutu már semmire nem való, úgy manipulálják, ahogy akarják...
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
geckowize
őstag
" Qualcomm-hoz képest gyengébb hardvert tudnám felhozni"
Mi gyengébb...?
SG Core:
CPU: 2 x 1,2 GHz Cortex-A5
GPU: Adreno 203
Antutu: 7 354 pontSG Core Plus:
CPU: 2 x 1,2 GHz Cortex-A9 (jobb, mint az A5)
GPU: Broadcom VideoCore IV (jobb, mint az a szar Adreno 203)
Antutu: 12 020 pontAz, hogy a RAM-ot csökkentették, nem nevezném magában gyengébb hardvernek....
-
takacsbotond
őstag
Ilyen drágán millió jobb alternatíva van...
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
csongi
veterán
Miert van az, hogy ezeket a samsung teszteket vigig sem olvasom?
Megnezem a kepet, talan a hardwert, es kesz. Az ara nem erdekel, mert tularazott.
A kezelo felulet ? Mas is felnott a feladathoz, es ingyenes. Azert mert Samsung?
Alma szintu idiotizmus. De meg mindig penzt termel, de olcsobb munkaerot keres mert a kinai tul draga lett. Ilyen telefont ennyiert extra haszonnal van eladva.
Vicc!!! -
Krugszvele
senior tag
Két tesztképen is lukas a fényképezett autó kereke és két különböző autónak... Azon a környéken ilyen sok van, vagy ennek valami mélyebb értelme van? Én felnevettem
-
daniel909
addikt
elég gáz de kell ilyen is.
mert viszik! "galaxy" "core" "PLUS" húúú de jó mamus!YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
lexter00
őstag
55 ezer ft és nincs rajta GG?
-
Dr_Syrex
senior tag
Meglesz ennek is a közönsége, mert korrekt telefon, de külsőre nem bejövős. Előbb utóbb a Samsung is elkezdi a majd a sabloncserét, de addig még biztosan viszontláthatunk hasonszőrű rokonokat
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Juliuska
senior tag
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
Én igen az MB525-nél, de az nem ma, és az nem Samu volt...
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
válasz
hugoboss1245 #126 üzenetére
Igen.
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
hugoboss1245
csendes tag
Még egy kérdésem lenne: ebben a készülékben van olyan lehetőség, hogy amiket a Play-ből letöltök egyenesen a memóriakártyára tegye?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
hugoboss1245 #123 üzenetére
Ja hulye vagyok, osszekevertem az Atlasszal. Az Arizonahoz kepest sokkal jobb a Samu kijelzoje.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
hugoboss1245 #121 üzenetére
Frissitest ne varj, de az altalad megadott jatekok menni fognak rajta. Ennyiert siman megeri, ha kell neked az adott dijcsomag. Az Arizonahoz kepest nagy elorelepes a kijelzotol eltekintve.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
hugoboss1245
csendes tag
Sziasztok!
A jövőhéten szeretnék vásárolni új telefont, most egy ZTE Arizona készülékem van. Ezt a Galaxy Core Plus-t néztem ki a Telenornál, az előfizetése pénztárca barát (4300 FT össz-vissz).
Mit gondoltok, 3. érintős telefonnak jó lesz ez (eddig Xperia x10 mini pro és ZTE Arizona telefonjaim voltak)? Menni fognak rajta az újabb programok és játékok (pl. Angry Birds, Despicable Me, stb.)? Várható rá Android frissítés, ha dobnak ki új verziót? Minimum két évig lenne ez a telefonom, ezidőalatt megfogja állni még a helyét?
Nem vagyok telefon szakértő, de ahogy olvasgattam jókat írt róla a cikk szerzője, Samsung gyártmány, két magos 1,2GHZ-ces processzor, 700MB ram, 4,3"-os kijelző. Ezek fogtak meg benne.
Köszönöm előre is, és bocs ha valahol baromságot írtam.
[ Szerkesztve ]
-
simihun
aktív tag
Ace 3 hasonlóságot vélek felfedezni.
-
válasz
mrlujoak #118 üzenetére
"Kíváncsi lennék, mik azok az érvek, ":
- profit
- lefedni mindent
- eladni mindent, bárhogy, csak a Galaxy név legyen rajta, és a SamsungPoco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
mrlujoak
veterán
Egyszer-egyszer azért ott lennék egy-egy termék megbeszélésen. (minden héten legalább 4 ilyen meeting lehet...)
Kíváncsi lennék, mik azok az érvek, amikor az eddig is baromira hasonló hardverelemekből egyszer ezt, másszor azt veszik ki, vagy teszik bele.
Mert itt id ez a helyzet. Durva. A kinézettel kapcsolatban meg már nem is érdemes érvelni, vagy hadakozni. Samsungék nagyon ragaszkodnak ehhez.
Sajnos még egy modell, ami a Miért?! kategória.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
muratomi1
senior tag
Nekem bejott. Minden alkalmazás elment rajta amit használok általában, és ahhoz képest hogy kevés a ram így is ment rezzenéstelen arccal az rr3, minden flottul ment, nem volt fagyás, a kamera tökre oké volt egyet hiányoltam az az értesítési led és a világító gombok meg a memória de hát ilyen olcsó készülékbe nem is kell több. Pofátlanul olcsó volt nekem szóval megérte simán
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
Azt hiszem megertettem.. Annyi modellt adnak ki, amennyi egitest van a galaxisban. Innen ered a galaxy elnevezes! Micsoda megfejtes
Everybody lies.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Graphics #110 üzenetére
Reklám...
#101: Nem vagyok fan, de haterkedni jó? Örömet okoz? ezt a nagy parasztvakítást már nincs ember aki ne unná! Őőő, 250 millió Samsung okostelefont vettek tavaly, biztos ez?
[ Szerkesztve ]
-
-
Hamarosan jön a BlackBerry Z3 úgy is..
Azt kell majd venni... Pont!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
blade zte
őstag
Majd amikor a samsung rajongók visszaemlékeznek, és nosztalgiáznak a régi "jó" telefonokon:
-Milyen jó is volt a műanyag fehér galaxy <random.generate> (csak úgy akarok látszani, mintha értenék a programozáshoz) 4,5 hüvelykkel és vwga kijelzővel, 2 maggal, fél giga rammal.
-A galaxy <random.generate> volt szerintem a legjobb. Annak már 1mb-vel több ramja volt, és csak 10ezer forinttal került többe. Te biztos az volt a fehér műanyag, én emerre emlékszem.
-És volt a galaxy <random.generate> is. Már emlékszem, talán az volt a fehér műanyag szappantartó kinézettel. Ugyanolyan spec-je volt, ugyanolyan kinézettel, ugyanannyiért -ami 100ezer- de nekem jobban tetszett mint a galaxy <random.generate>. Egy évvel később jelent meg, ezért újjabb OS verzió volt rajta. Szerintem megérte a cserét, hogy új androidtverziót kapsz, és még az előző telót is eladhatod 10-ért.Oppo find 7 astro black
-
-
Kampó
senior tag
én azt nem értem magát a galaxy szériát minek erőltetik... elő rukkolhatnának valami új családdal új formával
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Kampó
senior tag
Duliee
telóról írtam spóroltam betűkkelna jó szar a helyesírásom.. erre van haverom meg barátnőm
.Átnézték
-
AMD Power
titán
0 innováció. Zéró az egész.
-
Cultus
tag
Bárki bármit mondhat, a "fanok" kardoskodhatnak mellette, de ezt a jellegtelen szappantartó formavilágot, "vásári bazár" anyaghasználatot, "minden típusra húzzunk rá húsz bőrt majd húzzunk le róla hatvanat", adjuk bazi drágán mert mi vagyunk a nagy Samu, szóval ezt a nagy parasztvakítást már nincs ember aki ne unná! Miért nem vagytok magatokhoz őszinték?
"Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
-
halkow
őstag
a trend plust mikor teszteli már valaki ?
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Gedeon31
addikt
Ez a telefon úgy kellett már, mint egy falat kenyér
-
Garada
őstag
Így van
-
Névválasztás... sokadix...
-
Kampó
senior tag
Ha van sII re hivatalos Jelly-bean akkor is inkább ezt venném.. mert sII-ök is horor árban mennek 3 éves cucc 45-50ezrekért az is túlárazott
+ arra nincs gari ami nem mind1
Visszatérva..
A felbontás is kevés... lol... ha meg nagyobb lenn ez lenne abaj hogy ahardver nem birja elAmugy nagyon szép képe van. Éles szépek a szinek nem pixeles..nem full hd egyértelmű de nem is 80-100e ft
A ram meg amire kell elég. Nem mindenki kockulni akar telafonon meg 60 alkalmazást egyszerre futtatni.Antutuban is 12300 pontot hozott nekem ami nemrosz.. bár valójában Sz@rok a bencmarkokra a felhasználói élmény egész jó. amire kell. Sokan nem tudják a helyén kezelni meg hogy mire is van szánva.
-
joey04
titán
válasz
Napfénysüti #92 üzenetére
igen de ez sokat elárul:
onedownside: the casing. Everyone, including us, were convinced that the Galaxy S III was using a plastic case
[ Szerkesztve ]
-
G4bi89
senior tag
Ő S2-re is van hivatalos Jelly Bean. Arról már nem is beszélve, hogy nagyobb a támogatottsága főzött romok terén is mint ennek. Oké egy átlagusert aki bemegy és vesz valami Samsungot amit ajánlott neki a dekoratív hölgy annak ez pont mindegy.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
hdanit610
aktív tag
Viszont ez egy Samsung teló tesztje és egyáltalán nincsen pariban egyik említett gyártó termékével sem, bár talán a Hedvigesnél lehetne találni valamit nagy duzzogva.
Szóval nem értem miért kell idecitálni a gyümölcsöst és a másikat sem.
Ez a konkrét modell nem tudni hova lett szánva, de talán a gyenge középkategória lehet. Ehhez mérten viszont valóban lehet beszélni túlárazottságról, mert bizony a RAM az már akkor kevés volt, amikor "kitalálták" a modellt és a kijelző felbontása sem túl acélos, de talán még elhajtja az egészet a proci. Nehezen hihető, hogy érkezik-e rá frissítés, mert már így is 4.3-mal kellett volna jönnie, mégis maradtak az eggyel korábbinál.
Ezeket összeadva, bizony túlárazott és ezen az sem segít, ha másik gyártók árképzéseihez próbálod hasonlítani.
A teszt amúgy reális, szegény Rusi biztos küzdött vele, hogy valami maradandót is írjon erről a modellről, hiszen gyakorlatilag ez is csak egy copy/paste a többi teló egy-egy részegységéről. Összegyúrva meg lett egy tádám: újabb Galaxy Knew, amit már amúgy is mindenki látott és ismer.
-
Kampó
senior tag
Az sII nél semmivel nem rosszab lásd s2-n 2.3as droid van ezen pedig jellybean
az a -200mb ram s2 höz képest meg nem oszt nem szoroz... Ok kamerában is gyengébb valamivel... De amige ezt megveszed annyiért mint a 2-3éves sII -öt erre van 2év garid.. arra nincs..... befosik nyulhatsz mélyen zsebecskédbe ..
-
bagkri01
őstag
A túlárazásról nekem is egy félig megrágott gyümölcs, valamint a HedvigTamásCecília gyártó jut eszembe.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
kop8
őstag
Mi értelme egy ilyen telónak mikor lehet rosszab mint a galaxy SII??
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Urshini
tag
Nincs semmi gond ezzel a készülékkel a túlárazott szóról meg egy gyümölcs jut az eszembe. Ez a kérszülék igy S2 és S Advance árában van és azoktól lehet még jobb is egy felfrissítet dizájnal.
Szolgáltatói úton inkább nem ajánlgatnám 20-30 ezerért egy egyoldalúan módosítható szolgáltatással függő készüléket... Ausztriában nulla ejró és a szolgáltatások is emberiek hozzá. Úgy gondolom az 50 ezret megéri függetlenül, persze akinek van plusz 20-25 ezer az vehet S3-at is..."ha van egy ájfónod akkor megütöd azt a szintet amitől te jó vagy" "-10 óra várakozás után mennyiért adnád el a kézhezvett ájfónodat? -készülék ára +50 ezer! -+50 ezer?! -Owh... igazad van az nem túl jó órabér, akko' +200!"
-
Napfénysüti
nagyúr
Kollégám pont ilyet vett nemrég. Egész korrekt telefonnak tűnik elsőre bár kíváncsi lennék hosszab távú tapasztalatra vele más Samsungok okán.
Més que un club!
-
NoMagix
addikt
válasz
DoItYourself #72 üzenetére
Igen!
Többnyire csak egy bajom van a Samuval, hogy néha túlárazottak a termékei, de az is lehet, hogy én keresek keveset!
Nekem elég lenne ez a teló! -
Maximum1
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #76 üzenetére
Jó hasonlat, külsőre és belsőre is teljesen más, az op rendszerről nem is beszélve.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nekem nagyon nem jön be.
De 35 ezerért nem lenne rossz. Bár még akkar is 525-öt vennék. -
Kampó
senior tag
energia ide oda... az S3 óta meg lehet nézni a Samsungokat.. mintha clonoznák őket
Mióta oksotelefon dömping van anyaghasználatilag csak a Vawe széria tudott felmutatni árához méltó minőséget
Ha tetszik hanem ez így van
Nézzük meg a régi modelleket..
g800-g810 letisztult elegáns fémházas patent készülékek voltak.
nem ezek a kici kínai occó müanyagok[ Szerkesztve ]
-
Cultus
tag
válasz
DoItYourself #72 üzenetére
Még szerencse, hogy ez a helyesírás, valamint fogalmazás nem hungaricum!
Egyébként én itt lezártam.
[ Szerkesztve ]
"Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
babkukta
senior tag
LoL, én bele se kezdek a teszt olvasásába... a hsz-ekből minden kiderül
Ismét egy szeméttel több. Egyre szánalmasabb a Samsung. Nem tudom mit éreznek, de nem jót, az biztos.
Csak a marketing az, ami elrepítette őket oda, ahol most vannak. A nélkül a béka seggénél lennének. Vicc mind a telefonjaiknak az alja, mind a csúcsa... szánalmas h egy ilyen gyártó az élen vanÜdvözlettel, Tibi
-
Cultus
tag
Ja, hogy az nem is sok? Bocs.
Bármit is mondasz a Samsungok általában másfélszeres áron vannak. Főleg ha úgy nézzük, hogy az anyaghasználat csapnivaló bóvli (céllövöldében egypálcás kategória), dizájnra pedig egy vasat sem költenek.
-
Csapoati
nagyúr
Az arakrol volt szo, ne terelj. Amugy S4-bol sem volt sok, ha a szinvaltozatokat nem vesszuk ide (miert tennenk?). Active, Zoom, az S800-as es Mini, bar ez utobbi total mas, csak az S4 elnevezes kozos.
-
Cultus
tag
De nem is volt mind egyforma, és egy típusnak nem adtak ki még további huszonöt változatát...
Kíváncsi leszek az S5-nek huszonöt vagy hatvanhat változata fog e kijönni?!
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Mert anno a SonyEricsson meg a Nokia telefonjai nem voltak dragak...
#65: Mert ma ez megy: ami nem tetszik, az szar es pusztuljon ki. Ja es ennek minden egyes hirnel hangot kell adni, ugy az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
A Broadcom vajon fizet hogy a SOC-jait használja a Samsung ipari mennyiségben?
Vagy 1 centtel olcsóbb mint bármi más a piacon, és ezért az összegért már Samsung női felmenő ágú rokonai sincsenek biztonságban?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Cultus
tag
Ez csupán egy személyes vélemény, nem kell véresen komolyan venni.
Engem egyszerűen untat ez a túlárazott Samsung dömping. Az árakat a Samsung, HTC, Apple viszik az egekbe... Ez csak egy vélemény, nem több!
-
Cultus
tag
Komolyan mondom annyira unalmasak ezek a Samsungok én már annak örülnék ha úgy ahogy van eltűnne a süllyesztőben.
-
NoMagix
addikt
#15 DoItYourself:
Ez teljesen igaz, az átlagos júzer így vesz telefont!
Nekünk meg marad a fanyalgás![ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
Abban az értelemben hogy a külömböző moddelek is ugyan úgy néznek ki igen
nem kel szó szerint érteni
-
Maximum1
őstag
A Samsung is csinál klónokat a saját telefonjairól?
-
MuzikJunkie
aktív tag
HTC Sensation reinkarnáció.
Na jó, nem, csak vicceltem.
Amúgy tetszik, de méretéből adódóan nem az én világom. Az ár pedig annyira nem gáz, tekintve, hogy pl. az LG F6 és a HuaweiG526 60k körül vannak Dominóval, szóval ez a Samu mehetne 50 ezerbe simán, 40-45k körül meg best buy lenne.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Csapoati
nagyúr
-
muratomi1
senior tag
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
Én pl végig olvastam mert volt ilyen telom és érdekelt a szempontjuk róla.
Bocs elkurtam a szerkesztést.[ Szerkesztve ]
-
Cultus
tag
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
-
Peterson_
addikt
válasz
alfaromeo33 #40 üzenetére
Ezt nem is vonom kétségbe, de én a Note3-rá reagáltam, mert ott viszont nem igaz.
Kampó:
-Pontosan így van, annyi különbséggel mondjuk, hogy pl át xperiák azért elég mutatósak a copy-paste ellenére sem.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Kampó
senior tag
formatervileg az összes gyártónál ez van.... pl. LG l széria... mind ugyan az az l7 és az l5 óta.) csak kisebbek nagyobbak
Sony-n is látszik hogy sony.. anno az xperia s-széria után következő modellek annak másoltai voltak formatervileg... Samsungtól sem fogunk új formatervi bravurt látni... Az innovativabb gyártok közt én a a Motorolát említeném meg akik adtak a formatervre mindig. Nyilván az azonos készülék családba tartozó modellek hasonlítottak egymásra pl: Defy-defy+, Milestone-1-2-3, de ott volt a Razor ami nagyon jol néz ki
de amotolux se ronda és felismerhető. Vagy réges rég a z-széria.... mára laposodik a fantázia ez van sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Szroncs
tag
Mit is mondhatnék. Még egy Samsung. Kíváncsian várom, hogy még hány száz-ezer "új - "racsomagolt" csodálatos készülékkel lepnek meg minket. Lassan tényleg nem lesz annyi csillag a galaxisunkban ahány bőrt lehúznak/ráhúznak erre a Galaxy családra. UNALMAS, UNALMAS FÁJDALMASAN UNALMAS!!!!!
-
bteebi
veterán
Lehet, hogy baromi magasak az igényeim, de ez a telefon ilyen specifikáció mellett, ennyiért fail. Amúgy gyakorlatilag egy butított Galaxis2, ami már nem mai darab. Szerintem egyébként nem csúnya, de már tényleg rendkívül unalmas...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Kampó
senior tag
valoban nem gémerfon... de minek is kel gémerfon az effajta vásárlokat nem értetem.. huu veszek egy 16magos 32gb ramos zsebreaktort azt majd jól játszok rajt.. hurráá 10 colos tableten csakcsak de 4.5 -5colon..... Netre xvides filmekre zenére böven megfelel.. szerintem is sok az 50k de mutas jobbat szolgáltatónál.... aki elöfizura veszi promoba.. 1ft ért vagy 5000ért havi 4-5 ks dijjal. nem rossz biznisz.
-
muratomi1
senior tag
Nekem volt ilyen telefonom, lumia 520át adtam cserébe és még 5ezret odavagtak hozzám ezzel a telefonnal együtt. Nem rossz tény ha abból indulunk ki hogy ez nem gamefanoknak készült. Jó cucc, az ára sok, vegyetek használtat ha ilyet akartok mert újonnan függetlenül és szolgáltatónál se érimeg 55ért. Inkább s4 mini.
-
-
Kampó
senior tag
Galaxy trend+ om ugyan ez.... mi értelme 2 tök ugyan olyan telót kiadni más néven:S:S ez mondjuk picit szebb
-
-
Csapoati
nagyúr
Egyebkent en az allapotertesito ledet kotelezove tennem a 20 ezres kategoriaban is. Legyen kikapcsolhato persze.
#38: Nem ez volt a gond pl az Overmaxszal sem.
[ Szerkesztve ]
-
Zol01
tag
"Ugyanakkor ez a mobil pont egyike azoknak, amik egy átlagos okostelefon felhasználó igényeit kielégítik. Mert ők nem vágynak fullHD tepsi kijelzőre, 4k videóra, 32 giga belső memóriára, 8 magos processzorra és 16 megapixeles kamerára."
Ezt a szösszenetet ne felejtsétek majd akkor sem el, ha mondjuk egy másik gyártó gyengébb készülékét tesztelitek!
-
Peterson_
addikt
válasz
alfaromeo33 #36 üzenetére
Akkor jó, mert a Note3 nagyon nem olyan.
Illetve de, a pofája csúszós, ugyanis az üveg.
A hátulja abszolút nem csúszós, és nem gyűjti az ujjlenyomatokat sem, mondom úgy, hogy akinek nálam jobban izzad a tenyere, az festi magát(so gustful).
Szóval nem is tudom, hogy banhammer kolléga fura humora generálta a HSZ-ét, vagy a cecelégy csípte megApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Spr1nG
tag
-
Peterson_
addikt
Mert az NFC-re szerintem többen kapják fel a fejüket, mint a gomb világításra.
De egyébként passzolom, mert tényleg annyira bagatel dologról van szó, hogy kb semmibe tartott volna beletenni.
Szerencsére én nem nagyon szoktam ilyesmin töprengeni.
Ki is hullana a hajam, ha ebben a termékpalettában igyekeznék logikát találni.
-Értem ezt a középkategóriától lefelé.
Szerintem itt egyébként tényleg nincs is más cél, mint -mindegy mivel- betömni a legapróbb piaci rést is.helixP:
+1-ezni én is szoktam
Igaz, általában próbálom megfejelni valami magasröptű gondolatsorral is
De egyébként nem tartott jobbnak.
Durván aprítanám az ilyen züllesztőket, mert tényleg nagyon lehúzzák a színvonalat, közben pedig 99%-ban meg rendes információ sincs a fröcsögésük mögött...[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
Valóban, így drága is, ennyit nem adnák érte. Az volna az igazi, ha a telód elromlik, beugrasz egy műszaki boltba és gyári garival, hivatalos helyről származó készüléket tudnánk venni fogszívás nélkül ebben a kategóriában. Nem kellene a szolgáltatóknál "könyörögni". Kéz ki a biliből.
Maine Coon
-
helixP
nagyúr
-
G4bi89
senior tag
Ennyi pénzért azért 1GB ram mehetett volna bele.
Amúgy érti valaki a Samsung logikáját ? Van a telefonban NFC mert az "olyan fontos" egy ilyen kategóriájú telefonnál, de filléres állapotjelző led és gomb világítás az nincs.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Silenzio
addikt
Egy Galaxy S, S3 és Note 2 után annyira megutáltam a Samsung UI-t, hogy kinyílik a bicska a zsebemben, valahányszor meglátom. Annyira szedett-vetett, stílustalan, elnagyolt. Az az SMS ablak... Jaj.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Lomha 8V
addikt
Óh, ez a 768mb RAM. Amióta a Galaxy ACE II-vel szenvedtem, hogy ezt mind lássa, hidegrázásom van ettől a számtól.
-
Zolik
senior tag
mázli hogy senki se kényszeríti a samsung trollokat hogy ide járjanak és kommenteljenek. ha nem tetszik ne nézd meg, ne olvasd el. ilyen egyszerű
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
bagkri01
őstag
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
Jogos. A samu tesztekből ezeket szoktam elolvasni: hardver, multimédia, spec.lap....és csókolom a többire nem érdemes időt szakítani..................na jó a note széria tagjai kivételek, azokat végig olvasom.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Engikrisztus
tag
válasz
DoItYourself #15 üzenetére
Ezzel nincs is semmi gond,sokféle felhasználó létezik.Ettől függetlenül jogosak a kritikák,az utóbbi években a Samsung tényleg eléggé érdekes üzletpolitikát folytat,középszerű(vagy rosszabb) készülékeket akar drágán eladni.Mondjuk ez legyen az ő bajuk,majd a piac eldönti,hogy igazuk van-e.Nekem pl sosem volt még Samsung telefonom,de ahogy a kínálatukat elnézem mostanában nem is lesz.
Ugyanakkor maga a puszta megfigyelés magában kissé kezdetleges módszer.Néha mélyebbre kő ásnunk,a valódi érzelmi vetületig.Úgy lehet elcsípni a fájdalom forrását és átélni.
-
Nigér
őstag
Még egy újabb csoda...
Úgy hiányzott mint hasmenésesnek a vécésnéni... -
helixP
nagyúr
válasz
DoItYourself #15 üzenetére
Sosem a hűségporgramos-kedvezménye-aranykártyapontos-előfizetéses ár a mérvadó...
4 K-ért nyilván best buy -
Icetee
aktív tag
Akik 30-35-ért árulnák nézzenek már kicsit utána az alkatrész áraknak. Egy kijelző+érintő mennyibe kerül?
Na akkor itt nem is kérdezek tovább.Az Ace 3 is függetlenül baromi drága, szolgáltatónál meg szinte ingyen van szuper előfizetés mellé.
Kellenek ilyen telefonok. Szerintem teljesen rendben van, egy átlagos használható telefon. Aki sokallja az összeget vegyen Overmax-otAz olcsó és nagyon minőségi és kb annyiba kerül mint amit sokan adni akartok érte. Olvassátok el a tesztet (pár napja tették fel) milyen jókat írnak róla
-
atosan
veterán
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
Felteszem a kezem, mégpedig azért, mert egy Trend plusom van és eddig nem volt róla teszt, ez megteszi. Abban 4 collos kijelző van, 1500-as aksi, nincs benne NFC viszont az alsó két gomb megvilágítást kapott. Minden másban megegyezik, nem utolsó szempont, hogy jól is működik. Mondom ezt úgy, hogy előtte LG-m volt, mivel nem vagyok fanatikus márka függő, sem gyűlölő, azt veszem, amit megengedhetek magamnak. Szerintem nem vagyok egyedül.
[ Szerkesztve ]
Maine Coon
-
DoItYourself
addikt
Feleségemnek már egy hónapja van egy ilyenje. Kevesebb mint 4 rugót adott érte a Telenornál vmi hűségprogram keretében. Annyit bőven megért.
Nézzük, mi az amit eddig nem kérdezett meg:
- mennyi RAM van benne
- hány magos a processzor, ki gyártotta, hány megahertzes
- mekkora flash tárhely van benne
- hány dpi-s a kijelző, milyen technológiájú
- mikor jön rá a KitKat frissítés
- lehet-e rootolniAz én szerény véleményem: jól összerakott teló, kiváló minőségérzettel, jó formatervvel. Megszólalásig hasonlít egy S4 minire. Jó / tiszta hangerő - jó kamera - jó kijelző - jó akku. A többi csak nekünk érdekes...
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
joey04
titán
a jelen cikkben szereplő Core Plus dual sim verzióját Trend 3 néven kell keresni, de a Trend Lite-ot Fresh, a sima Trend-et Ace II X, a Trend Plus valójában az S DuoS 2 egykártyás verziója, és létezik még Trend II DuoS és ugyanez egykártyás kivitelben, na meg van sima Core, Core Advanced és Core LTE is.
hát ezen síroka középső fizikai, a két szélső érintős. Nagy meglepetésre ez utóbbiaknak nincs világítása, elképzelni sem tudom, hogy hagyták ezt ki belőle. fényszabályzó és állapotjelző LED sajnos nincs
ezek miért maradnak ki? filléres tételek. de arra sem jók, hogy arra játsszon a samu, hogy a hiányuk miatt páran magasabb kategóriás készüléket vesznek. mert ha valakinek megfelel a tudás, akkor inkább benyeli ezt a hiányt. nem értem.Extra szoftverekről szívesen írnék, de ezúttal igen szűkmarkúnak bizonyultak a mérnökök.
Ez szerintem pozitívum.
-------A vas nem tetszik, visszalépés. Főleg a kevesebb ram miatt húzom a szám. A kamera egész jó képeket lő viszont. A tesztvideó linkje most is lemaradt.
Egész kellemes készülék lenne, de az utolsó oldalon leírt ár miatt mégsem jó ajánlat.4: Hat azert muanyag es muanyag kozott van kulonbseg felso kategoriaba kicsit jobb minosegu anyagokat hasznalnak
Ebben én nem vagyok biztos (márkán belül). Szerintem egy S4 háza semmivel nem jobb.[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Erre csak azt tudom mondani, hogy a Note 3-mamnak olyan csúszós műanyag a burkolata, hogy minden pillanatban attól félek, hogy kicsúszik a kezemből.
Olyan érzése van az embernek, mint amikor nedves kézzel szorongat egy nagy használt mosószappant.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterson_
addikt
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
Nekem Samum van, mégis kb ennyi:
-Bevezető, HW, összegzés.
Több időt kár ezekre pocsékolni.
Mindenesetre tesztés azért kell írni, akit esetleg pont ez a modell érdekelne(?) legalább nem szenved hiányt[ Szerkesztve ]
-
dkface
aktív tag
Ajaj készülhetnek a moderátorok hamarosan jön a mindent elöntő flame. Hozzátenném részben jogosan , a telefonnal kapcsolatban két szó jut eszembe: unalmas és drága. Mindenesetre köszi a tesztet!
-
satz18
őstag
Az ilyen telókat kéne 30k ért árulni és akkor nem is lenne nagy gond. Ezért az árért egy vicc a telefon.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
1. Köszönjük a tesztet!
2. Szerintem nagyon undorító, amit csinálnak a telefongyártók, jelen esetben a Samsung. Először is a neve alapján az egybites vásárló azt hiheti ez erősebb, mint a sima. Másodszor ha már nem 90-100k körül nyit, akkor nem is kell igyekezni, hogy olyan praktikus legyen méretre, mint egy S4 Mini, ugye?Ezt a kütyüt a márkanévvel és a komolyabb készülékekre hajazó dizájnnal akarják eladni, mint oly sok telefonjukat, és rózsaszín vagy kék T-nél ezen az árszinten van Sony és LG is, jobb felszereltséggel... meg is érdemli, aki ilyet vesz...
Üdv, pengwin
-
tothmaxy182
őstag
Tegye fel a kezét, aki ezt a cikket szóról szóra, érdeklődve és kíváncsisággal teli szívvel végigolvasta. Van olyan, aki itta Rusi szavait a külső dizájnról, az anyaghasználatról, vagy a hardverről?
Minden szavam magánvélemény!
-
xmaas
őstag
Hat azert muanyag es muanyag kozott van kulonbseg felso kategoriaba kicsit jobb minosegu anyagokat hasznalnak de persze a latvany attol meg ugyan az igazabol plane a Samsung keszulekeknel sajnos klonok haborujat nyomjak
Ez nem egy rossz keszulek plane ha lemegy az ara meg egy huszast akkor mar eleg jo valasztas lesz ebben a kategoriaban
-
peestee83
aktív tag
Hmmm... újabb Samsung. Minő meglepetés. Fotó nem is kellene róluk, mindenki tudja, hogy néz ki. Csak a kijelző mérete és a hw változik. Viszont nagy meglepetés a 768 MB RAM... hogyhogy nem 512? Biztos készlethiányuk van belőle, az 1 GB meg ugye csillagászati összegbe kerül.
Cor ne edito
-
vimes
senior tag
Lassan a Samsung telefonokról szóló cikkeket végig se érdemes olvasni. Mindig ugyanaz a nóta... a hardveres rész ok, a szoftvereset inkább hagyjuk. A végén pedig a szokásos árazás...
[ Szerkesztve ]
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
renee7
tag
Eddig még sohasem írtam le ezt és most sem szívesen, de tényleg agyrém, hogy tökmindegy, hogy 20.000 forintért utánad vágják, vagy 220.000 forintos csúcsmodellről van szó, de minden esetben ugyanaz az igénytelen műanyagszemét látvány tárul a szemek elé.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az átlagos igényekhez készült a Core Plus, aminek különösebb negatívumok nélkül meg is felel, csak elég drágán.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest