- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #155 üzenetére
Ha a Samsung a többi modellnél is átáll erre az elrendezésre, akkor lassan Huawei home gombnak is nevezhetjük, mert ők meg most kezdik előre helyezni.
Az oldalsó kényelmes lehet, azt még nem próbáltam, én pl továbbra is az előlapit preferálom.
-
.Szaki.
addikt
Valahogy éreztem, hogy ha benézek ebbe a topicba, akkor többször fogom az iPhone nevét olvasni, mit az eszközét, amiről a cikkben szó van. Enyhén szólva unalmas már. Mindkét telefon ugyanolyan jó, tetszik, nem tetszik, ezt jó lenne ha sikerülne végre elfogadnia mindenkinek.
Alapvetően az S7e hozzám sokkal közelebb áll Samsung fronton, mint ez az új kiadás, főleg az ujjlenyomatolvasó hátra kerülése miatt, meg a kijelző is már iszonyat nagy, na de nem is én vagyok a célközönség. A tesztjére nagyon kíváncsi leszek, az biztos, hogy ez is méltó ellenfele lesz az iPhone-nak. Android vonalon viszont egyelőre engem az LG G6 jobban meg tudott győzni, szerintem ezt az edge dolgot, meg a folyamatos kijelzőnövelést kezdi kicsit túltolni a Samsung, több lehetőséget lehetne adni azoknak, akiknek kisebb telefonra lenne igényük, megfelelő tudással, vagy jobban preferálja azt a kijelzőt, ami nem nyúlik le oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Rövid videón a Galaxy S8
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest