- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
szombatitomi #113 üzenetére
Jaja, fako szinek, szar betekintesi szog. Tenyleg marhajo...
-
Syl
nagyúr
válasz
Quasi_modo #110 üzenetére
Jobban tették volna, ha felhívják Jobs-ot. Ő megmondta volna a frankót nekik is
-
Everman
addikt
Bizony ég az a ház.
Gondolj bele, kijött az Apple egy IPS paneles készülékkel és azt mondják van olyan jó mint az ő super AMOLED megoldásuk. A fotók alapján ez még igaz is lehet, de konkrétan majd akkor véleményezem, ha kézben látom mindkettőt.
DE mi van akkor, ha ez igaz és egyre több gyártó lép ebbe az irányba? Az LG-nek, mint ennek az IPS panelnek a gyártójának ez piszok jó, de a Samsung jó pár megrendelésről lemaradhat. Főleg, hogy elvileg az Apple által felhasznált panel még olcsóbb is.
Az már csak apróság, hogyha ennél az IPS panelnél hasonló ledes megvilágítást alkalmaznak, mint a TV-k esetén, hogy csak a világos tartalom mögött van megvilágítás, akkor biza a fekete itt is teljesen fekete lesz és a fogyasztás sem lesz számottevően rosszabb.
-
atike
nagyúr
Méghogy ég...
Akkor mit lehet mondani az Apple (és persze Steve Jobs
) nyilatkozataira mondani...?
Tényleg jó kis flame topic lesz / lett...
Mondjuk mindig ez van mihelyst előkerül vagy valami pozitívum az iPhonennal szemben vagy talán valami "negatívum" róla...
Egyet kell értenem azzal a gondolattal, hogy a leírt DPI meg fényerősség, miegymás igazán engem sem érdekel - a fő szempont, hogy amikor a kezemben van én hogy látom, tudom-e olvasni.
Az meg majd akkor derül ki igazán ha lesz normális teszt róla. Róluk.
-
Everman
addikt
Nem igazán adja el új termékként az IPS panelt az Apple, csak a valóban pillanatnyilag egyedi felbontásra gyúr rá a marketingosztály. Nekem is vicces dolognak tűnik a Retina display kifejezés, de ettől még amit mondanak igaz (felbontás, kontraszt és DPI adatok), szemben a Samsunggal, ahol ez több helyen sántít.
Attól, hogy gyakorlatilag ugyanazt a panelt egy más gyártástechnológiával összeötvözik az érintőfelülettel (aminek a felbontása még nem derült ki, hogy javult-e), és az összes változás abból adódik, hogy vékonyabb lett a panel és emiatt jobb a fényáteresztő képessége, még valójában nem lett forradalmian új kijelző, mint ahogy ezt a Samsung megpróbálja beadni a világnak.
Ettől még lehet nagyon jó a super AMOLED, de a Samsung nyilatkozatáról az jut eszembe, hogy az kiabál, akinek ég a háza. -
atike
nagyúr
Ezt a kérdést tényleg majd csak az fogja tudni eldönteni, hogyha lesznek összehasonlítós képek / tesztek. A munkatársam 5800-asa tényleg teljesen jól olvasható napfényben úgy, hogy 80% körülire van állítva. Az X500+-omon gyakorlatilag majdnem semmit sem látni (20%-on megy + védőfólia
)...
-
-
erdoke
titán
Nem értem a kérdést. IPS panel hány éve létezik? 10? Az Apple eladja új termékként?
A Super AMOLED néhány alapvető dologban eltér az AMOLED-től, ami megint néhány alap paraméterben más, mint az első generációs OLED kijelzők.
Új generációs, jelentősen továbbfejlesztett verzió, miért ne lehetne eladni új termékként? Vagy ha valamiben megegyezik, akkor ez tilos? Ilyen alapon az iPhone 1-2-3 tökéletesen ugyanaz... -
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #96 üzenetére
i8910-zel kapcsolatban nincs információm, ritka, mint a fehér holló, és annak idején még nem is volt divat nézegetni a subpixeleket.
Itt a Galaxy S kijelzőjéről a kép: -
<NewL>
addikt
válasz
marchellow #70 üzenetére
a fényerőtől vakult majdnem meg.
-
fairi
őstag
"lockolt képernyőnél teljesen olvashatatlan volt,"
ezt már írtam, de olvastál omnia2 fórumon bárki megmondja: ilyenkor 0-án van a háttérvilágítás,fene tudja miért...
Windowsos lockscreenen ki van kapcsolva a háttrévilágítás,csak nem értem miért...
S2u2-nél ez a baj nem áll fent!"erősen tükröződő digitalizáló okozza"
meg a fóliák,Brandoból is van pár típus: matt, fényes... vannak más típusú fóliák is,amik másképp folyásoljak be a láthatóságot"Az S-AMOLED-nél komoly előny, hogy a digitalizáló és a kijelző egybeépült, így nem lesz több réteg ami a tükröződést növelné."
Amoled volt az első kereskedelmi forgalomban( mobilok) tömegesen került OLED típusú kijelző,azelőtt is volt OLED igaz,de nem sok telefonmodellben..
na azokban nem is volt háttrévilágítás! -
tsaby76
aktív tag
Rapid Sense rom volt rajta, és lockolt képernyőnél teljesen olvashatatlan volt, nyitott állapotban max fényerőn is nehezen olvasható volt.Fólia(Brando) nélkül jobb volt a helyzet, de rezisztívet nem illik fólia nélkül...
Az O2 fényszenzorával sosem volt gond, gyorsan és elegendő mértékben állította a fényerőt.Szerintem a rossz láthatóságot a gyenge anyagból készült erősen tükröződő digitalizáló okozza, a panel elég erősen képes világítani.
A HD2-t lockolt állapotban is látom, ugyanis a lockscreen is a beállított fényerővel világít, így tűző napon is bőven használható, igaz 90% körül használom a villanyt, mert ahogy erdoke is írta, túl takarékos az automatika, ráadásul nem is nagyon lehet észrevenni hogy dolgozna, így fixre állítom a fényerőt.
Az S-AMOLED-nél komoly előny, hogy a digitalizáló és a kijelző egybeépült, így nem lesz több réteg ami a tükröződést növelné.erdoke:
Köszi a tippeket, de nekem a gyári 90-100% még a sötét tónusú Miri-Steve007 romnál is elegendő. -
tariattila
veterán
az a lényeg, hogy szabad szemmel ne látszódjon semmi hiba...
mikroszkópot pedig nem vagyok hajlandó mellé venni... -
erdoke
titán
válasz
Quasi_modo #84 üzenetére
Subpixel ügyileg ugyanaz a helyzet az összesnél, már vannak fent mikroszkópos képek a S-AMOLED-ről is.
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #86 üzenetére
természetesen nem merték megcsinálni, hogy az új iphone tábor köpőfelületévé váljanak "mű-pixeles" kijelzővel...
-
válasz
Quasi_modo #84 üzenetére
Nem ezt kaptak.
Egyebkent most pl. tok jol latszik a SAMOLED ebben a fenyben, csak nincs mivel lefotoznom.
-
-
fairi
őstag
"Megkockáztatom hogy iphone4-ből több fog fogyni mint galaxy s-ből és wave-ből egyszerre"
ebben senki nem kételkedik,de ha ezt a készüléket nem az apple adja ki sokkal kevesebb fogyna/ persze ezt nem lehet tesztelni/..hype sokat segít neki...
Retina display:http://www.mobilport.hu/iphone/20100611/iphone_4_ips_retina_display/
"Aztán olyan is van, aki szerint nem túl reálisan számolt Steve Jobs, amikor a Retina kijelzővel kapcsolatos adatokat elmondta. Az iPhone 4 kijelzőjének pixelsűrűsége (PPI, pixel per inch) Jobs állítása szerint 326 lesz, amely az emberi szem által érzékelhető 300 fölött van.Dr. Raymond Soneira, a kijelzők teszteléséhez szoftvereket fejlesztő DisplayMate Technologies elnöke a PC World-nek küldte el levelét, amelyben felhívja a figyelmet az Apple-vezér csúsztatására. A fizikai és számítástechnikai kutatások terén doktori címet szerzett Soneira kiszámolta, hogy szemünktől közel 46 centiméteres(!!!) távolságra kell ahhoz tartsuk a készüléket, hogy igaz legyen a Steve Jobs által közölt adat. Soneira egyébként kifejezetten jó technológiának tartja az IPS-t, de a közölt számokkal sugallt eredménnyel szakmailag nem ért egyet."
ha messziről nézed tényleg retina lesz,ha 30 cm-ről akkor már nem,de úgyis ki fog derülni mikor jönnek az első felhasználok,mennyire retina a retina...
-
fairi
őstag
Omnia2-nek semmi baja az üzemidejének, netezek,telefonálok és 2 napig elketyeg...
htc hogy oldotta meg az energiagazdálkodást más kérdés,kijelző alig fogyaszt,de más komponensekkel,szoftveres különbségek miatt óriási különbségek lehetnek..
androidok( ha tulajok hagyják) sokat lógnak neten,facebook,twitter,kitudja még mi.. ez zabálja a naftát..
nekem óránként felmegy és lefrissíti a leveleimet...semmi SNS nem szokott aktív lenni.,..amoled csak a kijelző fogyasztását oldja meg,ezenkívül az üzemidőt sok-sok egyéb dolog befolyásolja...
gondolkozz!!! -
Mappa
addikt
Ki a sz*** érdekel hogy verőfényes napsütésben épp hogy látom a kijelzőt,háttal állók a napnak azt kész....annyira imádom hogy túllihegik ezt a látszik/nem látszik napsütésben kérdést.
derűs napot
-
David75
őstag
Nem kell alátámasztani.Érződik hogy itt az magyarázkodik akinek félni valója van.(a samsung)Megkockáztatom hogy iphone4-ből több fog fogyni mint galaxy s-ből és wave-ből egyszerre(világviszonylatba)(as előre közlöm hogy a csak koreai market share annyira izgat minthogy melyik a legjobb csapat az mb1-ben)
Retina display:
Szerintem az is butaság ha valakit a marketing jó irányba befojásol tehát hogy vegye és fanboy-kodjon.De az is akit rossz irányba hogy köpködjön.Nem a rizsát kell nézni hogy mekkora nagyot mondások/parasztvakítások vannak és főleg bevenni nem kell.Azt kell nézni hogy mi van valójában.960x640 ISP tényleg jó felbontás a kompatibilitás miatt meg főleg.Az ips monitorokról meg csak jókat tudok nyilatkozni tehát nagyon szép lesz.Az hogy jobb-e mint a samoled az kiderűl majd.Ennyit kell nézni én is nevetségesnek érzem a retina display kifejezést de látni kell a fátol az erdőt. -
gerbaudhu
tag
Nagy AMOLED hívőnek érzem magam, a jó megjelenítőkről alkotott elképzelésembe nem fér bele, hogy valami világit folyamatosan a háttérben, amit valamilyen trükkel kitakarva kapunk feketé(nek tűnő szürké)t. Pár napja azonban volt alkalmam jobban megnézni egy Omnia II-t, ami AMOLED-es kijelzőjű, de a legkevésbé sem tetszett, amit láttam. Ugyan a fekete minden körülmények közt fekete, de a fehér feliratoknak (a betűk jobb oldalán) mindenhol piros árnyéka volt, amit nem is kellett közelről bámulni, hogy meglássak. Akkor jutott eszembe az [itt] olvasott cikk, és gyanítom, hogy ezt láttam. Szerintem is szép és jó az AMOLED kijelző, de félő, hogy a költségek csökkentése nincs jó hatással a kijelzők minőségére. Byztam benne, hogy az iPhone AMOLED-es lesz, de most már nem érzem akkora hibának az elhagyását... Everman kolléga megelőzött
-
Everman
addikt
Az üzemidővel nem dicsekednék a helyedben, mert a SUPER AMOLED-es Wave üzemidejéről majd Karma beszámol, de a sima AMOLED-es Desire és Nexus ilyen téren nagyon siralmasan leszerepel bármelyik iPhone-hoz képest.
Arra nem tért ki egyébként a Samsung, hogy a SAMOLED-nél szintén kamu a felbontás?
[link] -
fairi
őstag
válasz
Lotusomega #48 üzenetére
te vagy a másik véglet
Iphone-sok szeretik minimumra levinni a háttérvilágítást, fogyasztást csökkentés végett,és inkább vakoskodnak..
Ha iphone maxon van a világítás látható napfényben...apropó iphone-ba van fényszenzor???
-
fairi
őstag
mi volt a rom?
korai romokkal volt baj,hogy b..szott feljebb csavarni a fényerőt...
másik bejövő hívásnál ha lockolva van a kijelző akkor a fényszenzor inaktív,ráadásul a fényerő 0-án van... semmi világítás nincs,csak az OLED fénye van,ami kevés napfény ellenében( eztsenki nem tagadja)..
ez a bug(?) nem oldódott meg,lockolt kijelző esetén nuku hátérvilágítás...
s2u2 jó megoldás,nála működik a háttérvilágítás...kérdés: super AMOLED-nél mennyire lesz, ez létező probléma, mondjuk az android mükődését nem értem,lehet ott lockolva is lesz háttérvilágítás és aktív fényszenzor...
-
marchellow
tag
válasz
Lotusomega #48 üzenetére
"iphoneal ellentétben amin ha megvakultam sem láttam semmi napfényben....."
be volt kapcsolva?
-
tsaby76
aktív tag
Hát erős napfényben az O2-m még "automata villannyal" is olvashatatlan volt híváskor abszolút nem láttam ki az aki csörget.A HD2-m TFT-je még a mai tűző napon is tökéletesen olvasható, egyébként összességében a képminősége is jobb, kivétel a feketék és a betekintési szög, viszont a fotók a HD2-n sokkal természetesebbnek látszanak.A Super AMOLED reméljük kiküszöböli az eddigi hibákat.
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #65 üzenetére
én is csak nevetek lassan már a sok amoled fikázon, de hagy legyen meg az örömük....
kíváncsi vok milyen lesz a csoda iphone üzemideje...
IPS panelek nem az energiatakarékosságuk miatt szeretik,de majd kiderül.. -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #62 üzenetére
vmi zűr volt vele,recsegett nála a hang vagy mi....
persze kérdés állította-e helyen..
mivel gyárilag nem optimális a beállítás, azt tudom..
alapértelmezett az 50% fényerő,ami kültérre édeskevés, 100%-on teljesen használhatóan látható( automata tudja.)..
Mikor foldom nem látok semmi,mivel a locksreennél ha észrevetted, nincs háttérvilágítás,ez zavaró..
Nagy nehezen megcélzom a csúszkát, felold és a háttérvilágítás bekapcsol,és minden olvasható,látható...SuperAmoleden sokat javítottak,akkor még jobban látható elvileg...
Persze szokásos van, most örülnek a szifonosok hogy csoda IPS-t kaptak,és nehogy beismerjék hogy ennél jobb is létezik...ám imádom az amoled fikát legtöbb mobil,pda szintúgy nem tökéletesen( mint beltéren) látható,sőt sokkal rosszabbul mint az amoled...
Amoled napfény tekintetében teljesen átlagos mobiltelefonok kültér tekintetében.... -
fairi
őstag
válasz
#41635072 #30 üzenetére
beállítottad automatára fényerőt anno?
brightness/Auto
mert alapból mindig 50% ami édeskevés kültéren,automata100%-ig felnyomja a fényerőt,én el tudom olvasni bármilyen fényviszony közt így..
fotózásnál is meg tudom komponálni,látom mi van ott...
eddigi készülékeim közt őt látom legjobban napfényen,persze ha még jobban látszódna, még jobb lenne... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Quasi_modo #58 üzenetére
Elvileg volt O2-je.
-
Alwares
aktív tag
Én ettől a Retina Display szövegtől kiakadok...
-
plus44
veterán
Mondjuk videók alapján szerintem is jobb a samu kijelzője, de a fene tudja, majd élőben eldöntöm.
-
saiyajin
senior tag
Azért lényeges szempont, hogy nem a Samsung osztja az Apple-t, hanem a Samsung védi a kijelzőit, ami Jobs hétfő beszámolója szerint közel se olyan jó mint az Apple-é.(Bár ez boritékolható volt
)
Én meg aztán egyiket se látom napfényben mert egyik készülékkel sem rendelkezem. De majd ha lesz teszt a Galaxy S-ről és az új Iphone-ról biztos kitérnek rá, melyik miben jó. -
(An)Dante
őstag
Az iPhone 4 kijelzőjén sokkal nagyobb a pixel sűrűség, amely sajnos azt is jelenti, hogy a képpontok aktív felületének és a köztük lévő vezérőelektronika felületének aránya rosszabb lehet. Másrészt a Samsung azt mondta, hogy a magasabb felbontásból eredően az iPhone 4 kijelzője élesebb képet ad, viszont 30 százalékkal többet fogyaszt ami nem elhanyagolható.
-
Ijk
nagyúr
Na beindult a szokásos farokméregetés. Természetesen választani sem tudnék a gagyibbnál gagyibb S AM-OLED és IPS között. De mivel az objektív teszteknek vagyok a híve, mindkét gyártó biztosítson nekem 1 évre korlátlan előfizetéssel 1-1 készüléket és pontot teszek eme vita végére.
-
hemaka
nagyúr
ezt eddig is tudtuk
-
Wajk
addikt
az nekünk csak jó lesz. Legalább erre is odafigyelnek. Eddig a méreteket hajházták én már akkor mondtam, hogy inkább napfényben megvalósuló használhatatlanságon kellene javítani, végre már lassan arra fordulnak.
Én szerencsére többnyire irodában dolgozom, így nem gond a használat, de várnék már végre egy olyan kijelző megoldást ami napfényben is működik...
remélem lesz valahol majd korrekt teszt - mert erre ritkán térnek ki a teszterek-, mert jobb híján el kell majd hinnem nekik
-
stewe780
őstag
válasz
Lotusomega #48 üzenetére
+1 az 5800 mellé, ha nincs tele ujjlenyomattal elég jó a képe napon is.
-
kzoltann
aktív tag
Megkezdődött a kontraszt és % háború...
-
Forceman
tag
1. Valószínűleg többen veszik meg a szifon4-et.
2. Valószínűleg kevesebben veszik meg a galaxy S-t.
Nincs mit ezen vitázni. -
tariattila
veterán
a gyártók hülyék lennének azt mondani, hogy a konkurencia kijelzője a jobb....
tehát ebből adódik, hogy azt kell mondják, hogy az ővék jobb...a vásárlók kevés százaléka fogja egymásmellé rakni vásárlás előtt így a szimpátia alapján választ...
így pegig a gyártóknak már teljesen mindegy is, hogy igazuk volt-e vagy sem... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
#41635072 #30 üzenetére
Pont E51-em volt az O2 előtt. A Nokiáét valóban sokkal jobban lehetett látni napsütésben mint a Samsungét. Viszont pont ma próbálgattam az O2-nél hogy ha feloldom a kijelzőzárat és automatikusan ráadja a fényerőt (vagy nemtom AMOLEDnél mi van
) akkor már elviselhetően olvasható lesz. De azért egy jobb megoldást el tudnék képzelni.
-
koxminator
senior tag
az nem számít, csak lehessen valamit szídni
egyébként azzal értek egyet, aki azt mondta, egymás mellé azt nosza, lássuk mi a valóság. de itt szerintem sem a samsung góré, se a nagyotmondó almavezér életében nem fogta a másik készülékét kézben, így elég mókás mindkettő kijelentés.
-
Jadro
veterán
Mások az igények. Én szenvedtem a Pulse-szal, neked jó. Nekem használható az O2, másnak láthatatlan. Pedig jobb mint a Pulse. Mindez persze a teljes napfényre vonatkozik. Egy kis árnyékot mindig lehet találni vagy csinálni.
De az E71-nél nem kellett árnyékot csinálni. Persze a Freecell nehezebb volt hogy nem láttam rendesen a színeket, de ha hívnak, árnyék nélkül is láttam mindig a nevet azonnal. Na mindegy, remélem a super amoled megoldja a gondjaimat.
-
Nekem akkor ment el a kedvem az iPhone kijelzőjétől, amikor az a retinás duma került elő a dpi kapcsán... aztán egy, a Hubble-t is készítő emberke is megszólalt és a végét már tudjuk... Jobs szeret nagyot mondani.
Jó az IPS és tényleg szuper a képe, de nem kellene úgy beállítani, hogy de márpedig jobb nincs nála e Föld kerekén... szereti a népmesei elemeket.
-
Valzor
aktív tag
Összehasonlító tesztet a népnek! Samsung Galaxy S mellé egy iPhone 4-et, aztán majd kiderül. Nem szeretek találgatni
-
Jadro
veterán
Nem mondtam hogy nem látható, csak a leárnyékolást firtattam.
Egyébként a napfénynél ilyen szempontból szerintem tökmindegy hogy égető-e avagy nem. A téli napfény is ugyanúgy rontja a láthatóságot még ha nem is olyan a nap állása mint nyáron.
jjc: Sajnos a mai tapicskolós telefonok kijelzői messze vannak a hibátlantól. A régebbi E71 is mérföldekkel kontrasztosabb. Amoled ide vagy oda. Ezért is leszek kíváncsi a szuper amoledre. Persze mint írtam, használni tudom a készüléket minden körülmény között így is. Nincs olyan gondom mint Tel Eleknek.
-
törölt tag
Hiába állítod be, sőt ha maxra állítod, akkor is tragédia.
Én azért szoktam kirándulgatni, és ott eléggé jelentekezett mindig ez a probléma.
Sokszor abszolút nem tudtam kezelni. És nem vagyok vak.Az N78-asom valamiféle TFT-je pl mindig látszódik. Jó, korántsem egy kategória, csak úgy mondom. Ott annyi változik, hogy a színek kicsit krómosak lesznek.
-
Jadro
veterán
válasz
#41635072 #30 üzenetére
E71-hez képest tényleg rosszabb, de ha már háttal állsz a napnak akkor lehet olvasni. Pulse-nál még így is gázos volt. Most O2-t használok és végülis nincs gond, látható hogy ki hív, rss-t szoktam olvasgatni napon állva tehát használhatónak látom. Lehetne persze jobb is. Kíváncsi leszek élőben egy Samoled kijelzőre.
Karma: Egy telefont még leárnyékol a kezével az ember, de egy ipad méretű kijelzőt már nehézkesebb.
-
Csigger
őstag
trollkodásért! ez jó!
jah el is felejtettem, hogy ide rengetegen csak azért járnak, hogy pocskondiázni lehessen a másikat... sorry (persze ezt nem rád értettem!)
bocs, de nem szeretem az ilyen híreket, ezér nem is írok gyakran hszeket, mer láttam, hogy mennyi itt a huza vona egymás közt!
szerintem mindenki vegyen olyan telót,kütyüt, amilyet akar és éljen boldogan azzal!
nem értem mér kell mindig győzködni a másikat, hogy amit épp használ az sz@r! -
Wave (a fényerőbeállításos menü):
A képek N95-2-vel készültek, mert az volt kéznél harmadiknak. A valóságot nem egészen adja vissza, de az elég látványosan látszik, hogy az előbbi teszt képeinek még annyira sincs köze hozzá. Ehhez még hozzá jön az, hogy a az ember nem fényképez, tudja úgy forgatni a gépeket, hogy ne tükröződjön annyira - a szinte 180°-os betekintési szög ezt lehetővé teszi (hol van Tim82 ilyenkor, hogy megmondja, hogy felesleges?). Egy apró árnyék, vagy kézzel letakarás mellett mindkét kijelző tökéletes lesz egyébként. A Nexust anno hiába takargattam...
A Wave-et lehet megpróbálom még egyszer.
-
Jadro
veterán
válasz
#41635072 #22 üzenetére
Általában a kijelzők borzalmasak napfényben. Ájfont még nem láttam ilyenkor, de pl egy E71-Pulse-Omnia2 összehasonlítási alapom van. Az E71 elég jól látszik, csak elég gyérek a színek. Pulse a legrosszabb (élvezhetetlen volt nekem), ennél jobb az Omnia2 ami használható.
Itt ugye csak az O2 amoled, a másik kettő tft.
-
Csigger
őstag
azér milyen frankó, hogy a Samsung ilyen okos nem?
még jóformán kézbe se lehetett venni egy iPhone 4et sem, hogy össze lehessen hasonlítani egy SAMOLED kijelzővel, de már osszák az észt! -
törölt tag
Hát szerintem meg a samu agyonhypolt AMOLED-jei borzalmasak.
Napfényben konkrétan semmit nem lehet látni belőlük, és rohadtul nem olyan kontrasztosak, mint ahogy reklámozzák... -
Morden24
nagyúr
+ sagesz93
THX
-
AS
félisten
Hitachi gyártja az IPS-t tudtommal.
Szuper Amoledet meg nem fog adni Samsung csak úgy mindenkinek... -
(An)Dante
őstag
-
Harlek
tag
Val'szeg azért, mert Samu szeretné előbb a saját készülékeit ellátni a saját fejlesztésű technológiájával, mielőtt a riválisok részére is elérhetővé teszi. Egyébként is, ha fel akarják futtatni a Badát, akkor kell olyan kártya a pakliban, amivel oda lehet csapni a többi gyártónak, és a Super AMOLED pont ilyen. (Az más kérdés, hogy az Androidos Galaxy S-ben is SAMOLED van, de hát az is Samu teló, szóóóóval...)
-
Syl
nagyúr
Na igen. Ha már ilyen brutáljó a szuper amoled, miért nem gyártják tonnaszámra. Nyilván több gyártó is örömmel vásárolna belőle.
szerk.
Szasza888
Sztivibának tökmindegy milyen panel van a telefonjában, úgyis a sajátját fogja védeni.Nem kérdés, hogy ha a Samsung képes lenne kellő mennyiséget előállítani a kijelzőből, az iphone-ba is ezt rakták volna. Szóval, szerintem ebben az (egy) esetben nem Steve Jobs a hunyó.
-
Lotusomega
senior tag
De még mennyivel jobb, össze sem lehet hasonlítani a kettőt, mint a plazma meg a tn-filmes lcd kb, sőt. De hát dzsobsz bácsi majd megmagyarázza hogy mégicsak jobb az ips mert...öö..valamit kifog találni ebben biztos vagyok
-
sagesz93
addikt
Küldjenek mindegyikből egy tesztpéldányt, garantáltan kiderül hogy melyik a jobb
morden: a samu gyártotta volna, ha amoled került volna a szifonba, de mivel nem tudtak volna eleget gyártani, ips lett a vége.
Vagy valami ilyesmi maradt meg bennem -
Morden24
nagyúr
Amúgy a kijelzőt nem a Samu gyártja a szifonba?
(#5) P00By: Nem vágom, ezért kérdezem
-
Jadro
veterán
Majd úgyis kiderül ez a napfényben láthatóság ha kijön az i4. GOndolom lesz egy csomó összehasonlító kép még a betekintési szögekkel is.
Már látom hogy ez is egy nagy flame topik lesz.
-
FRENK1988
veterán
Akkor dzsopsz megint hazudott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest