- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Pár hónapja az a szomorú helyzet állt elő, hogy az APK-t nem lehet összerakni még módosítatlanul sem.
Tapasztalt és nagyon hozzáértő fórumtársunk sem bírt vele, ha pedig valamit Ő sem tud megbűvölni, akkor azt sajnos nem is lehet.
Folyamatosan próbálom a megjelenő újabb verziókat, hátha valamelyikkel lehet boldogulni, de eddig egyiket sem lehetett összerakni...
Régebben is voltak olyan verziók, amiket nem lehetett összerakni, de 1-2 frissítéssel később már jött magyarítható verzió. Bízok abban, hogy most is előbb-utóbb lesz olyan.
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Igazad van, ezt javítom is.
Ezért érdemes követni az oldalt is, már rég az az elsődleges. Amúgy is megszóltak, hogy miért kell minden alkalmazáshoz külön blogot írni...
Szóval: http://hunapk.hu/
-
RootRulez
félisten
Megjelent a 2.2-es verzió!
-
RootRulez
félisten
Túl a 10.000 letöltésen!
-
RootRulez
félisten
válasz
germanlacika #99 üzenetére
Szia!
Ez sajnos egy előforduló hiba volt a korábbi verziókban is, ami közbe meggyógyult. Ezek szerint most megint kiújult.
-
RootRulez
félisten
válasz
Neil Watts #95 üzenetére
Jogtalan előny? Kivel szemben? Nem versenyzek senkivel.
-
RootRulez
félisten
válasz
Neil Watts #93 üzenetére
Ha egy sima tárhelyre mutatna, ahonnan letölthető (pl data.hu) ott is lenne reklám és ott is visszaszámolna, az mégse spam?
-
RootRulez
félisten
No, ezzel a verzióval engem nem dobál ki az üzenetekből.
-
RootRulez
félisten
válasz
cbalazs01 #82 üzenetére
Túl sokat nem lehet ezzel hibázni. Ha valami nem működik a honosítás után az a legritkább esetben a honosító hibája, mert mi a programokba nem tudunk belenyúlni, csak a szövegbe.
Amikor a honosítást technikai kivitelezése során ki kell bontani és össze kell rakni a programot, akkor már inkább lehetséges hiba, de azt meg végképp nem lehet kontrollálni.
-
RootRulez
félisten
1.8.4...
-
RootRulez
félisten
válasz
bryan051992 #65 üzenetére
Ez maga a "gyári", (legalábbis a legtöbb teló ezzel jön ki) csak bele lett rakva még egy nyelv. tehát ugyanolyan.
-
RootRulez
félisten
válasz
bryan051992 #63 üzenetére
Jep!
-
RootRulez
félisten
válasz
bryan051992 #61 üzenetére
Jep!
-
RootRulez
félisten
1.8.2!
-
RootRulez
félisten
Kedvenc facebook programunk komolyabb változásokon ment keresztül...
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Tegyek bele másik ikont? Vagy fölösleges?
Én egy ilyet mókoltam paint-tel -
RootRulez
félisten
1.7.2-es verzió is magyar...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Magyarítottam a friss verziót!
Töltsétek, használjátok!
-
RootRulez
félisten
válasz
kovacsnebabi #27 üzenetére
Örülök, használd egészséggel!
-
RootRulez
félisten
válasz
kovacsnebabi #23 üzenetére
jobb felső sarokbanvisszaszámol, majd egy "skip ad" gomb jelenik meg, arra kattanj...
-
RootRulez
félisten
1.6.4-es frissítés!
-
RootRulez
félisten
Ma is frissült a program egy kicsit én meg magyarítottam egy kicsit.
-
RootRulez
félisten
Kedvenc Facebook alkalmazásunk ma kapott egy frissítést és ezek után magyarítást is.
-
RootRulez
félisten
Túl a 200 letöltésen!! Örülök, hogy nem magamnak csináltam és sokan használjátok.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Van 1.6.1-es verzió, ami már magyarul is elérhető! Aki korábban már az általam készített magyarítást használta, annak nem kell külön törölni azt, csak telepítsétek fel ezt és nem kell az emailt/jelszót újra bepötyögni.
-
RootRulez
félisten
Szia! Valószínűleg ez a program van benne gyárilag Facebook kliens gyanánt... Így látatlanba azt a megoldás próbálnám (ha rootolva van a telefonod), hogy másold be ezt az apk.t a gyári helyett a gyökérkönyvtár/data/app-ba (már ha itt van, de max rákeresel a fájlrendszerben...
-
RootRulez
félisten
Jobb oldalon, fent van egy visszaszámoló, ha az végez átvált "Skip AD" feliratú gombra, akkor tölthető a cucc.
Egyébként egy érdekes hibára lettem figyelmes, a priviket úgy jelenítette meg, hogy a másik fél neve helyett azt írta, hogy "Facebook felhasználó", valszeg én kavartam valamit, de javítva.
-
RootRulez
félisten
No akkor tessenek nézni és tölteni!! Némi frissítésen ment át a progi.
-
RootRulez
félisten
Marketen pár napja megjelent az újabb verzió, annak is nekiestem, jelenleg itt tartok... Töltsétek!
-
RootRulez
félisten
Töltsétek, nézzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest