- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
trollkodásért! ez jó!
jah el is felejtettem, hogy ide rengetegen csak azért járnak, hogy pocskondiázni lehessen a másikat... sorry (persze ezt nem rád értettem!)
bocs, de nem szeretem az ilyen híreket, ezér nem is írok gyakran hszeket, mer láttam, hogy mennyi itt a huza vona egymás közt!
szerintem mindenki vegyen olyan telót,kütyüt, amilyet akar és éljen boldogan azzal!
nem értem mér kell mindig győzködni a másikat, hogy amit épp használ az sz@r! -
Harlek
tag
Val'szeg azért, mert Samu szeretné előbb a saját készülékeit ellátni a saját fejlesztésű technológiájával, mielőtt a riválisok részére is elérhetővé teszi. Egyébként is, ha fel akarják futtatni a Badát, akkor kell olyan kártya a pakliban, amivel oda lehet csapni a többi gyártónak, és a Super AMOLED pont ilyen. (Az más kérdés, hogy az Androidos Galaxy S-ben is SAMOLED van, de hát az is Samu teló, szóóóóval...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- GTA V
- Star Trek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest