- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Méghogy ég...
Akkor mit lehet mondani az Apple (és persze Steve Jobs
) nyilatkozataira mondani...?
Tényleg jó kis flame topic lesz / lett...
Mondjuk mindig ez van mihelyst előkerül vagy valami pozitívum az iPhonennal szemben vagy talán valami "negatívum" róla...
Egyet kell értenem azzal a gondolattal, hogy a leírt DPI meg fényerősség, miegymás igazán engem sem érdekel - a fő szempont, hogy amikor a kezemben van én hogy látom, tudom-e olvasni.
Az meg majd akkor derül ki igazán ha lesz normális teszt róla. Róluk.
-
erdoke
titán
Nem értem a kérdést. IPS panel hány éve létezik? 10? Az Apple eladja új termékként?
A Super AMOLED néhány alapvető dologban eltér az AMOLED-től, ami megint néhány alap paraméterben más, mint az első generációs OLED kijelzők.
Új generációs, jelentősen továbbfejlesztett verzió, miért ne lehetne eladni új termékként? Vagy ha valamiben megegyezik, akkor ez tilos? Ilyen alapon az iPhone 1-2-3 tökéletesen ugyanaz... -
fairi
őstag
Omnia2-nek semmi baja az üzemidejének, netezek,telefonálok és 2 napig elketyeg...
htc hogy oldotta meg az energiagazdálkodást más kérdés,kijelző alig fogyaszt,de más komponensekkel,szoftveres különbségek miatt óriási különbségek lehetnek..
androidok( ha tulajok hagyják) sokat lógnak neten,facebook,twitter,kitudja még mi.. ez zabálja a naftát..
nekem óránként felmegy és lefrissíti a leveleimet...semmi SNS nem szokott aktív lenni.,..amoled csak a kijelző fogyasztását oldja meg,ezenkívül az üzemidőt sok-sok egyéb dolog befolyásolja...
gondolkozz!!! -
David75
őstag
Nem kell alátámasztani.Érződik hogy itt az magyarázkodik akinek félni valója van.(a samsung)Megkockáztatom hogy iphone4-ből több fog fogyni mint galaxy s-ből és wave-ből egyszerre(világviszonylatba)(as előre közlöm hogy a csak koreai market share annyira izgat minthogy melyik a legjobb csapat az mb1-ben)
Retina display:
Szerintem az is butaság ha valakit a marketing jó irányba befojásol tehát hogy vegye és fanboy-kodjon.De az is akit rossz irányba hogy köpködjön.Nem a rizsát kell nézni hogy mekkora nagyot mondások/parasztvakítások vannak és főleg bevenni nem kell.Azt kell nézni hogy mi van valójában.960x640 ISP tényleg jó felbontás a kompatibilitás miatt meg főleg.Az ips monitorokról meg csak jókat tudok nyilatkozni tehát nagyon szép lesz.Az hogy jobb-e mint a samoled az kiderűl majd.Ennyit kell nézni én is nevetségesnek érzem a retina display kifejezést de látni kell a fátol az erdőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest