- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
kriszpontaz #6 üzenetére
Ha drágán adják maradhat.
@ROBOTER
Sajnos ezt én 10+ éve beszívtam normál asztali monitorban. Acer IPS-ek voltak olyan képpel, hogy elsírtad magad.
Most nézelődtem volna vmi Ultrabook vagy kicsit nagyobb, de könnyű 14” notit, a kedvem is elment tőle. Hatezer féle márka-típus és a tesztek alapján hiába IPS mind, egyik fényerőben vérzik el a másik tud 700-as kontrasztot, a harmadik 70% sRGB… Volt olyan ahol adott szérián belül Intel AMD vagy A-B Intel cpu-s modell és volt köztük 15% különbség színtérben meg mondjuk 120 vs 120000Hz PWM-ben… lehetetlen ebből a zavarosból kihalászni egy értelmes példányt.
És akkor ez csak a kijelző volt, jön még mellé a hűtés, elég-e, lekapcsol-e, stb… a huszonkettedik ami jónak tűnt annak az AC wifije vitt a teszt szerint 80mbps-t.ON: Ezek azért jobb házak és hűtések, vajon felengedik 25W-ra a TDP-t a Ryzenekben? De akár 35-45-ig is jó lehetne...
-
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
Elozo heten volt szerencsem megtapizni oket amcsiban.
Egyik sem volt 1366x768-al, mindegyik IPS, full HD, illetve 14-es modell volt 2K-s kijelzovel.
Itt is lehet valogatni, ahogy az ugyfel akarja
Amugy tetszetos, massziv gepek!
(Nekem 840 G4 EliteBookom van, vegre visszaternek az aluminiumra) -
ROBOTER
addikt
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
Nem csak a felbontás gáz. Én kb. 2 hónapig voltam notebook vásárlás előtti keresgélésben, és a ProBook 450 G5 volt kiszemelt, FHD IPS alapkritérium volt. Majd megnéztem élőben, elbizonytalanodtam. Majd elolvastam a teszteket, talán a világ legkisebb színtér lefedettséggel rendelkező kijelzője van benne, lényegében technikai csoda IPS panellel elérni ezt. A cégnél sok elitebook van, (oké, nem csúcs) közepes kijelző-opciókkal, és van gond kontraszttal stb.
Lenovo: most sokat javult a helyzet (kollégák kaptak új ThinkPadeket), de még három éve is volt a bőven 400 E Ft feletti kategóriában olyan TN panel, amiről nehéz volt eldönteni, hogy egyáltalán be van-e kapcsolva.
-
Bounti
aktív tag
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
"A notebookok a nevüknek megfelelő méretű, azaz 13,3"-es, 14"-es vagy 15,6"-es Full HD felbontású kijelzőt kapnak"
"A 15,6"-es képernyővel szerelt ProBook 645 G4 esetében... a kijelző pedig 1366x768 pixeles felbontással is választható."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- EA Sports WRC '23
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1250P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Nitro AN17-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS GeForce RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest