- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
De minek a WLAN router? Ha otthon van az ember, célszerűbb egy valódit beszerezni, ha meg úton, akkor nem biztos, hogy jó ötlet megosztani a telefon netkapcsolatát ilyen módon, nyilván így meríti a telefont, USB-vel a gépre közbe viszont töltődik. Nyílt WLAN-ra meg ott a net/notebook beépített adó-vevője. Több géppel meg útközben nem hinném, hogy sokan osztanának meg mobilnetet egymás közt, nem nagyon tudok elképzelni olyan szituációt, esetleg ha LAN-ba kötött játékkal akarnak játszani a vonaton, de nem hinném, hogy a telefon akkuja sokáig bírná, ahogy a net/notebookok akkuja se.
Valahogy ezt.. nem tudom elképzelni, hogy mikor jönne tényleg jól. Én aztán nagyon nem szeretem a vezetékeke, két vezetékem van jelenleg, de azok is folyton összegabalyodnak, de... ezt mégse tudom elképzelni. Biztos lesznek, akiknek kelleni fog, ha piacra dobják, nyilván azért, mert nem kevés igény lesz rá, gondolom ezt felmérték már, de.. ...mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest