- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #184 üzenetére
-
vasi89
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #167 üzenetére
Amúgy valóban vízálló oké azt a másik 2 nem tudja sőt csak a samsung tud vízálló telefont gyártani. De felhozni az OIS-t meg a DAC-ot szintén nevetséges érv. Átlag felhasználóknak hol érdekli ez? mint írtam nem a fölösleges dolgokkal kéne dobálózni. Talán még barométer is van az s7ben nem? azt se tudja sok más telefon... Gondolom az s8ba is belepakolnak minden vackot ami jól hangzik aztán a felét az életben nem használja senki. A note 7 miért nevetséges érv? az a cég hozzá állásást bizonyítja a dolgokhoz.
-
vasi89
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #165 üzenetére
Na most egy 200+ ezres telefonnál ne kelljen már megjelenés után még várni a frissítésekre h tökéletes legyen. Ez nem mentség de amúgy itt van egy lista. Amit a sima 7 tud azt tudja a p9 vagy honor 8. Itt még mindig azon van a hangsúly h megjelenés után milyen lesz az s8. Azért a note 7 cirkuszban is voltak érdekes sztorik. De tudom ez mind kitaláció sőt lejáratókampány a samsung ellen. Hagyjuk, van velük tapasztalatom szerviz terén és különböző háztartási cuccok terén is. De ez nem tartozik a témához és be is fejeztem.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #155 üzenetére
Ha a Samsung a többi modellnél is átáll erre az elrendezésre, akkor lassan Huawei home gombnak is nevezhetjük, mert ők meg most kezdik előre helyezni.
Az oldalsó kényelmes lehet, azt még nem próbáltam, én pl továbbra is az előlapit preferálom.
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #133 üzenetére
De egyébként sem negyedévenként szűrnek le ebből valamit (és ilyen máskor is volt, hogy néha kevesebbet adott el almánál), hanem összesítik, és egy egész évre vetítik az eladásokat... abban pedig messze az első, még mindig.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #87 üzenetére
Szerintem meg a fehér olyan a szenzoroknál az előlapon, mintha lyukakat ütöttek volna rá felül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Rövid videón a Galaxy S8
- BestBuy topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest