Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
"lockolt képernyőnél teljesen olvashatatlan volt,"
ezt már írtam, de olvastál omnia2 fórumon bárki megmondja: ilyenkor 0-án van a háttérvilágítás,fene tudja miért...
Windowsos lockscreenen ki van kapcsolva a háttrévilágítás,csak nem értem miért...
S2u2-nél ez a baj nem áll fent!"erősen tükröződő digitalizáló okozza"
meg a fóliák,Brandoból is van pár típus: matt, fényes... vannak más típusú fóliák is,amik másképp folyásoljak be a láthatóságot"Az S-AMOLED-nél komoly előny, hogy a digitalizáló és a kijelző egybeépült, így nem lesz több réteg ami a tükröződést növelné."
Amoled volt az első kereskedelmi forgalomban( mobilok) tömegesen került OLED típusú kijelző,azelőtt is volt OLED igaz,de nem sok telefonmodellben..
na azokban nem is volt háttrévilágítás! -
fairi
őstag
"Megkockáztatom hogy iphone4-ből több fog fogyni mint galaxy s-ből és wave-ből egyszerre"
ebben senki nem kételkedik,de ha ezt a készüléket nem az apple adja ki sokkal kevesebb fogyna/ persze ezt nem lehet tesztelni/..hype sokat segít neki...
Retina display:http://www.mobilport.hu/iphone/20100611/iphone_4_ips_retina_display/
"Aztán olyan is van, aki szerint nem túl reálisan számolt Steve Jobs, amikor a Retina kijelzővel kapcsolatos adatokat elmondta. Az iPhone 4 kijelzőjének pixelsűrűsége (PPI, pixel per inch) Jobs állítása szerint 326 lesz, amely az emberi szem által érzékelhető 300 fölött van.Dr. Raymond Soneira, a kijelzők teszteléséhez szoftvereket fejlesztő DisplayMate Technologies elnöke a PC World-nek küldte el levelét, amelyben felhívja a figyelmet az Apple-vezér csúsztatására. A fizikai és számítástechnikai kutatások terén doktori címet szerzett Soneira kiszámolta, hogy szemünktől közel 46 centiméteres(!!!) távolságra kell ahhoz tartsuk a készüléket, hogy igaz legyen a Steve Jobs által közölt adat. Soneira egyébként kifejezetten jó technológiának tartja az IPS-t, de a közölt számokkal sugallt eredménnyel szakmailag nem ért egyet."
ha messziről nézed tényleg retina lesz,ha 30 cm-ről akkor már nem,de úgyis ki fog derülni mikor jönnek az első felhasználok,mennyire retina a retina...
-
fairi
őstag
Omnia2-nek semmi baja az üzemidejének, netezek,telefonálok és 2 napig elketyeg...
htc hogy oldotta meg az energiagazdálkodást más kérdés,kijelző alig fogyaszt,de más komponensekkel,szoftveres különbségek miatt óriási különbségek lehetnek..
androidok( ha tulajok hagyják) sokat lógnak neten,facebook,twitter,kitudja még mi.. ez zabálja a naftát..
nekem óránként felmegy és lefrissíti a leveleimet...semmi SNS nem szokott aktív lenni.,..amoled csak a kijelző fogyasztását oldja meg,ezenkívül az üzemidőt sok-sok egyéb dolog befolyásolja...
gondolkozz!!! -
fairi
őstag
válasz
Lotusomega #48 üzenetére
te vagy a másik véglet
Iphone-sok szeretik minimumra levinni a háttérvilágítást, fogyasztást csökkentés végett,és inkább vakoskodnak..
Ha iphone maxon van a világítás látható napfényben...apropó iphone-ba van fényszenzor???
-
fairi
őstag
mi volt a rom?
korai romokkal volt baj,hogy b..szott feljebb csavarni a fényerőt...
másik bejövő hívásnál ha lockolva van a kijelző akkor a fényszenzor inaktív,ráadásul a fényerő 0-án van... semmi világítás nincs,csak az OLED fénye van,ami kevés napfény ellenében( eztsenki nem tagadja)..
ez a bug(?) nem oldódott meg,lockolt kijelző esetén nuku hátérvilágítás...
s2u2 jó megoldás,nála működik a háttérvilágítás...kérdés: super AMOLED-nél mennyire lesz, ez létező probléma, mondjuk az android mükődését nem értem,lehet ott lockolva is lesz háttérvilágítás és aktív fényszenzor...
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #65 üzenetére
én is csak nevetek lassan már a sok amoled fikázon, de hagy legyen meg az örömük....
kíváncsi vok milyen lesz a csoda iphone üzemideje...
IPS panelek nem az energiatakarékosságuk miatt szeretik,de majd kiderül.. -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #62 üzenetére
vmi zűr volt vele,recsegett nála a hang vagy mi....
persze kérdés állította-e helyen..
mivel gyárilag nem optimális a beállítás, azt tudom..
alapértelmezett az 50% fényerő,ami kültérre édeskevés, 100%-on teljesen használhatóan látható( automata tudja.)..
Mikor foldom nem látok semmi,mivel a locksreennél ha észrevetted, nincs háttérvilágítás,ez zavaró..
Nagy nehezen megcélzom a csúszkát, felold és a háttérvilágítás bekapcsol,és minden olvasható,látható...SuperAmoleden sokat javítottak,akkor még jobban látható elvileg...
Persze szokásos van, most örülnek a szifonosok hogy csoda IPS-t kaptak,és nehogy beismerjék hogy ennél jobb is létezik...ám imádom az amoled fikát legtöbb mobil,pda szintúgy nem tökéletesen( mint beltéren) látható,sőt sokkal rosszabbul mint az amoled...
Amoled napfény tekintetében teljesen átlagos mobiltelefonok kültér tekintetében.... -
fairi
őstag
válasz
#41635072 #30 üzenetére
beállítottad automatára fényerőt anno?
brightness/Auto
mert alapból mindig 50% ami édeskevés kültéren,automata100%-ig felnyomja a fényerőt,én el tudom olvasni bármilyen fényviszony közt így..
fotózásnál is meg tudom komponálni,látom mi van ott...
eddigi készülékeim közt őt látom legjobban napfényen,persze ha még jobban látszódna, még jobb lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest