Hirdetés
- Új edzésformákat támogat az Amazfit Helio Strap
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
De minek a WLAN router? Ha otthon van az ember, célszerűbb egy valódit beszerezni, ha meg úton, akkor nem biztos, hogy jó ötlet megosztani a telefon netkapcsolatát ilyen módon, nyilván így meríti a telefont, USB-vel a gépre közbe viszont töltődik. Nyílt WLAN-ra meg ott a net/notebook beépített adó-vevője. Több géppel meg útközben nem hinném, hogy sokan osztanának meg mobilnetet egymás közt, nem nagyon tudok elképzelni olyan szituációt, esetleg ha LAN-ba kötött játékkal akarnak játszani a vonaton, de nem hinném, hogy a telefon akkuja sokáig bírná, ahogy a net/notebookok akkuja se.
Valahogy ezt.. nem tudom elképzelni, hogy mikor jönne tényleg jól. Én aztán nagyon nem szeretem a vezetékeke, két vezetékem van jelenleg, de azok is folyton összegabalyodnak, de... ezt mégse tudom elképzelni. Biztos lesznek, akiknek kelleni fog, ha piacra dobják, nyilván azért, mert nem kevés igény lesz rá, gondolom ezt felmérték már, de.. ...mindegy. -
Rickazoid
addikt
Van ennek értelme? Úgy értem... van ennek értelme?
A legtöbb internet elérésre alkalmas telefon rendelkezik WLAN adó-vevővel, emellett az összes notebook és netbook, amit mostanában dobnak piacra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Z Fold 5 telefonhoz megmaradt tokok + fólia + s pen
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- SAMSUNG Wireless töltőállomás Trio
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest