- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Tigerclaw #78 üzenetére
"A metro UI meg olyan, mintha egy designer ruha lenne, tele fodorral, vad színekkel.."
Huhh, ne haragudj, az alapgondolatoddal egyetertek, amit mondani akarsz, de azert ez eleg meresz kijelentes, hogy tele lenne fodorral meg vad szinekkel a metro UI. A design legfeljebb is csak minimalista, de a fodor meg vad szinek... szimpla negyzet mind egytol egyig..
Ettol fuggetlenul nekem tetszik a wp, bar androidot hasznalok, mert hiaba tetszett a lumia 800, ha olyan kicsi a kijelzo meg olyan kicsik a betuk, hogy megszokhatatlan, atallithatatlan. Mondjuk amikor neztem, galaxy note-om volt
de akkor is extrem. Viszont az egesz UI csodalatos, ahogy az egesz egybe van gyurva, gondolom ez wp8-cal meginkabb igy lesz, en nagyon varom.
-
tailor
őstag
-
törölt tag
válasz
Tigerclaw #68 üzenetére
Ááá inkább nem is nézem tovább. Nokia telefonjaim vannak most többnyire de olyat nem akarok venni amin ez a Metro vagy mi van. Érthetetlen miért ilyen rugalmatlanok ebben a kérdésben. Buknak is egy csomó vásárlót. Köztük törzsvásárlókat mint szerény személyem. Bár kétlem, hogy ez megrázná a céget vagy bárkit is.
Misály:
Nem fikázás. Ahol lehet hangot adok a véleményemnek. Abban bízva hátha a sok elégedetlenkedő hangja egyszer eljut a fejeshez akik a döntéseket hozzák. És valami vezető végre engedi, hogy a csempeféle idiótaság lecserélhető legyen. Te használjad nyugodtan, bánom is én. De nekem miért kell? (ennyi az összes bajom az OS-el)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged