- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz
Ateszpapa #187 üzenetére
Pl mert a jobboldali az a baloldali 120%os nagyitasa?
Pl mert a hatter messzirol ordit hogy kamu?
Pl mert az s8 kepe egy kijelző vedo uvegre rajzolt takolmany?Skacok... ne doljetek mar be ilyen orditoan kamu szaroknak...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #184 üzenetére
-
RaveForce
veterán
-
-
Zolik
senior tag
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
*Mukeey*
addikt
-
ToniSoprano
addikt
Ja a note 7 fogtam élőben a pólusban baromi szép telefon volt feketében, talán a legszebb telefon amit a kezemben fogtam eddig. És ott pont jó arányban volt kicsit kerekített a kijelző, de volt még káva amin meg lehetett fogni a telefont. A Note 7-et jól elszúrta a Samu, tarolt volna mindent.
Ez meg megint olyan szappantartó forma, a hátulja sem tetszik. Ehhez nekem már túlzás a edge kijelző, mert még jobban hosszabítja a telefont. A G6 szerintem praktikusabb szebb, nekem férfiasabb.
Nem értem az ujjlenyomató helyét sem. Annyira ez nem fogott meg, de élőben kell megnézni persze.
[ Szerkesztve ]
-
-
doooo
veterán
válasz
ToniSoprano #176 üzenetére
Mármint a Note 7? Mert az a kerekítésekkel, de egyidőben a fémkeret relatíve szögletessé tételével, valóban a legszebb Samsung (volt).
-
ToniSoprano
addikt
Hát ez az S8 így nagyon randa lett, főleg az S7 note mellett ami gyönyörű. De várjuk ki hátha élőben szebb.
-
törölt tag
Gyere már be az s7 topikba nézz körül, kicsit. Tegyél fel kérdéseket ha meg akarod ismerni a készüléket.
Egyáltalán nem szemellenzős a társaság,ismerjük, taglaljuk a hibáit de amiről Te beszélsz az baromság, sztereotípia, régi másoktól hallott(szintén hozzánem értők) ostobaságok.
A 6-os droiddal(főleg az utolsó pár rom) , állitom, hogy a Samsung, létezése óta a legjobb szoftvert rakta le az asztalra.[ Szerkesztve ]
-
vasi89
őstag
Na ugye h meg lehet ezt normálisan is beszélni
Nekem is másak az igényeim meg nektek is.
-
válasz
tomboy0013 #171 üzenetére
+1
Erről van szó.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
tomboy0013
veterán
Sajnos ma már természetes, hogy a csúcskészülékeket kevesebb ideig tesztelik ezáltal a szoftveres részt még megjelenés után csiszolni kell és ez nem csak a Samsung készülékeinél fordul elő hanem az LG, Sony, HTC, Oneplus stb. gyártóknál is, tehát erre azért nagyon rácsodálkozni nem kell... Ez a fogyasztói társadalom hatása.
(#168) vasi89: Tehát ami számodra nem fontos azt úgy gondolod másnak sem lehet az. Megsúgom neked, hogy minél több igényt képes egy adott eszköz kielégíteni annál szélesebb körnek fog megfelelni ez által többet tudnak belőle értékesíteni és ez bizony jó. Az OIS meg a DAC pont egy olyan dolog aminek haszna is van annál aki videózik meg szereti a minőségi zenehallgatást, sőt még a barométernek is van haszna ha fitnesz tevékenységet folytat az ember vagy csak egyszerűen kíváncsi milyen szintemelkedést teljesített egy adott nap. Ennyire nem szabad korlátoltan gondolkodni, más is van a világon nem csak te és bizony mások az igényeink.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Az orvosos dologgal vicceltem, raktam is emojit.
Értem, ha neked minden felesleges, amit a sima s7 (mellesleg az edge mindenben egyezik vele, csak a kijelző nagyobb) tud, akkor ne ezt válaszd. Konkrétan mindenben überel egy honor 8ast, ami szintén egy jó telefon. Én használom a vízállóságát, jó fülessel zenét hallgatok, ha leveszem FHDra a felbontást az se tetszik, tehát jól esik a QHD.Ois miért hülyeség? Legalább lehet értelmesebb képeket csinálni este, automatán, állvány nélkül.
Hibák nem nagyon voltak az elején sem, oké, nekem csak május óta van meg. Egy hiba volt, ami augusztusra szűnt meg nálam, de ez részben szolgáltatógond, mégpedig a hálózatváltás probléma, 4G-t nehezen engedi el, ha nagyon gyenge, akkor se vált le, ez nálam augusztusig zavaró volt, noha azért nem jött elő sűrűn. Most már nincs jelen. Megoldás volt anno a 4G kikapcsolása (más telefonoknál is).
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #167 üzenetére
Amúgy valóban vízálló oké azt a másik 2 nem tudja sőt csak a samsung tud vízálló telefont gyártani. De felhozni az OIS-t meg a DAC-ot szintén nevetséges érv. Átlag felhasználóknak hol érdekli ez? mint írtam nem a fölösleges dolgokkal kéne dobálózni. Talán még barométer is van az s7ben nem? azt se tudja sok más telefon... Gondolom az s8ba is belepakolnak minden vackot ami jól hangzik aztán a felét az életben nem használja senki. A note 7 miért nevetséges érv? az a cég hozzá állásást bizonyítja a dolgokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
-
vasi89
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #165 üzenetére
Na most egy 200+ ezres telefonnál ne kelljen már megjelenés után még várni a frissítésekre h tökéletes legyen. Ez nem mentség de amúgy itt van egy lista. Amit a sima 7 tud azt tudja a p9 vagy honor 8. Itt még mindig azon van a hangsúly h megjelenés után milyen lesz az s8. Azért a note 7 cirkuszban is voltak érdekes sztorik. De tudom ez mind kitaláció sőt lejáratókampány a samsung ellen. Hagyjuk, van velük tapasztalatom szerviz terén és különböző háztartási cuccok terén is. De ez nem tartozik a témához és be is fejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Azt senki sem vitatta, hogy drágán debütált, de nem is erről volt szó.
most már lehet h jó a rendszer az s7-en is
Látod, ezért mondták, hogy maradtál volna csendben, mert nem tapasztalatból mondod, hogy most milyen az S7...
Jelenlegi állapotában, mostani árakkal tényleg bestbuy a készülék, függetlenül attól, hogy én sem vagyok Samupárti.
Bár én arról nem tudok, hogy lettek volna komolyabb gondok vele szoftveresen.[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
vasi89
őstag
válasz
Burt1793 #162 üzenetére
azért menjek orvoshoz mert nem tetszik a samsung androidja? most komolyan? ennyire nem bírjátok elviselni az ellenvéleményt? Én nem személyeskedtem csak véleményt formáltam valamiről. Amúgymeg nagyon sokszor volt gond a megjelenés után a telefonokkal, most már lehet h jó a rendszer az s7-en is de nyitóáron nem volt olcsó és kiadták egy kissé bugos rendszerrel. Vagy ez nálatok rendben van? oké ezzel Én nem vitatkozom.
-
Burt1793
veterán
Lehet ám, ezért is jó, hogy itt van mellettem minden nap az s7 és tudja bizonyítani, hogy nincs igazad, így egyáltalán nem zavarnak a szavaid.
Az se zavar, ha nem reklámozod, hogy az s7 egy nagyon jó telefon, így is sok embernek van, ebben az évben nagy bestbuy lesz a mérsékeltebb ára miatt.
Nem tudom, hogy mennyi ideig próbáltad, kinek a telefonját, vagy csak a mediamarkt-ban nézegetted esetleg... egy tisztán belakott telefonról mondj véleményt egy hónap után, ha akkor is azt mondod, hogy szar, akkor mehetsz orvoshoz.[ Szerkesztve ]
-
h4h01
senior tag
Atya ég..Mi az a lőlap a tetején?? Az kicsit gusztustalan..Ezt kizárólag fekete színben, amúgy.
-
slimshady
senior tag
Csinos darab.
üdv.: SlimShady
-
-
.Szaki.
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #155 üzenetére
Ha a Samsung a többi modellnél is átáll erre az elrendezésre, akkor lassan Huawei home gombnak is nevezhetjük, mert ők meg most kezdik előre helyezni.
Az oldalsó kényelmes lehet, azt még nem próbáltam, én pl továbbra is az előlapit preferálom.
-
Igazából bárhol van az az ujjlenyomatolvasó, mindig van valaki, akinek nem tetszik.
Használati szokások, ízlések és pofonok.
Én szeretem az oldalsó szenzort
És a hátsót is.
(Az előlapival sincs bajom, de a világ minden táján egységes Samu home gombtól lassan herótom van...)iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
vasi89
őstag
válasz
bulikavagyok #102 üzenetére
Ez mind csak a papírforma és a Samsung már sokszor bizonyította, hogy szeretnek dobálózni a számokkal de más gyengébb hardverrel tud gyorsabb telefont csinálni. A szoftver írás még mindig nem az erősségük és mint tudjuk azon múlik a legtöbb. Lehet benne 6GB ram is ha vacak az android akkor laggolni fog. A másik meg az ár, ez is már státusszimbólum lett. Aki jó telefont akar az talál olcsóbban is.
-
Crafter32
őstag
Látványos, elismerem. Nekem a Samsungban pont a fizikai gomb tetszett amit feláldoztak látvány kedvéért. A Sony oldalsó ujjlenyomat olvasója sokkal jobb megoldás.
Belerakni tokba vétek lenne az S8-at különben mi értelme lesz a a formának? Az erő különbséget az S7 hez képest meg a kutya nem fogja kihasználni. Szóval úgy gondolom villogni vele bárhol tökéletes, de napi használatra nem biztos jó választás és talán felesleges is. -
Hosszúkásnak találom kicsit. Mindenesetre az iPhone-t várom.
-
RaveForce
veterán
válasz
callmeakos #146 üzenetére
En hangosan mondogatom hogy "most vard ki az oszt a noteig"
de tipikusan annyira durva lesz az S8, ha a kezembe veszem... birja ki a halal őszig
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Szerintem büntetően jól néz ki. Alig várom hogy leváltsa a jelenlegi S6omat.
All→M8
-
Balzak83
senior tag
El is veszett a G6 újdonságérzete emellett. 2 hétig volt király.
-
twollah1976
őstag
Korrektül néz ki.
Majd megmacerálom a Samsung mintaboltban a Pólusban, de nem hinném, hogy lecserélem a OnePlus3T-m.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
*Mukeey*
addikt
válasz
tomboy0013 #137 üzenetére
Igaz,èn is 100körülre gondoltam,120-130èrt is bomba lesz😊
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
válasz
tomboy0013 #137 üzenetére
Az S6 2éves,de újonnan 110 alatt nem nagyon kapni még most se,még sufni gsm-be sem.
Most partneronál 161 az S7 Edge,szerintem 145-150-nél olcsóbb év vége előtt nem lesz. -
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #133 üzenetére
De egyébként sem negyedévenként szűrnek le ebből valamit (és ilyen máskor is volt, hogy néha kevesebbet adott el almánál), hanem összesítik, és egy egész évre vetítik az eladásokat... abban pedig messze az első, még mindig.
-
carl18
addikt
Gondolom ára 300 környékén lesz.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
-
*Mukeey*
addikt
Ha kijön ez,akkor lesz majd bomba vètel egy s7edge.Nagyon eltalált modell,ha beesik 100ezerre,akkor a piac legjobb ajánlata lesz,hiába 1-1,5èves modell addigra.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
-
RaveForce
veterán
Haggyad, csak egy sonys-troll... itt eli ki magat...
[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
Szep keszulek az biztos hogy tetszetosebb szamomra mint a G6 kivancsi vagyok majd a reszletekre DAC ,kamera,akksi stb.
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Nekem az a furcsa a nagy S- sorozatokban, hogy a nagy képátlót a magasság növelésével érik el, nem pedig a szélességgel. Egy Note 3 sokkal arányosabb emiatt.
-
sajo13
senior tag
Elég csúnyán néz ki a fehér teló tetején az a Morze-jel/jelek
[ Szerkesztve ]
-
Hát ha ez valóban így fog kinézni,akkor ez a Galaxy flagship kimarad.S2-óta mindegyikhez volt szerencsém,de eddig (képek alapján) ez tetszik a legkevésbé,pedig az S5 se volt egy szépségdíjas teló.
Az S7 Edge gyönyörű teló (Titanium Silver-ben főleg),a Note 7 szép volt,még az S6/S6E/Note 5 is,de ez az új forma engem taszít,nem kicsit.
Arról nem is beszélve,hogy hátra költözik az ujjlenyomatszenzor,amit marhára utálok![ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Confidental... ja persze.
A telefon magya gyönyörű
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
falijja
őstag
Ez már tényleg nagyon jól néz ki, és persze természetesen összességében szvsz úgy is megint ez lesz az idei év legjobbja.( kijelző, kamera, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
tuleon
tag
Nagyon szép lesz. Nekem a fehér verzió jön be, de a képen sztem ez csak egy kijelzővédő üveg, valódi keret fekete. Valahol olvastam hogy 3 szín lesz. Fekete, arany, szürke. Sajnos ahogy nézem a sok élőképet, a kisebb verzió is nagy lesz
Magasságra G6 méret szinte egy az egyben. Megtapiztam az S7edget pár helyen, nekem már az nagy. A mostani S6 edgemet még éppen átérem. Maradt volna 5.1 col de 1 centivel alacsonyabb készülékház. Egyébként a Samu kontra Szifon párbajt olvasva
, volt mind a kettő, szerettem mind a kettőt
DE most szeptemberben sztem az Apple belecsomagol egy 5 col fölötti kijelzőt a mostani 4,7-es házába.
-
Integrale
veterán
válasz
bulikavagyok #115 üzenetére
Nekem spec az Amoled nem elony. De teny, hogy a Note 7 kepernyoje remek lett.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
válasz
Integrale #111 üzenetére
A DisplayMate évről-évre az aktuális csúcs Samu kijelzőt hozza ki a legjobbnak a piacon. - A Samsung Galaxy Note 7 kijelzője a legjobb az okostelefonok között
Az LG-nek szerintem egyébként már illett volna OLED-re váltania, ami kb mindenben jobb mint például a "beégő" (szellemképesedő) G5 kijelzője. Oké, a G6 kijelzőjéről még nem láttunk teszteket, de mégis mennyi az esélye, h pont idén alázzák le Samuékat? Szerintem legjobb esetben is csak egy javított G5 kijelzőt kap a G6.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Wesder
titán
válasz
mackoapo11 #99 üzenetére
Jól megmondtad a tutit, kiràly vagy
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Cuccok
tag
Ha már hátra került akkor ott teljesen jó helyen van a ujjlenyomat olvasó.
Nagy ritkán amikor nem headsettel beszélek akkor eleve úgy fogom a készüléket (S7) hogy a leden/pulzusmérőn pihen a jobb mutatóujjam. Itt pedig ha jól látom annak a helyére kerül az olvasó.
ha asztalon van akkor pedig majd marad a irisz olvasó/feloldóminta. -
válasz
petipetya #103 üzenetére
Igaz, hogy bemutató nélkül is kelni fog rendesen az S8, de azért kell löketet adni...
Az összes SD835-ös teló sorban vár a megjelenésre az S8 mögött + április elején mindenki csak a Samuról fog beszélni, az utóbbihoz jól jön az az unpacked.[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Integrale
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
Egyre jobban tetszik. Csak EDGE lesz belőle?
-
-
janeszgol
félisten
Eddig nem jött be, de most azt mondom szép. Hát a benchmark rajongók csalódottak lesznek. Nem nagyon növekedett az a pontszám.
-
aladab
tag
válasz
Totheground #105 üzenetére
Szerintem ez azért nem sok embert érint negatívan..
Htc Desire-LG Optimus 3D-LG G2-LG G4-LG V10-Huawei P9 plus-LG G7-Realme X2 Pro-Realme G2 Pro-Nubia Z60 Ultra
-
petipetya
nagyúr
Egyszerűbb lenne csendben elkezdeniük forgalmazni az S8-at, hiszen a március végi unpacking eseménynek már semmit értelme.
"nincs rá lezsóidő"
-
válasz
mackoapo11 #99 üzenetére
LOL. A G6 inkább az S7e vetélytársa, az S8 kb mindenben jobb lesz. Jobb kijelző, jobb proci, (valószínűleg) jobb üzemidő, Qi-töltés, írisz szkenner és értesítő LED ami így hirtelen eszembe jut.
Nyilván emiatt magasabb áron nyit, de azért azt állítani, h labdába sem rúg mellettük?! Vicces.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
aladab
tag
válasz
Totheground #97 üzenetére
Feloldod valamilyen kóddal oszt szevasz!
Htc Desire-LG Optimus 3D-LG G2-LG G4-LG V10-Huawei P9 plus-LG G7-Realme X2 Pro-Realme G2 Pro-Nubia Z60 Ultra
-
Burt1793
veterán
válasz
mackoapo11 #99 üzenetére
LOL, megkapta a tavalyi csúcstelók kicsit húzott soc-ját, az s8ban és az újabb mobilokban 835 lesz.
-
mackoapo11
aktív tag
G6,Mate 9 mellet ez labdába se rúg,de legalább jó drága lesz!!!
-
DithenS
senior tag
Mi ez a rengeteg szenzor a felső káván? Ez a totális megifigyelés?
-
Eugene Roe
őstag
G6 kellene amoled kijelzővel, jobban össze lett rakva az a design, egységesebb képet fest.
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
tomboy0013
veterán
Ez a Samsung forma még mindig nem jön be, főleg az Edge kijelző. Na meg ez az ujjlenyomat olvasó... Nem tudom mit szívtak a dizájnerek mikor odatervezték a kamera mellé
-
xedamen
senior tag
válasz
tibcsi0407 #89 üzenetére
+1
Úgysem volt még dalmatám 😊
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #87 üzenetére
Szerintem meg a fehér olyan a szenzoroknál az előlapon, mintha lyukakat ütöttek volna rá felül.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Szép a fehér.
A feketét jobban szeretem, de ennek jól áll.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
eeXaa
addikt
...jó, jó.. viszont az árral gondok lesznek..
Viszont örülnék ha kijönne egy 5" alatti verzió is..[ Szerkesztve ]
-
The Goth
tag
"Sokan nyavajogtok a hátlapi ujjlenyomat miatt. Mégis hova kellett volna rakniuk, mikor elöl egy deka hely nincs."
Mondjuk integrálhattak volna a kijelzőbe. Ha már annyira ragorcsoltek erre a minimal designra. Az más kérdes, hogy ez mennyivel dobta volna meg a fejlesztés, a gyártás, és ezekbol kifolyólag az eladási ar végosszeget.[ Szerkesztve ]
"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
Stauffenberg
nagyúr
"Sokkal több a kiadása mint egy OnePlus-nak, ez tiszta sor, de azért ekkora árrés nem lehetne köztük"
Miért ne lehetne? Az egyik egy vízfejű konglomerátum, világméretű disztribúciós hálózattal, márkaszervizekkel, irodákkal, bemutatótermekkel, hatalmas marketing büdzsével, több tízezer alkalmazottal, azok után béreket és járulékokat kell fizetni. Ezek mind lecsapódnak az árban. A másik meg kvázi egy kis stúdió, pár száz alkalmazottal, ahol a beszállítók alkatrész listáiról összeválogatnak egy mobilra valót, azt legyártatják, csinálnak hozzá egy szoftvert és mehet.
Nem mondom, hogy melyik csinálja jobban. A kis gyártók a nagyok farvizén eveznek, mert nem jutnának hozzá olcsó alkatrészhez a nagyvállalatok tömegtermelése nélkül, ebbe az egészbe beleinvesztálni meg tőkeszegények.
-
Gilberto
aktív tag
Sokan nyavajogtok a hátlapi ujjlenyomat miatt. Mégis hova kellett volna rakniuk, mikor elöl egy deka hely nincs.
A nagy RAM mizériát sem értem. Vígan elvagyok a Note 4-en 3 gigával. Persze csak egy mezei user vagyok.
[ Szerkesztve ]
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
xedamen
senior tag
Persze, mert ott már nem csak a brand van, saját üzletek futtatása, appok fejlesztése, piackutatás, customer service, marketing stb stb stb. Sokkal több a kiadása mint egy OnePlus-nak, ez tiszta sor, de azért ekkora árrés nem lehetne köztük, tekintve azt is, hogy a Samsung isten tudja hányszor annyit ad el az adott készülékből. Jó példa a Huawei, mikor beléptek a piacra fillérekért adták a jobbnál-jobb hardware-t, mostmeg a P10+ iphone áron jön 😂
De, mint te is írtad, én is reálisnak tartom a kisebb gyártók növekedését. Itt kint Angliában a OnePlus szerződést kötött az O2-val, akik a kizárólagos forgalmazásért cserébe teleszorták a várost oneplus plakátokkal
Lassan beindul nekik is a szekér.
-
xedamen
senior tag
válasz
buvartacsko #76 üzenetére
Ahogy említettem elég a 4GB RAM, de ha van lehetőség és fele annyit kóstáló eszközök megkapják, akkor azért ennyi pénzért igazán szép gesztus lenne. Főleg, hogy első helyről másodikra esett vissza a piaci versenyben, mögötte a Huawei, aki azért idén rendesen odatette a P10 Plus-t. Nem beszélve a külföldi piacokra épp terjeszkedő Xiaomi-ról, vagy a hihetetlen sebességgel növekvő LeEco-ról. Samsungnál azért nem látom azt a fejlődést, amit mondjuk a Note 7 bukása után jósoltak. Méghozzá csak marketing lenne és "parasztvakítás", akkor is az lenne most a megfelelő lépés. Aki életében nem olvas telefonos híreket, de ült repülőn az elmúlt 5 hónapban az is értesült a Note 7 bukásáról. Mono hangszóró, mono kamera, egyel jobb proci, ugyan az a felbontás (amivel semmi baj nincs, a legszebb kijelző a piacon, csak a VR-hoz baromi gyenge, kiveri a pixel a szemem, talán akkor azt nem kellene erőltetni). Ez inkább egy S7s, mintsem S8.
Egyébként minden személyeskedés nélkül, annyira szomorú, hogy valaki leírja a gondolatait és normális érvek helyett inkább ironizálással meghintett oltást kap válaszként... -
The Goth
tag
Nem sporolnak rajta, csak a Samunal a Brand-nek is meg kerik az arat! ☺ Meg hol maradna a magas haszonkulcs, ugye? Amit egy kinai gyarto meg nem feltetlenul tehet meg, de vard csak meg mig eljutnak a Samsung szintjere.
buvartacsko, csak ovatosan, ha igy megy tovább meg megtörténhet! 😁
-
xedamen
senior tag
Engem csak az bosszant, hogy a kínai gyártók dobálják a 6GB Samsung által gyártott RAM modult a 120 ezres telefonjaikba, a Samsung meg spórol rajta. Értem én, hogy elég a 4GB egy átlag telefonba, de pont, hogy a Samsungnak kellene 6-ra váltani, mikor a TouchWiz, Samsung pay, Samsung cloud meg minden egyéb háttérfolyamat zabálja. De 300-350 ezerbe biztosan nem fért bele. Nem baj, majd jön a OnePlus 5 (elvileg a 4 név kimarad, mielőtt valaki kötekedne) Snapi 835-tel, QHD kijelzővel, 4000-es akksival meg 6-8 giga RAM-mal 150 ezerért...
-
The Goth
tag
válasz
Stauffenberg #67 üzenetére
"Ezekben van mozgástere a designereknek, a probléma akkor van, mikor ezek a finomságok is egyre jobban egymásra hasonlítanak."
Ezert irtam, hogy a nagyszamú újdonsagnak köszönhetoen ez a jövoben egyre inkabb elkerülhetetlene válik."A problémát nem az okozza, hogy a designerek kezében nincs meg az eszköz, hogy egyedit alkossanak, hanem az, hogy a designerek kezét a marketingesek vezetik."
Ez mindig is igy volt, van es lesz is. A designer csak egy melós a gepezetben, nana, hogy nem az övé az utolso szó.
-
hemaka
nagyúr
S7 edge home gomb nélkül így ránézésre. De majd kiderül ha már lesz róla teszt, hogy milyen lett.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Totheground
addikt
Kár a hátlapi ujjlenyomat-olvasóért...
szerk.: szerintetek ez a csodabogár itt fölöttem elmúlt már 14?
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Stauffenberg
nagyúr
"Mert ha józan paraszti esszel belegondolunk, a designerek lehetősegei azert erosen korlátozottak az okostelefonok terén, hiszen egy kijelző kore kell nekik egy "egyedi" ,de funkcionalis formát tervezni."
A józan paraszti eszed most éppen téved. A minimalista design mindig a finom árnyalatokról, nüansznyi apróságokról szól. Ezekben van mozgástere a designereknek, a probléma akkor van, mikor ezek a finomságok is egyre jobban egymásra hasonlítanak.
A problémát nem az okozza, hogy a designerek kezében nincs meg az eszköz, hogy egyedit alkossanak, hanem az, hogy a designerek kezét a marketingesek vezetik. Ha ők ugyanolyat akarnak, mint amit már mindenki készít, akkor az olyan lesz.
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #60 üzenetére
Ahogy a f*******ek szoktàk
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
The Goth
tag
"Ilyen alapon minden teló gyártó majmol mindenkit..."
Ez pontosan igy van, megha egyes gyartók esetében ez nem is tudatos. Mert ha józan paraszti esszel belegondolunk, a designerek lehetősegei azert erosen korlátozottak az okostelefonok terén, hiszen egy kijelző kore kell nekik egy "egyedi" ,de funkcionalis formát tervezni. Amilyen ütemben a gyártok szorják az ujdonságokat, elkerülhetetlen, hogy ez, vagy az a formai elem újra előkerul. Es ez a jövőben még inkabb igy lesz, tetszik vagy sem ezzel nem lehet mit tenni."A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
.Szaki.
addikt
Valahogy éreztem, hogy ha benézek ebbe a topicba, akkor többször fogom az iPhone nevét olvasni, mit az eszközét, amiről a cikkben szó van. Enyhén szólva unalmas már. Mindkét telefon ugyanolyan jó, tetszik, nem tetszik, ezt jó lenne ha sikerülne végre elfogadnia mindenkinek.
Alapvetően az S7e hozzám sokkal közelebb áll Samsung fronton, mint ez az új kiadás, főleg az ujjlenyomatolvasó hátra kerülése miatt, meg a kijelző is már iszonyat nagy, na de nem is én vagyok a célközönség. A tesztjére nagyon kíváncsi leszek, az biztos, hogy ez is méltó ellenfele lesz az iPhone-nak. Android vonalon viszont egyelőre engem az LG G6 jobban meg tudott győzni, szerintem ezt az edge dolgot, meg a folyamatos kijelzőnövelést kezdi kicsit túltolni a Samsung, több lehetőséget lehetne adni azoknak, akiknek kisebb telefonra lenne igényük, megfelelő tudással, vagy jobban preferálja azt a kijelzőt, ami nem nyúlik le oldalra.
[ Szerkesztve ]
-
blagolf
senior tag
-
törölt tag
Nem mozgat meg.
-
Zolik
senior tag
Nem, te leírtad hogy az iphonet "majmolják", de semmi semmi érv vagy valami csak úgy ide vágtad. Ezt inkább trollkodásnak hívnám, az egy vélemény hogy nem tetszik és kész. Csak ez nem erről szólt, erre reagáltam. Persze lehet csak akkor ne csodálkozz hogy páran megszólnak. Ilyen alapon minden teló gyártó majmol mindenkit...
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Troll on: Ilyen "jól" az azért nem kicsit relatív...5S-em körbe röhögi már bocs
Troll off[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
Emtra Prime
csendes tag
Nagyon szép a desing, de azt kifejezetten sajnálom, hogy az előlapi sztereó hangszórópár kimaradt
Talán majd jövőre... De addig lehet nagyobbat alakit az Alcatel.
Ujjlenyomat olvasó a kamera melett van WTF ez nem jó ötlet
[ Szerkesztve ]
E.P.
-
Wesder
titán
Nem estem hasra tőle.
-
törölt tag
Ez kicsit sem szép. A renderképeken jobban nézett ki.
-
leslien
nagyúr
az a kérdés h mennyivel lesz nagyobb az S8+ mint a S7E?
de van egy olyan érzésem h kb ugyanakkora lesz..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Griff55
senior tag
Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem egyáltalán nem lett szép
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
blagolf
senior tag
válasz
buvartacsko #43 üzenetére
Nem figyeltél rendesen, koncentrálj! Van a telefonról is valami véleményed, vagy csak kötözködni jársz ide?
Üdv, Zoli
-
Zolik
senior tag
Ha már tények akkor:
- nem lenne benne SD kártya olvasó
- kellene iSung kliens pc-re hogy hozzá férj a cuccaidhoz
- kötött lenne a rendszer
- nem lenne 3 gomb
- nem android lenne rajta
- nem lenne ilyen szép a kijelzője
- gyengébb akksi lenne benne
- nem lenne lekerekített kijelző
- saját töltő csatlakozó (nehogy véletlen bármelyik usb töltő jó legyen hozzá)de végül is majmolja...
Neked milyen érveid vannak? hogy lehet vele telefonálni?
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
válasz
Stauffenberg #33 üzenetére
Ha gondoltad akkor minek írtad le? Szerinted a samsungnál a mérnökök ilyen kezdő suliból kijött bénák? biztos vagyok benne hogy okkal tették oda és hogy nem lesz az olyan rossz helyen ott. Ha meg ennyire zavar kapcsold ki és kész. Lehetne a telefon egy darab kurka is, nem tetszik nem veszed meg nem használod. ilyen egyszerű ez az egész. Még jó hogy millió egyéb gyártó és lehetőség van más forrásból beszerezni a nekünk tetsző készüléket.
-
blagolf
senior tag
válasz
buvartacsko #39 üzenetére
Ha jól emlékszem a I5-ön volt utoljára. Kár itt személyeskedni. Akkor is majmolják az Iphonet. Én egyiket sem kedvelem, és mivel egymást sz.p.tják, csak nevetek rajtuk. A tények ettől még tények maradnak, még ha neked nem is tetszik.
Üdv, Zoli
-
manokaki
addikt
ehhez 20cm-es ujjak kellenek basszus !
Attila
-
Seangaijin
senior tag
Az az ujjlenyomat olvasó tényleg rossz helyen van, de jobban belegondolva máshova nem tudták vorna rakni mert a dizájn kötött. Kamera alatt meg nem lett volna "szimmetrikus" az infrás vagy milyen kis érzékelővel. Az is annyira fontos feature oda, hogy mikor megvettem az S7 edge-t, kipróbáltam pulzus mérésre és annyival annyi. Teljesen elhagyható lenne.
Valahogy vegyes érzelmeim vannak, nem biztos, hogy váltanék S7 edge-ről. Plusz kérdés mekkor a veszélye majd a virtuális gombok beégésének.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
buvartacsko
addikt
jó de tavaly látott egy iPhone 2G-t a faluban Pistinél a diszkóban, azon még vót'
semmi hasonlóságot nem fedezek fel az S8 és egy iPhone között, szerintem szép is a design, úgy látom a Samsung is kezd eljutni oda, hogy a semmiért trollkodják széjjel a topicját. kíváncsi vagyok mikor jut el ide a Huawei és a többi nagyobb márka akikenk eddig szopkodták a f****t a drolyid fan fórumozók.
-
mizoli
addikt
Nagyon szép, eszméletlen jól néz ki. A videón a hátlap nekem selyemfényűnek tűnik.
-
Ákkk
addikt
Na számomra itt a vége a galaxy s sorozatnak ez már nem lessz.....
[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Stauffenberg
nagyúr
Gondoltam, hogy valaki jön majd valami ehhez hasonló magasröptű dologgal. Úgy érzem, hogy mozgok, sportolok annyit, hogy az izomzatom köszöni szépen jól van, de az ujjlenyomat olvasó elhelyezésével való variálás kényelmi dolog, nem pedig arról szól, hogy behányom valahova, mert legalább majd nem sorvad le az emberek keze.
Bár elismerem, hogy ez egy érvelési hiba, de ennyi erővel lehetne a telefon háromszög alakú, a kijelzője elég ha csak szemből látszik, az akkut csak úgy lehet tölteni, hogy kiveszed a telefonból és ha fel akarsz hívni valakit, akkor egy tárcsázót kell csatlakoztatnod rá... mert hát mindent meg lehet szokni és senki nem szakad bele, ha így kell csinálni.
Nekem LG-m van, a hívás közben a hangerőt állítani a hátlapi gombokkal nagyon kényelmes. De asztalon a képernyőt inkább koppintással oldom fel, mert így az egyszerűbb. Persze fel is emelhetném és megnyomhatnám a gombot a hátoldalán. Elvégre a kezem nem sorvad el tőle...
-
Szucsiii
csendes tag
Hát szép-szép, de S7-ről nem éri meg váltani... Amúgy azért az elég vagány (elég hülye) aki nem takarja le a nála lévő példány sorszámát (Sárga alapon 28-as, felül van rajta), lesz majd irgum-burgum a szivárogtatás miatt.
-
SkyLine3000
addikt
Nekem ez a "lelógó kijelző" design baromira nem tetszik. A büdös életben nem vennék ilyen telót. Ha ingyen dobnák utánam, egy kis papírpénzért cserébe már dobnám is tovább.
-
-
Zolik
senior tag
válasz
Stauffenberg #10 üzenetére
Fel kell emelni a telefont, basszus le ne sorvadjon a kezed
-
Gregorg
tag
Elegge sokat meritettek a Honor 8 formavilagabol. Sot, szinte koppintas. Kar, hogy a samu is mar csak koppintani tud.
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
Ateszpapa
addikt
Ha jól sikerült a retina szkenner, akkor nem kell az ujjlenyomat olvasót használni, vagy csak ritkán.
Gondolom azért is merték hátra rakni, de majd kiderül.
Az tuti 29.-én este sörikével nézem a bemutatót. -
tonerz
aktív tag
Én is az előlapi ujjlenyomat-olvasóra szavazok a praktikum miatt, ráadásul ezen szvsz elég rossz helyen van a kamera mellett.
Elölről egész jól néz ki, de az ára biztos horror lesz számomra. -
válasz
Majdnem leírtam, hogy az írisz szkenner miatt nem lesz gond az asztalon, mert hát az elől van, de aztán leesett, hogy az valószínű a plafont fogja látni és nem engem...
Szóval csak +1
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
spawn21
veterán
-
Matada2.3
veterán
válasz
Alapból én már kibékültem a hátlapi szenzorral, de egyetértek, mert tényleg sokkal jobban esik kézre az előlapi. Nekem 0-24 pofával lefele van a telefonom, hogy ha kell egyből fölt tudjam oldani. Az meg hogy ilyen helyen van az S8-on a szenzor, lehet hogy bal kezeseknek pl. kényelmetlen lehet.
(#9) Burt1793: Igaz, lesz elég más opció, hogy azt használja a user ujjlenyomat helyett. Mégis ha használnám olyan lehetetlen helyen van.
Finn the human
-
The Goth
tag
Nem tudom miert kell eroltetni ezt a hajlitott kijelzős dolgot, en is azok közé tartozom akiknek ez nem jon be. Jo, persze ez csak koltői kérdes, mert ugye nyilván azért, mert veszik.🙂 Ugy szeretném megélni, hogy a telefonoknál is eltunjön, mint ahogy a TV-knél kezd kiveszni.😀
[ Szerkesztve ]
-
-
kengyel
nagyúr
Egy kicsit olyan szokatlan a kivitele, de azért várom a tesztet, és tetszik is nagyon.
kengyel
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Pedig a hátlapon sokkal kènyelmesebb szerintem.Használtam olyat ami elöl volt,most meg règóta hátsót.
A teló nekem furcsa ezzel a nyújtott kijelzővel.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
->Raizen<-
veterán
Rossz ujjlenyomat olvasó elhelyezés, elég durván pocsék formaterv, nem jó irányba haladsz sz@rmszung! Le max 2 10x szebb.
-
blagolf
senior tag
Ez valami hihetetlenül ronda lett. A kamera mellett elhelyezett ujjlenyomat érzékelő meg érthetetlen. A kezdőképernyő alján lévő négyzet alakú gomb meg egyszerűen nevetséges. Ez az Iphone majmolás nagyon unalmas.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
M5Norbi
őstag
Érdekes hogy a mai világban egy alap telefon is FHD-ban rögzít de amikor ilyen videók készülnek(pláne olyan helyen ahol hegyekben állhatnak a felsőkategóriás készülékek) valamiért mindig csak 360p-s vagy még gyengébb felvétel sikerül
De egyébként ha ilyen lesz jól fog kinézni.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Stauffenberg
nagyúr
Nálam itt meg is bukott a dolog, teljesen hülye helyen van. Eleve kényelmetlen lesz ott matatni, másrészt meg a kamera frontlencséje is állandóan össze lesz taperolva.
Mondjuk én eleve nem vagyok kibékülve a hátoldali ujjlenyomat olvasóval. Szeretem egyébként a hátlapon lévő kezelőszerveket, de az ujjlenyomat olvasó az előlapon az ideális. Kézbe véve egyébként teljesen mindegy, de asztalon szívás, mert fel kell emelni hozzá.
-
-
Matada2.3
veterán
Remekül néz ki, viszont a hátlapon még mindig nem hagy nyugodni az a kamera melletti ujjlenyomat szenzor.
Finn the human
-
dane
senior tag
Nem értem hogy lehet bejegyezni az Infinity Display-t ha már a DELL évek óta használja: [link]
-
spawn21
veterán
Huh de gyönyörű , vajon ki milyen tokot vesz rá nehogy betörjön a kijelző
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
Fred23
nagyúr
Gyönyörű lett, csak adjanak ki egy S8 Mini-t is!
-
petrson
senior tag
Nekem ez egyre kevésbé tetszik. A hajlított kijelző meg pláne, szerintem a G6 valahogy szebbre sikeredett.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha ilyen jól fog kinézni, felesleges titkolózni: kémfotók és renderképek után pár másodperces mozgógépen is megcsodálható a Samsung csúcstelefonja.
- 3D nyomtatás
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest