Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Netfone
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
De minek a WLAN router? Ha otthon van az ember, célszerűbb egy valódit beszerezni, ha meg úton, akkor nem biztos, hogy jó ötlet megosztani a telefon netkapcsolatát ilyen módon, nyilván így meríti a telefont, USB-vel a gépre közbe viszont töltődik. Nyílt WLAN-ra meg ott a net/notebook beépített adó-vevője. Több géppel meg útközben nem hinném, hogy sokan osztanának meg mobilnetet egymás közt, nem nagyon tudok elképzelni olyan szituációt, esetleg ha LAN-ba kötött játékkal akarnak játszani a vonaton, de nem hinném, hogy a telefon akkuja sokáig bírná, ahogy a net/notebookok akkuja se.
Valahogy ezt.. nem tudom elképzelni, hogy mikor jönne tényleg jól. Én aztán nagyon nem szeretem a vezetékeke, két vezetékem van jelenleg, de azok is folyton összegabalyodnak, de... ezt mégse tudom elképzelni. Biztos lesznek, akiknek kelleni fog, ha piacra dobják, nyilván azért, mert nem kevés igény lesz rá, gondolom ezt felmérték már, de.. ...mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest