Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gyere már be az s7 topikba nézz körül, kicsit. Tegyél fel kérdéseket ha meg akarod ismerni a készüléket.
Egyáltalán nem szemellenzős a társaság,ismerjük, taglaljuk a hibáit de amiről Te beszélsz az baromság, sztereotípia, régi másoktól hallott(szintén hozzánem értők) ostobaságok.
A 6-os droiddal(főleg az utolsó pár rom) , állitom, hogy a Samsung, létezése óta a legjobb szoftvert rakta le az asztalra. -
Azt senki sem vitatta, hogy drágán debütált, de nem is erről volt szó.
most már lehet h jó a rendszer az s7-en is
Látod, ezért mondták, hogy maradtál volna csendben, mert nem tapasztalatból mondod, hogy most milyen az S7...
Jelenlegi állapotában, mostani árakkal tényleg bestbuy a készülék, függetlenül attól, hogy én sem vagyok Samupárti.
Bár én arról nem tudok, hogy lettek volna komolyabb gondok vele szoftveresen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha ilyen jól fog kinézni, felesleges titkolózni: kémfotók és renderképek után pár másodperces mozgógépen is megcsodálható a Samsung csúcstelefonja.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest