- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Na ennek örülök. Nekem is a W700 volt az eddigi legtetszetősebb x86 tablet amit láttam, ezt nem tudta überelni semmi. Hűtés engem nem érdekel nagyon, csak ne legyen porszívó hangja...
Szerintem még érdemes kicsit várni, hogy beérjenek ezek a cuccok. W700 mindenesetre nagyon jó irány. 220-ért annyira még nem is sok (ehhez a Samuhoz képest üdítő ár!)
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Oppenheimer #34 üzenetére
Amúgy azt nem tudom igazából, hogy egy tabletnél mennyire számít a GPU. Ha rendszer szinten jól megy a gép, Windows felületet szépen gyorsítja, tud videót lejátszani, esetleg kódolni, és azért mondjuk mennek rajta alap 3D-s dolgok (konkrétan nekem, hogy ki tudjon rajzolni egy bonyolultabb fehérjét pyMol-lal, vagy Maestroval... ami azért meg se közelít egy játékot
) akkor megelégednék vele. HA nincs túlárazva, és 150 körül megvan egy ilyen gép.
Ezen kívül igazából egy tabletben mire kell a GPU? Mert az fix, hogy én nem ezen fogok játszani, maximum direkt tabletes játékokat, vagy indie játékokat, mint a Don't Starve vagy Minecraft.
Ha ezeket tisztességgel tudja, akkor igazából mindegy nekem... Van PC-m, csak cserélek benne egy VGA-t és visz mindent játékot.
-
Ren Hoek
veterán
Most nézegettem teszteket. Temash GPU tényleg elkeserítő. Sokkal jobbnak vártam. Lehet még gyöszök a driverek, de nem erről volt szó kb, hanem hogy szétalázza az Intel GPU-kat. (Bár tény, hogy Atom ellen menne főleg...)
Ez a gép meg kritikán aluli árcédulát kapott. Egyszerűen ki az aki ennyiért megveszi??
Egyre jobban kezdek rájönni, hogy egyelőre nem kell nekem x86 tablet... Nincsenek még olyan szinten, hogy megérje egyszerűen. Majd talán 2-3 év múlva, mikor az APU-k már beérnek igazán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Air - 16 GB
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest