- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Pontosan. Pont azok a reszletek meg persze animaciok es folyamatossag hianyoznak, amik azza teszik a UI-t, ami. Engem az dobbent meg, hogy meg az alkalmazasok es negyzetek kozotti valtas sem gordulekeny. Sokan azt irjak az ertekelesekben, hogy rendkivul smooth, na ezt fel sem tudom fogni. Ha valami, akkor a galaxy nexus tenyleg smooth 4.1.1-el - ehhez kepest a launcher7 egy akadozo vacak.
-
tybsen
addikt
Hm, jo lenne megtapasztalni, hogy milyen a hetkoznapokban. Sajnos az androidos wp launcherek a nyomaba sem ernek a metro UI-nek, launcher7 egy vacak. Volt egy idoszak amikor eleg sokat nezegettem a kis lumiakat, iszonyat jol meg van csinalva, nagyon egyben van az egesz rendszer, ez tenyleg klassz.
Mindentol fuggetlenul azt azert ki lehet probalni az androidos launcher7-ben is, hogy milyen az, ha kizarolag negyzetek vannak, amiket lefele lehet görgetni. Furcsa modon szamomra megszokhatatlan volt minden esetben es kb fel ora utan le is toroltem mert csak idegesitett. Hianyoztak olyan dolgok, pontosabban widgetek, mint fenyero-allitas, wifi/bluetooth/szinkronizalas, havi nezetu naptar widget, mappak, hogy csak nehany dolgot emlitsek. De hangsulyozom, hogy ez nyilvan csak egy launcher, megis vannak dolgok, amik androidon szamomra praktikusabban vannak megoldva, vagy csak nem latom az elegge a rendszert. A wp-s gyermekbetegsegekre ki sem terek inkabb mert iszonyat bosszantoak, de abbol indulok ki, hogy orvosoljak oket.
-
tybsen
addikt
válasz
Tigerclaw #78 üzenetére
"A metro UI meg olyan, mintha egy designer ruha lenne, tele fodorral, vad színekkel.."
Huhh, ne haragudj, az alapgondolatoddal egyetertek, amit mondani akarsz, de azert ez eleg meresz kijelentes, hogy tele lenne fodorral meg vad szinekkel a metro UI. A design legfeljebb is csak minimalista, de a fodor meg vad szinek... szimpla negyzet mind egytol egyig..
Ettol fuggetlenul nekem tetszik a wp, bar androidot hasznalok, mert hiaba tetszett a lumia 800, ha olyan kicsi a kijelzo meg olyan kicsik a betuk, hogy megszokhatatlan, atallithatatlan. Mondjuk amikor neztem, galaxy note-om volt
de akkor is extrem. Viszont az egesz UI csodalatos, ahogy az egesz egybe van gyurva, gondolom ez wp8-cal meginkabb igy lesz, en nagyon varom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest