- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
#41635072 #30 üzenetére
beállítottad automatára fényerőt anno?
brightness/Auto
mert alapból mindig 50% ami édeskevés kültéren,automata100%-ig felnyomja a fényerőt,én el tudom olvasni bármilyen fényviszony közt így..
fotózásnál is meg tudom komponálni,látom mi van ott...
eddigi készülékeim közt őt látom legjobban napfényen,persze ha még jobban látszódna, még jobb lenne... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
#41635072 #30 üzenetére
Pont E51-em volt az O2 előtt. A Nokiáét valóban sokkal jobban lehetett látni napsütésben mint a Samsungét. Viszont pont ma próbálgattam az O2-nél hogy ha feloldom a kijelzőzárat és automatikusan ráadja a fényerőt (vagy nemtom AMOLEDnél mi van
) akkor már elviselhetően olvasható lesz. De azért egy jobb megoldást el tudnék képzelni.
-
Jadro
veterán
válasz
#41635072 #30 üzenetére
E71-hez képest tényleg rosszabb, de ha már háttal állsz a napnak akkor lehet olvasni. Pulse-nál még így is gázos volt. Most O2-t használok és végülis nincs gond, látható hogy ki hív, rss-t szoktam olvasgatni napon állva tehát használhatónak látom. Lehetne persze jobb is. Kíváncsi leszek élőben egy Samoled kijelzőre.
Karma: Egy telefont még leárnyékol a kezével az ember, de egy ipad méretű kijelzőt már nehézkesebb.
-
Jadro
veterán
válasz
#41635072 #22 üzenetére
Általában a kijelzők borzalmasak napfényben. Ájfont még nem láttam ilyenkor, de pl egy E71-Pulse-Omnia2 összehasonlítási alapom van. Az E71 elég jól látszik, csak elég gyérek a színek. Pulse a legrosszabb (élvezhetetlen volt nekem), ennél jobb az Omnia2 ami használható.
Itt ugye csak az O2 amoled, a másik kettő tft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest