- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
AtisH
csendes tag
válasz
RootRulez #86 üzenetére
Root-olt teló, 1.3.2 angol volt/van fent eredetileg és updateltem a marketből. Egyszer a 1.9.1 magyart sikerült felraknom (talán xrecovery->cache törlés után, de nem biztos, h az segített), majd nem olyan rég backupból kellett visszaállítanom a telefont. Ezután már nem ment fel a magyar. Most már az angol sem 100%-os. 1.8.4-et felraktam, majd eltávolítás és utána már nem tudtam visszarakni.
Mindegyiket offline-ból próbáltam. Valami rendszer gebasz lehet, mert volt pár program, aminél u.i. gondjaim voltak a telepítéssel. -
cbalazs01
csendes tag
válasz
RootRulez #81 üzenetére
Sziasztok szerintem a magyaritásba van a hiba. Mert a marketrol felraktam a legujabb facebook klienst és az viszont tökéletessen müködik. Szoval nem tudom. Meg szeretném kérni a forditót akinek tisztelem a munkásságát, mert segit a kicsi közzösségünknek szabadidejébe, hogy megtartsuk a magyar nyelv adta lehetõségeket, hogy a legközelebbi forditásnál légyszives nézze át a felmerülõ hibákat. Mert olyan furcsa, hogy az adott telefont 2 nyelven kell egyszerre használni.
Köszönöm, hogy a forditásra szentekwd a szabadidödet és elolvastad az üzenetemet.
-
embe
nagyúr
válasz
RootRulez #50 üzenetére
Szia!
Mi a gáz? Eddig simán leszedtem a a Blde-re a Facebook és az ES Fileexplorer progit. Most meg nem lehet telepíteni. Egyiket sem. Csak máshonnan leszedtem valami régi verziót. Most egy LG Black Optimus telót használok. Ha bemásolom a telítőfájlt, vagy letöltöm a telóra, akkor már telepítésnél, amikor választhatok, hogy telepítem vagy mégsem, már nem az apk. neve jelenik meg, hanem valami ilyesmi: com.facebook. katana....
Meg a fájlkezelő sem a kis telepítő ikonját jelzi, hanem egy kis kockát benne a droid figura.
Telepítés után természetesen nem indul el, hibaüzenettel leáll.
Nem tudnád ennek a 2 appnak a telepítőjét elküldeni az adatlapomon szereplő email címre?!?
Köszi előre is! -
bul07
nagyúr
válasz
RootRulez #48 üzenetére
Kétszer is megpróbáltam felrakni, hátha én szúrtam el valamit , de nagyon semmit nem lehet elszúrni
Nembaj jó az angol is, főleg hogy én nem fogom használni
Amúgy is sose gondoltam hogy az androidnak ennyi nyűgje van, minden kis biszbaszért telepíteni kell valamit, na de nincs mit tenni -
bul07
nagyúr
válasz
RootRulez #46 üzenetére
ZTE Blade , ahogy megvettem Firmware verzió 2.2 (T-mobil)
Azóta feltettem a market-ből és az tökéletesen működikQR kóddal közvetlenül a telefonra akarta menteni az se ment A letöltés sikertelen volt
Lehet mert rar-ba van, és nem tudom hogy minek de ott a 1.7.1 is a rar-baMa voltunk Kolozsváron, tesóm képet akart feltenni a facebookra a telefonomal de én nem facebook-zok így nem volt a telefonom felkészítve rá (nyílt wifi az volt sok)
-
URL-eket rövidíteni lehet vele. Amikor az egyén rákattint az URL-re, feljön egy öt másodpercnyi hirdetés, és utána megy tovább a kívánt linkre. Pl: http://adf.ly/4x8A <- ez a logout főoldalra vezet. A magyar kattintásokért 0.00015 dollárt kapsz. Kell lenni pl. egy Paypal kártyádnak, és amikor összegyűlik öt dodó az adf.ly-os felhasználódon, akkor a pénz átvándorol a Paypal számládra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged